Задграничен Округ
Комита
- Член од
- 22 февруари 2009
- Мислења
- 1.065
- Поени од реакции
- 2.976
ФалаМожеш да ги синхронизираш профилите, па се што ќе напишеш на твитер автоматски да ти се постира на ФБ.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ФалаМожеш да ги синхронизираш профилите, па се што ќе напишеш на твитер автоматски да ти се постира на ФБ.
не ги буцај,сега утре ќе одат ќе го испразнат AMC и се запишуваат на забрзан курс по Енглескипомоќни сме од оние 5000. мамето ке им го заебеме
Не се секирај друже ја сум бетер од тебеЌе ми каже нeкој што е понетата на твитање, мислам, само стискам retweet и толку или?
Извинете, ова ми е прв дена на Tweeter.
Мислам дека не би требало да пишуваме навреди во коментари на видеото на јутуб. Еден албанец да врати ќе настане хаос.
Почнаа Срби да ме ретвитаат, сигурно е и кај вас исто, проверете во mentions, почнавме да делуваме.
Ни тебе не ти оди снаоѓањево со твитер а?
Инаку он топик, спамирајте го типов@johannhari101, новинар е од светски ранг, тој истиот што ми реплицира на мејлот.
Еве ме https://twitter.com/#!/Guardiolafan
Леле колку е сложено чудово.
--- надополнето: 5 мај 2012 во 01:49 ---
Не се секирај друже ја сум бетер од тебе![]()
kako da gi sinhroniziram,seuste ne uspeavФала![]()
Почнаа Срби да ме ретвитаат, сигурно е и кај вас исто, проверете во mentions, почнавме да делуваме.