Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
За денес убедливо нјасигурни утакмици се:

Ноутс Каунти-1 1.6
Стевениџ-1 1.45
Кроули-2 1.6

на сите му е нож до коска работата дојдена и играат против послаби екипи од нив кој резултатот не му значи ништо..сега се двоумам која да ја изиграм сингл ама мислам дека и трите се сигурни

За денес убедливо нјасигурни утакмици се:

Ноутс Каунти-1 1.6
Стевениџ-1 1.45
Кроули-2 1.6

на сите му е нож до коска работата дојдена и играат против послаби екипи од нив кој резултатот не му значи ништо..сега се двоумам која да ја изиграм сингл ама мислам дека и трите се сигурни

Ноутс Каунт на неколку типери на фесбук ја начекав X-1.
Не се шогоде типери скоро секогаш 85% ги гаѓаат.. :icon_mrgr:

Стевениџ не ли не сакаше да влегува во појјака лига?

Погледнете ги коефициентите за ГГ во германската бундес лига, сите по 1.3-1.4 o_O

Ништо чудно денес
Херта 1
Келн - Б.Минхен 2
Херта да ја скокне зоната за одпаѓање, ќе игра бараж, последно коло е во Германија.

А фиксовите ? заедно со фиксови ти викам .. иначе коефициентите се 1x 1.90 1x2.00 3x2.05 1x2.20
иначе не се исплаќа без фиксови да ги играш 4/6 или 3/6 ете ги и фиксовите горе реал 2 , псж 2, сити 2 , наполи 2 , кровли 2 :D
Проблемот е шо една од фиксовите сигурно ќе заеби. Јас еве пишав така неколку “сигурни“ и 3 избрав од Исланд 2+прво, за 30 ден носи 1130. Ама проблемот е шо во сигурните го имам Арсенал кој се килави дома со Норвич засега е 1-2 :mad: упм ако не тепаат, 1 сат мислење, барање утакмици кои траат до утре, а мене уште првата ќе ме падни. Па уште и да клавам 200 или 300 или не знам колку денари...:eek:

Партизан-звезда 1-1 и 3+

уплата 200 добивка 1150

Проблемот е шо една од фиксовите сигурно ќе заеби. Јас еве пишав така неколку “сигурни“ и 3 избрав од Исланд 2+прво, за 30 ден носи 1130. Ама проблемот е шо во сигурните го имам Арсенал кој се килави дома со Норвич засега е 1-2 :mad: упм ако не тепаат, 1 сат мислење, барање утакмици кои траат до утре, а мене уште првата ќе ме падни. Па уште и да клавам 200 или 300 или не знам колку денари...:eek:
Eпа требало похрабро да изиграш поголем коефициент а не арсенал 1.25 тоа не ги рачунам јас коефициенти .. све што е под 1.35 не пишам на ливче ..

barca-espanyol gg3+
serkl briz-meheln 1
cartagena-numancia 0-2
kapfenberg-ried 2
za 100 onaka relaksiracki

Фиксој никогаш
Шефилд В 2&3+ 3/10

Kohlschreiber P. (Ger) - Lopez F. (Esp) > 22.5
Del Potro J.M. (Arg) - Wawrinka S. (Sui) > 21.5
Ramos A. (Esp) - Gasquet R. (Fra) > 21.5
Munoz-De La Nava D. (Esp) - Petzschner P. (Ger) 1
Bautista-Agut R. (Esp) - Phau B. (Ger) 1

како Болтон 1 што беше? : D
знам и јас ја имав 1x, на тој тикет сите до една ги промашив

Епа сеа то е .. црепој големи се Болтон ама утре че си тепа и пак се спасува :D

OН:
Сабадел - Селта - 2