#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдееее .. почнаа црнциве од Америка да се јавуваат :D
--- надополнето: 6 мај 2012 во 18:39 ---
Ајдееее .. почнаа црнциве од Америка да се јавуваат :D

Некои заборавате на #spreadthetruth

Во Гази Баба не е до толку опасно :P.

Се согласувам. Е, ама побезбедно е него во Арачиново, или Кондово, на пример.
Море, се изненадив, во Кондово пред некое време шоферот го застана полиција, башка казна му пиша!!
И некако не се разбраа, зборуваа на Македонски, и шоферов му вика на џандарот ,,ама ти ме казнуваш оти сум Албанец!!,, - а џандаров Албанец да ти бил... мислам дека тогаш за се што можеше, за се му пиша казна... Тетово-Скопје 2000 евра го фати шоферот.

колку твита треба за у ворл трендинг?:)

За пократки youtube линкови кликнете доле на "share" и копирајте го линкот што се појавува таму.

Не ми дава да твитнам :mad: а ги немам потрошено твитовите!

За викендот твитав преку мобилен, но некаде накај 00.00 вчера ми го суспендирале профилот. Мислев дека до нетот на мобилниот нешто ме зеза, но сега гледам дека сум суспендирана. Дали суспендираа некој од вас?

За да биде најинтересно, една другарка (по партиска линија) вчера учтиво ме замоли да не учествувам во никаков протест против владата.
Guess what....
She's not my friend anymore :свиркам:

и шооти и јас сум со книшка па пак учестувавам.......јас за разлика од некои можам и сакам да размисливам со своја глава........:icon_lol:

За да биде најинтересно, една другарка (по партиска линија) вчера учтиво ме замоли да не учествувам во никаков протест против владата.
Guess what....
She's not my friend anymore :свиркам:

A shto ima vrska ova leba i so Vladata?
Bog da chuva svashta....:facepalm:

Ako nejkjam da bidam raznesena, ne znachi deka sum protiv poredokot kako takov!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom