#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
акцијава треба да ја прошириме на фб по сите групи за да се збереме тра повеќе и му расплачеме серверот на ова твитеров

Ицо Најдовски Перин рече ќе не поддржел, ама никаде го нема. :facepalm:

НЕ ни треба Ицо Најдовски... нормални ли сте што зборувате.
Поарно Парти Радикал да не подржи!!!

Мавнете го таму.

Aggressive following е кога некој корисник на Twitter одеднаш ќе почне да следи многу луѓе. Затоа порака до новите корисници постепено да следат, а не одеднаш.

Hank, постои appeal process, види линков може ќе ти помогне.
http://uber.la/2012/04/twitter-death/

Јас вчера заследив преку 150 души наеднаш, ама ми се блокираше твитањето (пошто како нездрава твитав) и не ми даваше да мрднам проклетото.
Ама не ми го суспендираа акаунтот, накај 2-3 сабајле се си беше во нормала.

Се согласувам. Е, ама побезбедно е него во Арачиново, или Кондово, на пример.
Море, се изненадив, во Кондово пред некое време шоферот го застана полиција, башка казна му пиша!!
И некако не се разбраа, зборуваа на Македонски, и шоферов му вика на џандарот ,,ама ти ме казнуваш оти сум Албанец!!,, - а џандаров Албанец да ти бил... мислам дека тогаш за се што можеше, за се му пиша казна... Тетово-Скопје 2000 евра го фати шоферот.

Ti zboram za Gazi Baba, u Kondovo i jas nemam ingerencii :p.

Дај помогнете ми со англиски превод на реченицава: Не требаше по децата, требаше да се удри по униформа. Како и да си ја преведам, не можам смислата да и ја доловам како што треба.:cautious:

НЕ ни треба Ицо Најдовски... нормални ли сте што зборувате.
Поарно Парти Радикал да не подржи!!!

Мавнете го таму.

Мислев за да ја информира дијаспората. Ицо нема да се активира за безпари - уживај.

Нека направи некој страна на ФБ и нека го пушти линкот во темава,да се префрлиме и таму !

дечки дајте бе нека се направи некое ново видо и стајте го на јутуб.. овие 2 се вртат цело време едно те исто едно те исто. дајте кој го бива у правење клпчиња нека склопи едно :\

Your account (@tranquility33) is currently suspended.For more information, please visit Suspended Accounts.

You don’t have any Tweets to read

Justin Bieber

@justinbieber
Follow

Ме јебат у здрав мозок овие :tapp:

дечки дајте бе нека се направи некое ново видо и стајте го на јутуб.. овие 2 се вртат цело време едно те исто едно те исто. дајте кој го бива у правење клпчиња нека склопи едно :\

Ако така и треба. Да има што повеќе views :)

Дај помогнете ми со англиски превод на реченицава: Не требаше по децата, требаше да се удри по униформа. Како и да си ја преведам, не можам смислата да и ја доловам како што треба.:cautious:

Ако е наменето за Твитер, батали. Треба контекст за ова. Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom