- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
акцијава треба да ја прошириме на фб по сите групи за да се збереме тра повеќе и му расплачеме серверот на ова твитеров
Не ми крадете фори че ве паљам со бензин во името на горниот!What is the difference between a terrorist and a PMS woman? The terrorist will kill you brutally
НЕ ни треба Ицо Најдовски... нормални ли сте што зборувате.Ицо Најдовски Перин рече ќе не поддржел, ама никаде го нема.
Јас вчера заследив преку 150 души наеднаш, ама ми се блокираше твитањето (пошто како нездрава твитав) и не ми даваше да мрднам проклетото.Aggressive following е кога некој корисник на Twitter одеднаш ќе почне да следи многу луѓе. Затоа порака до новите корисници постепено да следат, а не одеднаш.
Hank, постои appeal process, види линков може ќе ти помогне.
http://uber.la/2012/04/twitter-death/
DONE! ајде сите GOGOGO!
Ti zboram za Gazi Baba, u Kondovo i jas nemam ingerencii :p.Се согласувам. Е, ама побезбедно е него во Арачиново, или Кондово, на пример.
Море, се изненадив, во Кондово пред некое време шоферот го застана полиција, башка казна му пиша!!
И некако не се разбраа, зборуваа на Македонски, и шоферов му вика на џандарот ,,ама ти ме казнуваш оти сум Албанец!!,, - а џандаров Албанец да ти бил... мислам дека тогаш за се што можеше, за се му пиша казна... Тетово-Скопје 2000 евра го фати шоферот.
Мислев за да ја информира дијаспората. Ицо нема да се активира за безпари - уживај.НЕ ни треба Ицо Најдовски... нормални ли сте што зборувате.
Поарно Парти Радикал да не подржи!!!
Мавнете го таму.
не знам кој е тој али окИцо Најдовски Перин рече ќе не поддржел, ама никаде го нема.
Ме изнасмеа да си ибеш векотНе ми крадете фори че ве паљам со бензин во името на горниот!
Ако така и треба. Да има што повеќе viewsдечки дајте бе нека се направи некое ново видо и стајте го на јутуб.. овие 2 се вртат цело време едно те исто едно те исто. дајте кој го бива у правење клпчиња нека склопи едно :\
Ако е наменето за Твитер, батали. Треба контекст за ова. ПоздравДај помогнете ми со англиски превод на реченицава: Не требаше по децата, требаше да се удри по униформа. Како и да си ја преведам, не можам смислата да и ја доловам како што треба.