H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Денеска бев сакате слики?Ajde ja sakam...samo od narkomanistava mie :S ajde 5-6 dusi i idemo a ?
Денеска бев сакате слики?Ajde ja sakam...samo od narkomanistava mie :S ajde 5-6 dusi i idemo a ?
neka ni prepisa po 1 kuca da ne im seda prazni ,ce gi razrabotamoПропадната економска зона... нема бизнис... нема вработени
da, mozeДенеска бев сакате слики?
Внатре не влеговме смрдеше премногу, и се се распаѓаше ако влезев внатре ќе повраќав цело време.da, moze
тато се има тумбано со комбе на Бранков мостIsto prikazna ima i za Nova Gradiska, pa posle za Brankoviot most vo belgrad i eden kup mesta na prostorot na ex Yu
Mnogumina stradale tamu na neobjasniv nacin..a za Belgraganite e poznat i kako most od kade cesto se frlaat samoubijcite...iako ima uste drugi mostovi, ovoj im e nekako omilen..тато се има тумбано со комбе на Бранков мост
Да да, шумата е најстрашна од сите.najzeznato e toa sumata vo Japonija
Вистина е, и јас имам многу слушнато за тоа. Нешто ги тера да се фрлаат од мостот.Абе она со џукелине ваљда не е вистина,како може да се самоубиваат??Која е логиката тука, што па баш само кучиња??
http://www.dailymail.co.uk/news/article-411038/Why-dogs-leapt-deaths-Overtoun-Bridge.htmlВистина е, и јас имам многу слушнато за тоа. Нешто ги тера да се фрлаат од мостот.
исто и на кал оф дути е мн морничаво... :SPrypiat го има на играта СТАЛКЕР и на кол оф дути 4 ....
посебно на сталкер коа ја играв навистина е морничаво ...другите не ги знам:helou: