Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Кагава го зедовме и одеднаш сите што тврдеа дека не ни требаат играчи на таа позиција се радуваат на трансферот, па добро според вас што ќе ни се вишок играчи?? o_O

A

apidrone

Гостин
Евра не е ни капитен ни веќе достоен да игра за Манчестер. Тоа го покажа сезонава, не знам само што трипа Фергусон и му допушта да кикса секој меч.
Е ајде де кој да застане таму, ајде кажете. Немаме друг лев бек, еден е. Десен кој све не беше. Али си кажав шо си мислам де :)

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Уште 45 мин и титулата е наша....ајде сите за њукасал сега....За кого?За њукасал :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Толку.. исклучив телевизорот.
Не можам веќе да гледам, напнат сум :D
На крај ќе си видам, па што биде нека биде :icon_mrgr:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Колку гола треба да дадеме денес? Минимум 10 ? Ај со здравје нека им е

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Epa decki,dogodina e nasa 20ta titula,cestito titula ako ima nekoj fan na :гомце:.Se nadevam ke ima zasiluvanja dobri za da im se sprotivstavime poozbilno na :гомце: i ostanatite. :place::place::place:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Епа момци и девојки , догодина повеќе среќа .... Шити заврши 0-2 !!!

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ајде екипо простете се со титулата...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Кој е крив за титулата?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Да бидеме и реални , со хоштаплерски игри не ни ја заслужуваме годинава ... дали е тоа куп лига шампиони лига европа и првенство ...

Годинава покрај к.р у газ добивме само добар голман ништо повеќе !!! Еванс колку сакајте величете го дечкото изигра 15 утакмици добро друго се беше катастрофално , да не заборавиме дека он е тој што не искина со поразот од 6-1 дома !!!! После тоа ништо не беше веќе исто ни лига пампиони ни лига европа ни првенство .. едноставно 6-1 дома од најомразениот противник е еднакво на харикири ... ни бонусиравме од тој меч ништо , нула !!!

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Да бидеме и реални , со хоштаплерски игри не ни ја заслужуваме годинава ... дали е тоа куп лига шампиони лига европа и првенство ...
Абе се тоа убаво и да не ја заслужуваат титулата ама па сити да биде шампион тоа е срамота за клубот што дозволи

Kajgana Shop

На врв Bottom