Задграничен Округ
Комита
- Член од
- 22 февруари 2009
- Мислења
- 1.064
- Поени од реакции
- 2.951
ФалаМожеш да ги синхронизираш профилите, па се што ќе напишеш на твитер автоматски да ти се постира на ФБ.
ФалаМожеш да ги синхронизираш профилите, па се што ќе напишеш на твитер автоматски да ти се постира на ФБ.
не ги буцај,сега утре ќе одат ќе го испразнат AMC и се запишуваат на забрзан курс по Енглески English for dummies!помоќни сме од оние 5000. мамето ке им го заебеме
Не се секирај друже ја сум бетер од тебеЌе ми каже нeкој што е понетата на твитање, мислам, само стискам retweet и толку или?
Извинете, ова ми е прв дена на Tweeter.
Креаторот на видеото може да брише коментари. Ако го прочита ова, го замолувам во утрешниот ден да биде максимално активен на ЈуТјуб.Мислам дека не би требало да пишуваме навреди во коментари на видеото на јутуб. Еден албанец да врати ќе настане хаос.
Па мене ме следат форумџииве сега, и 10тина души кои кој знае како ме нашле - сите другари од средно... тешко дека моево твитање ќе има толкав одек. Сепак не се откажувамПочнаа Срби да ме ретвитаат, сигурно е и кај вас исто, проверете во mentions, почнавме да делуваме.
А бе го сфаќам, само што никогаш до сега волку навала од луѓе не сум имала на Твитер, претходно еднаш на два месеци пишував Твит, затоа, сеа ми е чудно.Ни тебе не ти оди снаоѓањево со твитер а?
Инаку он топик, спамирајте го типов@johannhari101, новинар е од светски ранг, тој истиот што ми реплицира на мејлот.
Еј ја се уходав за 5 минути. Ај до утре вечер белким ќе поднаучам уште малцеЕве ме https://twitter.com/#!/Guardiolafan
Леле колку е сложено чудово.
--- надополнето: 5 мај 2012 во 01:49 ---
Не се секирај друже ја сум бетер од тебе
kako da gi sinhroniziram,seuste ne uspeavФала
Покани ги да се придружат.Почнаа Срби да ме ретвитаат, сигурно е и кај вас исто, проверете во mentions, почнавме да делуваме.