R
Rigel Kent
Гостин
Hahha na slikive se davat megjusebno , znaci kolku zaostanato pleme.
Лигушко.....да ви се мочам во државата......Да даде господ да прочита некој од власта и нека читаНема причина за загриженост од било каква природа
Нема причина за загриженост од било каква природа
Не се дават, имало некој и кои ги смирувал од нив....некој со основно завршено....ова све друго е без ништо....Hahha na slikive se davat megjusebno , znaci kolku zaostanato pleme.
I jas si rekov hahha eve eden popametenНе се дават, имало некој и кои ги смирувал од нив....некој со основно завршено....ова све друго е без ништо....
Епа заради оваа твоја неблагодарност и дволичност лично сметам дека вие треба само по подруми да ве држат и ќотек да јадете секојдневно.Вие сте немале образование зашто Македонците не ви давале?Абе не ти е срам покрај толку права како мечка во планина,повеќе права од Македонците имате,да пишеш ваков бисер?Ако во мене имаше грам надеж дека сите Албанци не се исти и дека има луѓе меѓу нив со денешниов протест вие успешно ме убедивте дека грешам.Јас од денес па натака ниту купувам,ниту се шишам,бричам или било што кај албанец и не сакам да имам било каков контакт со некој од вас.Вие сте за мене Алкаеда и најдолно ѓубре на планетава и се гадам што воздухот го делам со вас.Па кога не дозволувавте да се образоваат, што очекуваш? Ваш производ е ова, на Македонците. Ама ќе се смени тоа, веќе се менува.
Дојди со мене дискутирај, нема да забележиш дека сум Албанец. Башка и убав сум.
Не се замарам со религии нит ме интересираат. Али немам против , кој сака да си веруе негов проблем. Затоа само ќе пишам еден цитат од Џорџ Карлин:Sramota.... se sobrale iljadnici da oslobodat teroristi i nosat islamisticki simboli. A nasite se sobraa nekolku stotini od koi uapsija nekolku desetici.
Logicki: problemot e vo religija i razlicni narodi koi preku religijata se prepukuvaat, ubivaat se so cel za odzemanje na teritorija. Mozebi sega ne e jasno no za nekolku decenii ke se razjasni i toa.
Bog e eden za site lugje. Ako pretpostavime deka go ima. Mislite deka ima alah i gospod bog? ne, eden e bog ako go ima za site lugje na ovaa planeta, i ako ne stvoril kako so sme sigurno ne saka da se ubivame megju sebe. Od druga strana ako pretpostavime deka go nema togas edino so moze da ni se sluci koga ke umreme i crvci da ni izleguvaat od ocite.
Vo sekoj slucaj, zakljucok e deka vlasta ni e sranje, opozicijata isto sranje, a nie.... nie sme tolerantni i spremni na meguetnicki zivot. Samo dali drugata strana e spremna? Po demonstraciite i ostanatite slucuvanja vo istorijata ocigledno deka ne e spremna. I so ni ostanuva? ni ostanuva kako sekogas da spustime glava, trpime i vo sebe se nervirame. Site nasi revolucioneri i poistaknati licnosti taka pravele, pa ne gledam zosto nekoj sega bi bil poinkov. Ednostavno sme looseri i treba da se pomirime so sudbinata. I da uzivame vo drzavata koja mozebi uste nekolku decenii ke ja imame vo ovaa forma. Za zal toa e logikata. Amin
Не беше ли тоа слично на Цитрон, да ти правам една љимунада...усвари што знаеш ти што е љимунада.сте заборавиле во слатките да ставите цијанид... уствари што знаете вие за цијанид.
Associated Press ni zbor nema za nivnite radikalni izvici. Valkanite pari si go pravat svoeto .Сега слободно раширете низ светот со кој ние овде живееме. Не смее никој да помисли дека ова се миротворци, па овие протестираа за убијци. Раширете насекаде нека види светот дека угнетените се прави лицемери и подржувачи на убијци. Подршката мора да им ја сопреме ги поминаа сите човечки граници.
Изгуби се тогаш во твојата татковина Србија, Бугарија, која и да е.Лигушко.....да ви се мочам во државата......Да даде господ да прочита некој од власта и нека чита
Да ви ебам државата пропадната!!!!
Никаква грешка нема да испадне ако им спамираме на сите. Нека видат сите какво е правото лице, доста со тоа угнетени почнаа и деца да убиваат како из шала. Слики комплетно со документарецот во кој убаво се гледа дека ништо незнаат ако е за свој, а уста толкава дека биле малтретирани. Нека видат сите кој кого малтретира и убива.Мене ми е страв тие слики да ги испратам на странските новинарски агенции... Да не испадне пак “случајна“ грешка дека протестантите се Македонци.