#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ицо Најдовски Перин рече ќе не поддржел, ама никаде го нема. :facepalm:
Немојте да ги контактирате овие интелектуални величини. Аман. Ако некој може да ја заебе иницијативава тоа се тие. Овде нема кафана, свинско и ракија. Баталете ги. Ако дојдат, ќе дојдат само затоа што некој им дал инструкција за тоа.

Ајде наново сега и покроткичко :X3:
@NessaAlcarin9

п.с Дај кажете ми некоја финта да не ме суспендираат пак. Двапати за исто ме суспендираа, заради ваквите @.......

Не ставај повеќе од две @ и ќе биде во ред.

Дај помогнете ми со англиски превод на реченицава: Не требаше по децата, требаше да се удри по униформа. Како и да си ја преведам, не можам смислата да и ја доловам како што треба.:cautious:

We should not have struck the children, we should have struck the people in the uniform.

Еве зашто го лапнав
Hello,
This account was suspended for sending multiple unsolicited messages using the @reply and/or mention feature

Епа само да се пуштам пак има да ве изгорам, матер да ви ...........:cool:

Па затоа се мачам 15 минути да го склопам. Ама ем превод, ем контекст во 140 карактери ни Чак Норис не може да склопи. Освен можеби некој #влијателен.
Заеби, не вреди, стварно.

пошто не сме против Муслиманите пишете твитови :

Muslin brothers , join us in our war against terrorism !
Muslims , unite with Christians against terrorism ! Don't allow your children to be assimilated by radical islamists !!

Да не добиеме етикета ко да одеме против муслиманите , не дигаме крстоносна војна против нив ;)

овоа го пишувам оти на ФБ десетина муслимани ме прашаа зашо водам војна против нив и дали сум расист.

Аман бре 1 саат веќе неможам да праќам твитови :mad:

^^Пратив requesт на групата, нека ме прифати администраторот/креаторот

едит; Fixed

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom