#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
акцијава треба да ја прошириме на фб по сите групи за да се збереме тра повеќе и му расплачеме серверот на ова твитеров

Ицо Најдовски Перин рече ќе не поддржел, ама никаде го нема. :facepalm:

НЕ ни треба Ицо Најдовски... нормални ли сте што зборувате.
Поарно Парти Радикал да не подржи!!!

Мавнете го таму.

Aggressive following е кога некој корисник на Twitter одеднаш ќе почне да следи многу луѓе. Затоа порака до новите корисници постепено да следат, а не одеднаш.

Hank, постои appeal process, види линков може ќе ти помогне.
http://uber.la/2012/04/twitter-death/

Јас вчера заследив преку 150 души наеднаш, ама ми се блокираше твитањето (пошто како нездрава твитав) и не ми даваше да мрднам проклетото.
Ама не ми го суспендираа акаунтот, накај 2-3 сабајле се си беше во нормала.

Се согласувам. Е, ама побезбедно е него во Арачиново, или Кондово, на пример.
Море, се изненадив, во Кондово пред некое време шоферот го застана полиција, башка казна му пиша!!
И некако не се разбраа, зборуваа на Македонски, и шоферов му вика на џандарот ,,ама ти ме казнуваш оти сум Албанец!!,, - а џандаров Албанец да ти бил... мислам дека тогаш за се што можеше, за се му пиша казна... Тетово-Скопје 2000 евра го фати шоферот.

Ti zboram za Gazi Baba, u Kondovo i jas nemam ingerencii :p.

Дај помогнете ми со англиски превод на реченицава: Не требаше по децата, требаше да се удри по униформа. Како и да си ја преведам, не можам смислата да и ја доловам како што треба.:cautious:

НЕ ни треба Ицо Најдовски... нормални ли сте што зборувате.
Поарно Парти Радикал да не подржи!!!

Мавнете го таму.

Мислев за да ја информира дијаспората. Ицо нема да се активира за безпари - уживај.

Нека направи некој страна на ФБ и нека го пушти линкот во темава,да се префрлиме и таму !

дечки дајте бе нека се направи некое ново видо и стајте го на јутуб.. овие 2 се вртат цело време едно те исто едно те исто. дајте кој го бива у правење клпчиња нека склопи едно :\

Your account (@tranquility33) is currently suspended.For more information, please visit Suspended Accounts.

You don’t have any Tweets to read

Justin Bieber

@justinbieber
Follow

Ме јебат у здрав мозок овие :tapp:

дечки дајте бе нека се направи некое ново видо и стајте го на јутуб.. овие 2 се вртат цело време едно те исто едно те исто. дајте кој го бива у правење клпчиња нека склопи едно :\

Ако така и треба. Да има што повеќе views :)

Дај помогнете ми со англиски превод на реченицава: Не требаше по децата, требаше да се удри по униформа. Како и да си ја преведам, не можам смислата да и ја доловам како што треба.:cautious:

Ако е наменето за Твитер, батали. Треба контекст за ова. Поздрав

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom