#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе направам еден твит, после тоа да ставам и #monstrum и #spreadthetruth или немора двете? Јас само едно пишувам.
Шернете ги видеата од јутуб насекаде каде што можете!

Од многуте новинари што ги следам, имам приметено дека најактивни се во периодот од 21-22-23 часот, кога ги пишуваат статиите за утрешните изданија на весниците и најчесто комуницираат тие што ќе им пишат во врска со нивните погледи. Сега жив новинар нема да најдеме ама ако, да се ухода новиот народ на Твитер како е.

Кога ќе направам еден твит, после тоа да ставам и #monstrum и #spreadthetruth или немора двете? Јас само едно пишувам.

Гледај и двете да ги ставаш, spreadthetruth обавезно, го договоривме тој да биде главен.

Одлично видео но тој што го правел ако има можност за корекција на текстот, на две места наместо "like" треба да пишува "as". Ако има можност нека ги лекторира некој текстовите.

Само уште ова и не ве прашувам веќе.
Како да видам дека некој ми реплицирал. :ROFLMAO:

Како сакаш :)
--- надополнето: 5 мај 2012 во 02:21 ---
Само уште ова и не ве прашувам веќе.
Како да видам дека некој ми реплицирал. :ROFLMAO:

Во connect па mentions/interactions :)

Можеш да ставаш колку сакаш хештагови, во рамки на оние дозволени 140 карактери.

Abe, samo mene mi e poeban twiterov, nit twitovi mi pokazuva nit nisto, problemi nekoi ima pri loadiranjevo. #fuckmylife

најбитни се новинските агенции за да нема забуна тој што контактирал некоја нека напише која ја контактирал за да може да се исконтактираат останатите

Abe, samo mene mi e poeban twiterov, nit twitovi mi pokazuva nit nisto, problemi nekoi ima pri loadiranjevo. #fuckmylife

stisni ctrl+F5 до браузерот ти е нешто или слаб нет :)

мене порано ми лоадираше по пола саат кога користев гугл хром, ако користиш тоа, смени. :)

Само ова на CNN што е објавено или има и други линкови (на англиски)? Јас имам еден куп новинари што ме следат, повеќето се технички, али ги имам и од другиве... плус ќе ги пингам, имам листа со новинари од секаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom