Фан Клуб: Челзи

G

grande-juve

Гостин
До 2-0 игравме со преодна оценка, Ливерпул не играше ништо, после си се ставивме во бункер, зошто не знам, и да не беше Чех ќе беше од готово вересија. Најважно земавме пехар, во ЛШ ќе мора два пати подобро од ова, чекаме 19 мај.

F

fantomX

Гостин
Де бе доста ширеше негативна енергија , радувај се на освоениот трофеј ..каков таков барем да ја спасиме лошата сезона
Тоа што кажувам дека Ди Матео, кој пред и за време на натпреварите е целосен покерфејс, реагираше како искрено голем навивач на Челзи; и дека треба да остани бар уште една година ти е негативна енергија?

Провери да не те озрачило нешто, вајрлес некој, или под некој далновод си седел изгледа.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Тоа што кажувам дека Ди Матео, кој пред и за време на натпреварите е целосен покерфејс, реагираше како искрено голем навивач на Челзи; и дека треба да остани бар уште една година ти е негативна енергија?

Провери да не те озрачило нешто, вајрлес некој, или под некој далновод си седел изгледа.
:pos: Сум разбрал погрешно ..
Микел & Калу :pos:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Ја не го сметам Челзи за англиски тим, срам ми е да кажам дека е англиски.
--- надополнето: 5 мај 2012 во 19:35 ---
Добар гол Дрогба. :cool:
Кој побара од тебе да кажеш дека Челси е англиски тим.. демек ние не знаеме ти ќе ни кажуваш. Да се прашуваше ти работата „далеку ќе стаса“ секат со некои вакви Ебано глупи муабети ќе излезеш... се нешто не ти се допаѓа аман веќе... подобро само читај што коментираат другите и не давај твои коментари.. Pozz .;)

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Со среќа нека ни е пехарот!

F

fantomX

Гостин
Кој побара од тебе да кажеш дека Челси е англиски тим.. демек ние не знаеме ти ќе ни кажуваш. Да се прашуваше ти работата „далеку ќе стаса“ секат со некои вакви Ебано глупи муабети ќе излезеш... се нешто не ти се допаѓа аман веќе... подобро само читај што коментираат другите и не давај твои коментари.. Pozz .;)
Ти сонце секако не ме разбираш шо кажувам јас, не ни треба.
Ајде атер за тебе и за докторката Ева, ќе продолжам само Калу да го критикувам од сега, ко порано. :pos:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
1. Добро е Тери што нема да игра со Баерн.
2. Чех дупка од голман.
Чим ме цитираш очекувам подобро мислење да пишеш од моето, ама ништо од тој муабет.... Со една изгледана утакмица на Челси неможеш и не смееш да си дозволиш да го коментираш тимот али ајде, ќе ти простиме. Имам потешкотии само да разграничам кое од овие две тврдења е поглупо, али друг ден тоа.

Он: Ќеф ми е што вакво славје има за (не)битен трофеј, за ЛШ неможам ни да замислам какво ќе биде! Се разочарав малце од второто полувреме, место да продолжиме да газиме ние изигравме ко тие во прво полувреме, ни подавање ни напад ни ништо. Среќа што го поништија голот (не беше ни гол али ајде) иначе го јадевме стапот. Ако некој од Лузерпул дојде и мрчи за тоа како им поништиле важечки гол го репортирам инстант!

KTBFFH!

F

fantomX

Гостин
Бескрајно сум благодарен ако некој најди видео од тоа шо претходно го спомнав, како Ди Матео скока од радост на Тери, а потоа и го потапшува амблемот на Челзи на дресот од Тери.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Честито нека ни е титулата. Се надевам ќе ја дигнеме и онаа поважната :)

F

fantomX

Гостин
Он: Ќеф ми е што вакво славје има за (не)битен трофеј, за ЛШ неможам ни да замислам какво ќе
фантомХ ветува дека нема да искритикува НИКОЈ и НИШТО ако Челзи освои ЛШ за две недели.

Е такво славје би било. :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom