- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
акцијава треба да ја прошириме на фб по сите групи за да се збереме тра повеќе и му расплачеме серверот на ова твитеров
Не ми крадете фори че ве паљам со бензин во името на горниот!What is the difference between a terrorist and a PMS woman? The terrorist will kill you brutally
![]()
НЕ ни треба Ицо Најдовски... нормални ли сте што зборувате.Ицо Најдовски Перин рече ќе не поддржел, ама никаде го нема.![]()
Јас вчера заследив преку 150 души наеднаш, ама ми се блокираше твитањето (пошто како нездрава твитав) и не ми даваше да мрднам проклетото.Aggressive following е кога некој корисник на Twitter одеднаш ќе почне да следи многу луѓе. Затоа порака до новите корисници постепено да следат, а не одеднаш.
Hank, постои appeal process, види линков може ќе ти помогне.
http://uber.la/2012/04/twitter-death/
DONE! ајде сите GOGOGO!
Ti zboram za Gazi Baba, u Kondovo i jas nemam ingerencii :p.Се согласувам. Е, ама побезбедно е него во Арачиново, или Кондово, на пример.
Море, се изненадив, во Кондово пред некое време шоферот го застана полиција, башка казна му пиша!!
И некако не се разбраа, зборуваа на Македонски, и шоферов му вика на џандарот ,,ама ти ме казнуваш оти сум Албанец!!,, - а џандаров Албанец да ти бил... мислам дека тогаш за се што можеше, за се му пиша казна... Тетово-Скопје 2000 евра го фати шоферот.
Мислев за да ја информира дијаспората. Ицо нема да се активира за безпари - уживај.НЕ ни треба Ицо Најдовски... нормални ли сте што зборувате.
Поарно Парти Радикал да не подржи!!!
Мавнете го таму.
не знам кој е тој али окИцо Најдовски Перин рече ќе не поддржел, ама никаде го нема.![]()
Ме изнасмеа да си ибеш векотНе ми крадете фори че ве паљам со бензин во името на горниот!
Ако така и треба. Да има што повеќе viewsдечки дајте бе нека се направи некое ново видо и стајте го на јутуб.. овие 2 се вртат цело време едно те исто едно те исто. дајте кој го бива у правење клпчиња нека склопи едно :\
Ако е наменето за Твитер, батали. Треба контекст за ова. ПоздравДај помогнете ми со англиски превод на реченицава: Не требаше по децата, требаше да се удри по униформа. Како и да си ја преведам, не можам смислата да и ја доловам како што треба.![]()