Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.737
- Поени од реакции
- 18.482
Mногу погодена песна, и кога ќе ми текне што им се случи на децава, грутка у грло во ист момент! ЖИВОТНИ!!!!!!!!!!!!!
Mногу погодена песна, и кога ќе ми текне што им се случи на децава, грутка у грло во ист момент! ЖИВОТНИ!!!!!!!!!!!!!
Гледај и двете да ги ставаш, spreadthetruth обавезно, го договоривме тој да биде главен.Кога ќе направам еден твит, после тоа да ставам и #monstrum и #spreadthetruth или немора двете? Јас само едно пишувам.
Шернете ги видеата од јутуб насекаде каде што можете!
Одлично видео но тој што го правел ако има можност за корекција на текстот, на две места наместо "like" треба да пишува "as". Ако има можност нека ги лекторира некој текстовите.
Како сакашКога ќе направам еден твит, после тоа да ставам и #monstrum и #spreadthetruth или немора двете? Јас само едно пишувам.
Во connect па mentions/interactionsСамо уште ова и не ве прашувам веќе.
Како да видам дека некој ми реплицирал.
јас си имам моја сликаНе бидите на аватарот јајцеглави како руските ботови.
Можеш да ставаш колку сакаш хештагови, во рамки на оние дозволени 140 карактери.Кога ќе направам еден твит, после тоа да ставам и #monstrum и #spreadthetruth или немора двете? Јас само едно пишувам.
stisni ctrl+F5 до браузерот ти е нешто или слаб нетAbe, samo mene mi e poeban twiterov, nit twitovi mi pokazuva nit nisto, problemi nekoi ima pri loadiranjevo. #fuckmylife
мене порано ми лоадираше по пола саат кога користев гугл хром, ако користиш тоа, смени.Abe, samo mene mi e poeban twiterov, nit twitovi mi pokazuva nit nisto, problemi nekoi ima pri loadiranjevo. #fuckmylife