Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Cag-Juve.jpg

можни состави за вечер.Некако му стана практика на Конте во првото со Вучко и Бориело да почнува,за после да ги уфрли Матри,Кваква или Дел Пиеро па овие да ја решат утакмицата,а мислам дека и Касерес ќе биди стартер

Прегледај го приврзокот 42946

можни состави за вечер.Некако му стана практика на Конте во првото со Вучко и Бориело да почнува,за после да ги уфрли Матри,Кваква или Дел Пиеро па овие да ја решат утакмицата,а мислам дека и Касерес ќе биди стартер
до вечер ке имат уште безброј формации :)

до вечер ке имат уште безброј формации :)
ќе има,не викам не,ама ако ги погледниш стартните состави од последниве неколку кола против вакви дефанзивни тимој,и не е далеку од конечниот состав овај на сликата

ќе има,не викам не,ама ако ги погледниш стартните состави од последниве неколку кола против вакви дефанзивни тимој,и не е далеку од конечниот состав овај на сликата
се разбравме ;)

Дечки, за вечер се закажува нешто за Њујорк кафе или ќе има место без закажување?

и за тие од охрид ке имат собиранка во квин паб не дојдат !

Дечки, за вечер се закажува нешто за Њујорк кафе или ќе има место без закажување?
Само одиси пола саат пред мечот и има место 100% сигурно инфо :D

p.s Каков гол Џовинко постигна пред малце против Сиена,Вистинско ремек дело.Мора да размисли управата за него.

ОХОХО машала, Наполитанките кикснаја
шинтер значи ќе имаат за шо да се борат мислам

403377_304684016280503_118273131588260_739438_931990847_n.jpg

Се мислам кај ќе го стаи бројот 30 ?:unsure:

Им се рашири шупчето сеа кога Наполи изгуби па сеа одма им се врати желбата за победа:X3:

Јок, Удине победи, така да ништо од мотивација за шинтер,освен ако им е мотивација бркање место во Лига Европа :ROFLMAO: . Иако ама баш ич не ме интересира исходот од дербито. САМО ЈУВЕ ме интересира вечерва , победа по секоја цена, има да се јадат живи луѓе вечерва !!!( може му е позната фразата некому)
Andiamo Ragaci , Vinci Per Noi !!!

ЛЕЛЕЛЕЛЕ ЛУЃЕ НЕЗНАМ ЗА ВАС АМА МЕНЕ МЕ ИМАТ НЕКОЈ АНДРЕНАЛИН ФАТЕНО ОДВАЈ ЧЕКАМ ДА ПОЧНИТ УТАКМИЦАВА ИМАМ ЧУСТВО ДЕКА КЕ СЕ СЛАВИ ВЕЧЕРВА !!!
--- надополнето: 6 мај 2012 во 19:07 ---
Stasera si giocherà con un 3-5-2.Con Simone Pepe esterno.
Buffon; Barzagli,Bonucci,Chiellini; Pepe,Marchisio,Pirlo,Vidal,Lic
htsteiner; Matri,Vucinic.

Веќе некое време осеќам дека титулата ќе се реши во Трст
Повелете за пумпање атмосфера

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom