#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте други Руски меилови, јас само на два пратив. Француски не разбирам и неможам да им се снајдам во тоа сајтовите.
дај прати ми порака или кажи каде сакаж мозеби моето скромно познавање на француски ќе помогне малку

:pos::pos: а не кажува зошто нусето спие со пиштол под перница, а и не ги спомна раштански лозја види богати.:icon_lol:
И држело ладно, се затопли сега времево па потење на перница, особено ако спиела во специјална џихад наметка :)

Знам дека е без врска... ама нели се уапсени на 1-ви мај...

Ете Јанко кажа значи добро напредуваме..

немам време да разлистувам ако може да ми каже некој шо е целта на биткава(темава)?
се извинувам за мјата неинформираност
Да се даде до знаење на светот што се случува во Македонија, да знаат луѓето со кое племе ние имаме работа тука! Да не се заборави сето ова што го прават! Ајде вклучувај се и ти колку можеш

немам време да разлистувам ако може да ми каже некој шо е целта на биткава(темава)?
се извинувам за мјата неинформираност

Да се информира свето за ситуацијата у Македонија.
Зашо беа организирани протестите , кои учествуваа , сите дешавки во последните 4 месеци !!

за хладнокрвну егзекуцију
треба да стои "у вези хладнокрвне егзекуције"
иначе е ок

Next stop, МИЛЕНКО! брзо праќајте колку што можете повеќе!!!!!!!!! за некое време му почнува емисијата!
Ама дали оди емисијата во живо или снимена е ? Миленко ќе види групата му е спамирана :D

Ок другар ќе ја ставиме, те видов.

Него имаме мал cock up, постот на Леандра се преполни и морам преводите да ги пренесувам во вториот. Барам дозвола од Bезилка да го едитирам нејзиниот пост и да продолжам со полнењето. :)
Слободно!

Еве го Принц во живо кај Јанко :D
Машко полицајци праќате кај жена :pos:

Иначе БРАВО за идејава. :cuc::cuc:
Конечно ние да се сплотиме за нешто, па макар и на форум. :)

Браво за Јанко, му пратив јас прееска линк до темава од форумот. Или е член/чита или пак вишол што му пратив незнам (y)
Mу испратив и јас и линк и лична порака!
Thank you Janko!!!!

Машко полицајци праќате кај жена :pos:

Иначе БРАВО за идејава. :cuc::cuc:
Конечно ние да се сплотиме за нешто, па макар и на форум. :)

Стварно ли го кажа тој што се јави ова? Ауу јеботе, па подобро маж да им влезе отколку leandra , најсериозно :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom