Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.025
- Поени од реакции
- 30.022
Ова е врв на протестот, денес (ЦИТИРАМ) - „Ако го зимат жени, хаууус ќе биде Скопје, хаууусс, ќе го паљим со бензин...“ --->1:57<---
???
Хаус во Скопје???
Ова е врв на протестот, денес (ЦИТИРАМ) - „Ако го зимат жени, хаууус ќе биде Скопје, хаууусс, ќе го паљим со бензин...“ --->1:57<---
Ако бе нека пробаат да го палат, само УСА и НАТО да не мешаатТака е викаа УЧК ке го палат Скопје и слични мирољубиви пораќи.....Баталето го Принцесс имаме друга работа префрлете се на акцијата што ја покренавме...
Блгарчето ко "мршојадец врти" чека момент, нив ќе им биде најмило овдека да има кушлус.....Ете и они се со поделени мислења, еден вика ако не го пуштат невиниот ќе палеле Скопје, друг вика ако се навистина криви сам ќе ги бесел на плоштад. Него ме чуди, што кур Бугарите бараат да известуваат на лице место, ај мрш таму глејте си работа.
Тоа треба кривична пријава , старчето се заканува за кривично дело на телевизија !!!Лелеле грдакот ќе пали, шо ќе палиш бе деденце, грдотијо една и тие позади него се палат, што се палите бе?
И сакам да прашам за такви изјави по медиуми, нема ли некоја пријава?Ќе палим со бензиин, хаос ќе праиим, аман бе грдотијо една планиска, кај се наоѓаш?Леле колку ми е жал што немам моќ во државата, што им би напраил на таквите, дошол тука од планина му даваш све, двојазичност, образование на децата, во парламент се, министери имаат, на најдобрите држвани работи се накотвија и ќе палииим, ќе палиишш?Да имам моќ да видиш каков хаос јас на вас ќе ви напраам, а не ти Скопје ќе го палиш, планинар.
Смешно ми е како зборат, особено тој стариот ХАВУЗ(ХАОС) !Sto god da rekol covekot sepak smesno ?
Sto za tebe ne e smesno kazi mi ?
@duh sa sekiromПа кога уште не се знае дали се виновни зошто излеговте на протести? Оставете институциите да ја решат работата а не со протести да ја отежнувате работата.
Од една страна викате сакате да бидат осудени убијците, од друга страна излагате на протест и барате да бидат ослободени осомничените?
Немој бе дечко ни ја вреѓате интелигенцијата.
А кога си толку сигурен дека не се виновни, ќе ти го поставам истото прашање што е поставено 34 пати на форумов:
Од каде знаел Африм дека баш него ќе го бара полицијата па избегал? Еве зошто ти не се исплаши дека полицијата тебе ќе те бара па да избегаше некаде?
Хаххаха ќе палат, нека идат во Радишани да им кажат што имаат на Радишанци, ама им фуфка на брадоњиве.Лелеле грдакот ќе пали, шо ќе палиш бе деденце, грдотијо една и тие позади него се палат, што се палите бе?
И сакам да прашам за такви изјави по медиуми, нема ли некоја пријава?Ќе палим со бензиин, хаос ќе праиим, аман бе грдотијо една планиска, кај се наоѓаш?Леле колку ми е жал што немам моќ во државата, што им би напраил на таквите, дошол тука од планина му даваш све, двојазичност, образование на децата, во парламент се, министери имаат, на најдобрите држвани работи се накотвија и ќе палииим, ќе палиишш?Да имам моќ да видиш каков хаос јас на вас ќе ви напраам, а не ти Скопје ќе го палиш, планинар.
Bas naprotiv, toj so turskoto zname rece deka i tie se muslimani, ne protestiraj protiv niv..Ама на крај кога тргнаа џандарите "Ви ебам мамата шип***ска". Слушајте го. А овој со турското знаме му вика не се тие муслимани
Пораките беа доста конфузни и контрадикторни. Не навлегувам во пароли и повици за палења, али испаѓа дека “жал ни е за децата но барајте убијци на друго место не кај албанците“??!!Togas zosto tolku panika u forumov , ne vidov od site VIDEO snimki deka nekoj go opravduva ubistvoto od vernicite ..
На многу луѓе ќе им одговара овде да има кршлус, а ние меѓусебе живи ќе се изедеме. Него дај боже да се смири оваа проста раја да не им се остварат желбите.Блгарчето ко "мршојадец врти" чека момент, нив ќе им биде најмило овдека да има кушлус.....
Ако го банираш ќе излеземе на протест!Здраво Magnetar.
Што имаш да кажеш околу темата која ја дискутираме пред да те банирам?
Ај ќе го видам уште еднаш видеото.Bas naprotiv, toj so turskoto zname rece deka i tie se muslimani, ne protestiraj protiv niv..