Buji Buton
Manijak :P
- Член од
- 4 мај 2010
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 228
а на фејсбуков оти не сме активни дајте онаа групана да ја разработиме и сите шере јас сности тоа го работев и ставив 100 слики дајте и таму да се активираме
НЕ ГО ЗАБОРАВАЈТЕ !!
Лош ти е потписот. Македончето стана Македонец уште кога Владо Илиевски погоди тројка.СИТЕ НАПРАВЕТ НОВИ ПОТПИСИ! многу полесно е за споделување, како и генерална информираност!
ЗНАЧИ ПОТПИСИ СО ЛИНК ОД ТЕМАВА/Youtube видеата!
Активни сме , не се сеќирај од сабајле кај стигнеме ставаме линкови од клиповите на YouTube и за денешната акција на Твитера на фејсбуков оти не сме активни дајте онаа групана да ја разработиме и сите шере јас сности тоа го работев и ставив 100 слики дајте и таму да се активираме
РеспекАт и за него, a leandra и Ilumious сигурна сум дека ептен ќе му се израдуваат, поготово Леандра...Браво момци, а?
(Во очекување на жестока реакција од Leandra, Crаzy in Love, Џену, Purple Puma, Nessa... )
Еве срцка, сега Околу 100 души имам...Дечки јас сум на работа па неможам да едитирам убава листа со твитер корисници
Ај ќе замолам некој што ги има поголемиот број на членови за вечерашниот твит - маратон да ја постира овде (убаво би било со линкчиња)
Ви благодарам..