Браво момци, а?
Мини Guide за ова треба на првата страна - во првиот прв пост, исто така и Guide за тоа како да се направи Tweeter акаунт, и како да се Retweet-a!!!!!!Вечер во 22 часот, без престан ќе твиташ тоа #spreadthetruth. Ќе ставаш линкови кои се посочени на првата страна пример: HELP US FIGHT AGAINST RADICAL ISLAM линк #spreadthetruth
Целта е истовремено што повеќе да се пишува тоа #spreadthetruth за да добиеме внимание од светските медиуми
Те најдов и го пишав тоа што го постави ти.Еве сум https://twitter.com/#!/FredericChopin8.Кажи ни како се викаш таму Или најди не
После ќе си пишеш Еве ме и мене #spreadthetruth #kajgana и оп ете сите ќе те најдеме
ctrl + f5 ?Umrev od refresh the page
Дечки, мислењево во Македонија (генерална дискусија)Офтопик, бидејки главната тема е затворена.
Дваесет ипет годишен скопјанец ноќеска околу 02:55 часот од полициска патрола е пронајден како лежи во бесознание до своето возило „Мазда" на влезот на тврдината „Кале".
Откако момчето се освестило, раскажал дека откако му се дупнала гума на возилото и застанал да ја смени, забележал група од четири до пет лица, шри што еден од нив пошол кон него, но бил спречен од останатите. Потоа продолжил со менувањето на гумата и оттогаш не се сеќава на ништо.
Момчето е префрлено и задржано во Градската Општа Болница - Скопје, каде му се констатирани повреди на главата од удар со остар предмет, потрес на мозокот и скршеница на носот.
Nikako da mi se upravi twitterov .ctrl + f5 ?
Mомци = Guys истиот термин, "може" да се користи за двата полаБраво момци, а?
(Во очекување на жестока реакција од Leandra, Crаzy in Love, Џену, Purple Puma, Nessa... )
Јас ги немам #angrybirds, збунка некоја е, ама сега и таму ќе пратам! Им пратив на Памела Андерсон и Деми Мур, по[то знам дека едната сите ја читаат и ја гледаат, а другава спие на твитер.Можеш да, само логирај се на твитерот.
Help Macedonia in fight against Radical Islam! #angrybirds
HITCH, хаштагов ти вришти
Не мора - нека прашуваат, би било фино дирекно пораки да ни пишуваат. Ај ќе ставам во потпис па да видат, да не ја трупаме темава со непотребни мислења.Мини Guide за ова треба на првата страна - во првиот прв пост, исто така и Guide за тоа како да се направи Tweeter акаунт, и како да се Retweet-a!!!!!!
Исто така линкови од Facebook, Tweeter, Google+ и сите групи кои се креирани!
Поради дискриминација, се очекува во понеделник да излезат на протести пред влада.Браво момци, а?
(Во очекување на жестока реакција од Leandra, Crаzy in Love, Џену, Purple Puma... )