Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
А за тебе FootSoldier, прво почна да навиваш за Ливерпул, па ја прочита книгата на Џерард...
Извини не го разбрав ова што требаше да значи.Незнам што те чуди тука.Јас кога почнав да навивам за Ливерпул Џерард немаше ни издадено книга ни ништо така да не ти го разбирам ова.

А за тебе FootSoldier, прво почна да навиваш за Ливерпул, па ја прочита книгата на Џерард...
Извини не го разбрав ова што требаше да значи.Незнам што те чуди тука.Јас кога почнав да навивам за Ливерпул Џерард немаше ни издадено книга ни ништо така да не ти го разбирам ова.

Пошто тврдеше дека навиваш за Ливерпул ради историјата, па го наведе тој факт. :smir:

Еве на пример, во германско навивам за Баерн, ама I don't give a shit за минатото, сакам сега да земаат титули и мило ми е што сум гледал утакмици кога земале титули...

Аман бе ти олади малце со таа историја.Тој си навива за Ливерпул оти така сака заради некоја негова причина не треба тебе да ти полага сметки како и сите останати кои навиваат за Ливерпул. Јас, а мислам и сите други почнале да навиваат за Ливерпул уште пред да станат тинејџери,пр.јас на 11- 12 години кога и почнав да следам фудбал. Сигурно тогаш не зедов да ги листам историите на сите клубови па го одбрав Ливерпул. Не биди смешен.

Аман бе ти олади малце со таа историја.Тој си навива за Ливерпул оти така сака заради некоја негова причина не треба тебе да ти полага сметки како и сите останати кои навиваат за Ливерпул. Јас, а мислам и сите други почнале да навиваат за Ливерпул уште пред да станат тинејџери,пр.јас на 11- 12 години кога и почнав да следам фудбал. Сигурно тогаш не зедов да ги листам историите на сите клубови па го одбрав Ливерпул. Не биди смешен.
:back: Фала многу другар.
Тоа се обидувам да го докажам. Пошто вие тврдите дека не треба да навиваме за Челзи ради тоа што нема историја, а вие навивате за Ливерпул ради историјата. Инаку и јас навивам за Челзи отприлика од таа возраст:smir:

Не бе другар шо има веза то шо нема Челзи историја, не треба секогаш да се навива за најсилниот, некој можи го бендисува некој просечен тим шо нема освоено титула никогаш па и нема да освој во блиска иднина,и ај сега нека се откажи нека не навива појке. Љубовта кон некој клуб не е статистика.

Не бе другар шо има веза то шо нема Челзи историја, не треба секогаш да се навива за најсилниот, некој можи го бендисува некој просечен тим шо нема освоено титула никогаш па и нема да освој во блиска иднина,и ај сега нека се откажи нека не навива појке. Љубовта кон некој клуб не е статистика.

ИМА ЧЕЛСИ ИСТОРИЈА, ПОВЕЌЕ ОД 100ГОДИНИ, НО НЕ Е БОГАТА КОЛКУ ТАА НА ЛИВЕРПУЛ И МАНЧЕСТЕР !!!

И ајде доста со овие историски лекции, малку ми се у школо па и овде да ги читам треба...

Леле еј.Па не реков дека навивам само за Историјата.Јас почнав да навивам пред неколку години така да Ливерпул ни тогаш немаше некој којзнае колкав успех.Ама пошо ептен го засакав и се заинтересирав да дознаам поише за него.Ја навивам и за Рома и за Дортмунд ама онака ништо посебно си ги пратам и не се нервирам толку многу.Ама за ливерпул навивам премногу.

ИМА ЧЕЛСИ ИСТОРИЈА, ПОВЕЌЕ ОД 100ГОДИНИ, НО НЕ Е БОГАТА КОЛКУ ТАА НА ЛИВЕРПУЛ И МАНЧЕСТЕР !!!

И ајде доста со овие историски лекции, малку ми се у школо па и овде да ги читам треба...

Да да на тоа мислев дека нема толку трофеи а не дека е нов клуб. Ај озбилно да престаниме овде појке се расправа историја отколку на часови.

Ајде со среќа нека ни е денес мора да се победи!!!Јас уште не дознав дали Џерард ќе биде во прв тим ама мислам дека Торес ке ја реши оваа утакмица.Се молам Лукас да не игра:kesa:

Ме интересира што стана со Вороњин,на позајмица е во Херта или го продадовте?

aj ako moze nekoj neka ja kaze formacijata za so blekburn pozz

Ме интересира што стана со Вороњин,на позајмица е во Херта или го продадовте?
На позајмица е ама најверојатно ке остане таму и по завршувањето на позајмицата.

Aууууу!!!! Какво голчиште на Торес! Дечкото не е здрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom