Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.025
Поени од реакции
30.022
Ова е врв на протестот, денес (ЦИТИРАМ) - „Ако го зимат жени, хаууус ќе биде Скопје, хаууусс, ќе го паљим со бензин...“ --->1:57<---

???
Хаус во Скопје???:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Лелеле грдакот ќе пали, шо ќе палиш бе деденце, грдотијо една и тие позади него се палат, што се палите бе?

И сакам да прашам за такви изјави по медиуми, нема ли некоја пријава?Ќе палим со бензиин, хаос ќе праиим, аман бе грдотијо една планиска, кај се наоѓаш?Леле колку ми е жал што немам моќ во државата, што им би напраил на таквите, дошол тука од планина му даваш све, двојазичност, образование на децата, во парламент се, министери имаат, на најдобрите држвани работи се накотвија и ќе палииим, ќе палиишш?Да имам моќ да видиш каков хаос јас на вас ќе ви напраам, а не ти Скопје ќе го палиш, планинар.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Така е викаа УЧК ке го палат Скопје и слични мирољубиви пораќи.....Баталето го Принцесс имаме друга работа префрлете се на акцијата што ја покренавме...
Ако бе нека пробаат да го палат, само УСА и НАТО да не мешаат

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Ете и они се со поделени мислења, еден вика ако не го пуштат невиниот ќе палеле Скопје, друг вика ако се навистина криви сам ќе ги бесел на плоштад. Него ме чуди, што кур Бугарите бараат да известуваат на лице место, ај мрш таму глејте си работа.
Блгарчето ко "мршојадец врти" чека момент, нив ќе им биде најмило овдека да има кушлус.....

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Лелеле грдакот ќе пали, шо ќе палиш бе деденце, грдотијо една и тие позади него се палат, што се палите бе?

И сакам да прашам за такви изјави по медиуми, нема ли некоја пријава?Ќе палим со бензиин, хаос ќе праиим, аман бе грдотијо една планиска, кај се наоѓаш?Леле колку ми е жал што немам моќ во државата, што им би напраил на таквите, дошол тука од планина му даваш све, двојазичност, образование на децата, во парламент се, министери имаат, на најдобрите држвани работи се накотвија и ќе палииим, ќе палиишш?Да имам моќ да видиш каков хаос јас на вас ќе ви напраам, а не ти Скопје ќе го палиш, планинар.
Тоа треба кривична пријава , старчето се заканува за кривично дело на телевизија !!!

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Па кога уште не се знае дали се виновни зошто излеговте на протести? Оставете институциите да ја решат работата а не со протести да ја отежнувате работата.

Од една страна викате сакате да бидат осудени убијците, од друга страна излагате на протест и барате да бидат ослободени осомничените?
Немој бе дечко ни ја вреѓате интелигенцијата.

А кога си толку сигурен дека не се виновни, ќе ти го поставам истото прашање што е поставено 34 пати на форумов:
Од каде знаел Африм дека баш него ќе го бара полицијата па избегал? Еве зошто ти не се исплаши дека полицијата тебе ќе те бара па да избегаше некаде?
@duh sa sekirom

Ednostavno nemozat da poveruvaat deka moze (prema vernicite) da ubije eden Musliman vernik - 5 mladi , koi cetvorica bea epten mladi ..
Za Afrim neznam , samo preku video go vidov Brat mu kako kazuvase "Deka nie imame OPEL so srebrena boja i ne so crvena kako sto ni kazuvaat po TV-ii " , znaci prema nego e sosema druga Kola ..Tuka e nekade videoto vo forumov .

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503

Хаххаха ќе палат, нека идат во Радишани да им кажат што имаат на Радишанци, ама им фуфка на брадоњиве.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Ама на крај кога тргнаа џандарите "Ви ебам мамата шип***ска":pos:. Слушајте го. А овој со турското знаме му вика не се тие муслимани:pos:
Bas naprotiv, toj so turskoto zname rece deka i tie se muslimani, ne protestiraj protiv niv..

Член од
30 декември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
142
Абе зошто на бугарски телевизии да гледаме што се дешава низ Скопје?????
Имаме ние медиуми???????????????????????????????????????

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Togas zosto tolku panika u forumov , ne vidov od site VIDEO snimki deka nekoj go opravduva ubistvoto od vernicite ..
Пораките беа доста конфузни и контрадикторни. Не навлегувам во пароли и повици за палења, али испаѓа дека “жал ни е за децата но барајте убијци на друго место не кај албанците“??!!
Или како да се бара убиец а да се против приведувања и влегувања по куќи??!
Или она “кога нешто да се случи одма албанците (муслиманите) криви“ Па се случи убиство на 4 македонски деца и еден возрасен македонец, ете како да се случи тоа баш на македонци а не на други етнички групи? Биле невини иако ни збор од докази уште не се изнесени, ако жена криела оужје - таа не смеела да се апси.... беше тука се и сешто измешано од знамиња, пораки од една крајност во друга, така да општо земено протестот и не покажа ништо јасно освен дека е собран наврат нанос но без јасна идеја и цел. Се надевам дека судењето ќе почне што побрзо и да се изнесат на видело сите докази од двете страни.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Блгарчето ко "мршојадец врти" чека момент, нив ќе им биде најмило овдека да има кушлус.....
На многу луѓе ќе им одговара овде да има кршлус, а ние меѓусебе живи ќе се изедеме. Него дај боже да се смири оваа проста раја да не им се остварат желбите.

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Принц зашто не не банираш сите на темава шо сме па пишувајте само вие албанци вехабијци и компанија и чукајте се у гради за јакиот протест шо го направивте денес, ај банирај не

Kajgana Shop

На врв Bottom