Dva natprevari treba da kiksnat, ama ako, jas sakam da izgubat Napoli bidejki se nikakva ekipa.Udinese vodi protiv Genoa , i sega videte sto stori Udinese koj go otpisavte predvreme.Neka ja vrtat napoli, aman... preku kur veke so ova ebano nezasluzheno treto mesto za inter.
Интер нема шанса за третото место, прво Наполи дома играат со Сиена, една од најместачките екипи во првенствово која има обезбедено опстанок, второ, и Удинезе треба да изгубат.Neka ja vrtat napoli, aman... preku kur veke so ova ebano nezasluzheno treto mesto za inter.
За Лига Европа, ако сакаат... тогаш мора да победат вечер. Затоа што последниот натпревар го играт против Лацио, кој победи ќе игра во ЛЕ.Интер нема шанса за третото место, прво Наполи дома играат со Сиена, една од најместачките екипи во првенствово која има обезбедено опстанок, второ, и Удинезе треба да изгубат.
Удинезе играат со Катанија, еве и да не победат, ќе извлечат макар и нерешено, па дури и да изгубат на крај краева, Наполи сигурно ги победува Сиена. Нема теорија да се поклопат коцките, за тоа свесни се сите во Интер.
epa ne zasluzhuvame, kolku pati samo ni se dade vtora shansa sezonava? minimum 5 pati.3ti.
Тоа ти е.
Лига ЕвропаЗа Лига Европа, ако сакаат... тогаш мора да победат вечер. Затоа што последниот натпревар го играт против Лацио, кој победи ќе игра во ЛЕ.
Бар нерешено вечер со Милан, после нека им ја пуштат на Лацио и таман. Нема ЛЕЛига Европа
Тоа првенство ти е само трошок, поише даваат за хотели, авионски летови и слично, отколку што заработуваат ...
Воопшто не им се исплати таму да играат, можно е да играат само зашто запнаа за ЛШ, им се пружи шанса да изборат пласман и се поебаа на сам крај, па зависи и од другите како ќе изиграат последниве 2 кола, дали Интер ќе останат на место од табелата кое води во ЛЕ или не.
Најпаметно за нив е да не играат во ЛЕ и ко Јуве да си го ладат сезонава, од викенд за викенд.
Ќе видиме, ја сум убеден реков, тепа Милан, ако ме демантираат јебига, честито ондак титула за вас.Бар нерешено вечер со Милан, после нека им ја пуштат на Лацио и таман. Нема ЛЕ