Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
14 март 2012
Мислења
57
Поени од реакции
12
Rijeka 1 2.15 koef
Vcera Zapresic izgubi pa ako Rijeka denes pobedi ke izlezi od opasnata zona na 2 kola pred krajot

Член од
5 март 2012
Мислења
41
Поени од реакции
13
Rijeka 1 2.15 koef
Vcera Zapresic izgubi pa ako Rijeka denes pobedi ke izlezi od opasnata zona na 2 kola pred krajot
Тука има многу други фактори кои треба да се знаат. Екипата на Дугопоље од 2 лига која треба да ја замени екипата на 12 место во 1-та лига (Ријека) поради некои документи кои им недстасувале на играчите и ненавремена достава на истите не добила лиценца за да игра во 1-ва лига. Поради ова Ријека е спасена од испаѓање па не би ризикувал во вакви околности кога знаат дека се спасени да ја изиграм 1-ца.
Немој да ме сватиш погрешно , може и ќе излезе 1 на крај , ама со овие информации некако се губи вредноста и логиката...
Поздрав

А

Анноун

Гостин
anderlecht - club brugge 1-1
udinese - genoa 1-1
bolton - wba 1-1
sigma - jablonec 1-1

за 70 денари , 5600 добивка. идемо јакооооооооо !

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Вардар - Работнички - 2:0 точен резултат

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
има некој инфо за Дизелдорф - Дизбург??? Доста пари ја иам уплатено 1 со уште 2 утакмици а гледам паѓаат за Х и за 2 коефициенти..победа им е премногу потребна посебно во ваков момент кога Сент Паули игра против Падеборн и у моментов води 2:0.. башка и навијачите на дизелдорф им дошле на тренинг вчера само малце чудно ми дојде ептен голови испопаѓаа прво па викам дане има нешто што незнам http://www.youtube.com/watch?v=HIpjFrMq0fs

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
има некој инфо за Дизелдорф - Дизбург??? Доста пари ја иам уплатено 1 со уште 2 утакмици а гледам паѓаат за Х и за 2 коефициенти..победа им е премногу потребна посебно во ваков момент кога Сент Паули игра против Падеборн и у моментов води 2:0.. башка и навијачите на дизелдорф им дошле на тренинг вчера само малце чудно ми дојде ептен голови испопаѓаа прво па викам дане има нешто што незнам http://www.youtube.com/watch?v=HIpjFrMq0fs
И ја ја имам 1 а гостиве имаат црвен па не знам би требало да излезе инаку на еуроспорт ја имаш

М

Мартин`

Гостин
Сити 2 & 3+
Јунајтед 1 & 4+
Болтон 1
Вардар X
Металург 1

Среќно! :свиркам:

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
па знам бе брат сите патишта водат на 1 плус е црвениот стварно не ми е јасно затоа викам дане знае некој нешто да не изјавиле дека има некој договори оваона

Член од
5 март 2012
Мислења
41
Поени од реакции
13
па знам бе брат сите патишта водат на 1 плус е црвениот стварно не ми е јасно затоа викам дане знае некој нешто да не изјавиле дека има некој договори оваона
Не сум сигурен баш , провери си ама мислам дека ако имаат исто бодови со Ст. Паули решава гол разликата која е далеку подобра на страна на Дизелдорф така да и нерешено ги води во бараж. Се надевам дека ќе победат ...

Kajgana Shop

На врв Bottom