#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки и девојки, немојте иницијативата да ја вртите против Албанците, без генерализации и напаѓање на еден цел етникум.
Иницијативата е против РАДИКАЛНИОТ Ислам, а така и мора да остане за да опстои.

Аллах не испрати. АЛАХУ АКБАР.
Не ни требаат пари кога ќе имаме 70 девици , Иншалах!
лол че го палим пола твитер ако не ми даде повеќе од 140 карактери. со бензин че го палим ! АБРАКАДАБРА !!! овај... АЛАХУ АКБАР !

Дечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!
Па мислам стварно време беше.....се спремав у партија да им одам да видам што е работава.
1000 евра у џеб за 40 минути твитање.
tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg

Аллах не испрати. АЛАХУ АКБАР.
Не ни требаат пари кога ќе имаме 70 девици , Иншалах!

За мене не девици, јас сакам девиц, од тие со повеќе брада шо се!

„Влијателниве“ можат да направат што сакаат и да кажат што сакаат не ни можат ништо. Успешно си ја завршивме целта, а тие нека чекаат Иво да им се јави. Форумов го искористивме сите ние за да си кажеме она што имаме да си кажеме, ако нив не им се допаѓа тогаш нека плачат кај оние што им кажуваат теми и коментари. Ние сме народот. Нашето мислење е важно, нивното мислење знаеме дека е туѓо.

Тебе од влада ти префрлиле, ама ние чекаме и овој Acid да префрли нешто. Ич не е фер! Гледам на твитер префрлале пари, а он нас ни денар не ни дал. Или Соросоидиве земале плата, па сега шифрирано се фалат и се обидуваат да дефокусираат?

П.С. Кој знае на leandra колку и префрлиле.... :pos:

гарант у минус ти се :icon_lol: треба да ги уплатиш до 15ти. :icon_lol:

Да, и Acid да провери некако (не знам како) колку клика има на темава од мојот ФБ профил, 10 евра еден чини :icon_lol: а ако кликале и на други теми тоа се се плусира. :icon_lol:

Не за друго, да пукнат #влијателните што од некаде пари не земале, а газиња ко касичка прасе имаат. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom