Гоцева нешколувана тераса

• Креатор на темата Креатор на темата arakenx
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Локација
јужно од бурегџилницата на аголот
Кога бев основно училиште за да добиеш двојка по географија мораше да ги знаеш сите главни градови на државите во светот (бонус тогаш се распадна СССР па мораше да се учат и главните градови на осамостоените Советски републики).....за петка требаше да знаеш колку мерино овци има во Нов Зеланд и колку лалиња произведува Холандија
и по другите предмети беше слично од значајните датуми по историја до делата на класиците и Македонските автори

Денес случајно го видов прилогов и неможев да поверувам.....па повелете погледнете

http://www.sitel.com.mk/video/makedonija/„backstage“-anketa-za-dvajcata-velikani

Искочи момче право на тераса? Кој деген ауу. Дечково ќе се прослави ...

Ама важно тетратка има во рака,богзнае што глупости пишува во неа:)

Ама важно тетратка има во рака,богзнае што глупости пишува во неа:)
Во неа пишува кратка биографија. пааа. Ја не работам сеуште, само во радио работам. Планирам да се вработам ама да завршам па ќе продлжам да работам :)

Колку се двајцава дегени толку е и сител дегенска телевизија.Што мајка бараат за Тито да прашуваат???И ја не ја знам таа епсна а и не ме интересира.Зар тито е Македонец??????????????

:tapp::pos:
Деген..........дебил......:D

Прееска го видов на тв,и знаев дека ќе стане популарен,моментално автоматски.. xD

Што се случува со луѓево? :нинџ: (не е нинџа! смајли кое се крие во себе е.)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom