Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Иначе ако веќе се одлучиме да шириме на Фејсубк, запаметете дека таму има ептен запалени глави, така да ептен јасно да им се стави до знаење дека твитовите треба да се културни и мирни и против РАДИКАЛИЗАМ!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.facebook.com/pages/Anti-1500-protest-in-Macedonia-after-murder-arrests/378968328816390Нека направи некој страна на ФБ и нека го пушти линкот во темава,да се префрлиме и таму !
...vi rekov ne meshajte ,,,,zastapnici na ednata ili drugata opcija ,,, NIKAKO ,,,inaku gubi smisol celava akcija,,,,,,Оваа од црн бел бумбар стои на два чекора од мене да и кажам за акцијава?
Мислев за да ја информира дијаспората. Ицо нема да се активира за безпари - уживај.
Дај помогнете ми со англиски превод на реченицава: Не требаше по децата, требаше да се удри по униформа. Како и да си ја преведам, не можам смислата да и ја доловам како што треба.![]()
пратив на неколку страници и до А1 ама ни трага ни гласакцијава треба да ја прошириме на фб по сите групи за да се збереме тра повеќе и му расплачеме серверот на ова твитеров
The kids weren't supposed to be killed, but people in uniforms.Дај помогнете ми со англиски превод на реченицава: Не требаше по децата, требаше да се удри по униформа. Како и да си ја преведам, не можам смислата да и ја доловам како што треба.![]()
Ако е наменето за Твитер, батали. Треба контекст за ова. Поздрав
не гледам репорт никаде ?
Sorry, that page doesn’t exist!C'est moi, со скромен придонес денес, не можев да се посветам повеќе, на следната акција се приклучувам со 102.5% внимание.