лол че го палим пола твитер ако не ми даде повеќе од 140 карактери. со бензин че го палим ! АБРАКАДАБРА !!! овај... АЛАХУ АКБАР !Аллах не испрати. АЛАХУ АКБАР.
Не ни требаат пари кога ќе имаме 70 девици , Иншалах!
Не те бива тебе ни за да се испазариш.Дечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!
Па мислам стварно време беше.....се спремав у партија да им одам да видам што е работава.Дечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!
За мене не девици, јас сакам девиц, од тие со повеќе брада шо се!Аллах не испрати. АЛАХУ АКБАР.
Не ни требаат пари кога ќе имаме 70 девици , Иншалах!
Прва страница, втор пост објаснето ти е нешто од нешто....за другото ќе се уходаш - не е квантна физика
Тебе од влада ти префрлиле, ама ние чекаме и овој Acid да префрли нешто. Ич не е фер! Гледам на твитер префрлале пари, а он нас ни денар не ни дал. Или Соросоидиве земале плата, па сега шифрирано се фалат и се обидуваат да дефокусираат?Дечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!
гарант у минус ти се треба да ги уплатиш до 15ти.Дечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!