Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
17 октомври 2011
Мислења
150
Поени од реакции
74
За што е крив народот што не се спушта на такво примитивно ниво да излага со хебли на улица? И што ќе реши тоа? Веќе 12та година внатрешната наша политика е мизерна и катастрофална и тука лежи проблемот, свириме на нивните ноти за да ги задоволиме интересите на западот и САД кои се длабоко умешани и им одговара да се шири исламот. Погоди зошто?
Не да излега со хебли на улица туку да ја притисне малку власта да ги среди работите.Да не се лажеме од 1998 државата ни е поделена на два дела едниот дел го контролира македонската партија на власт другиот шип..ската.Е да ми извините ама тоа не е нормална држава сакам да видам тој на калето шо мафташе со ножот да биде осуден а не награден за тоа,дури тогаш ќе верувам на оваа држава. до тогаш се ќе сваќам како театар и не зрела држава.Не може цел свој живот ја да бидам заложник во мојата држава и да бидам плашен за се и сешто дека ќе има војна.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Неможе да се промени мислење за Албанци кога имате двојни стандарди за се, ви смета што ја држеле госпожата за рака а не ви смета што Теута у Брисел ја држат за рука многу Бриселски бирократчина па може и ја гушкаат сум видел многу пријателски дуели меѓу дипломати значи не какај огради се од убијци и екстремен ислам!
Како мислиш ИМАТЕ двојни стандарди?
Зашто ми се обрати како да сум Албанец? Мислам дека не ми ја сфати репликата. Прочитај пак зошто го напишав тоа.
Накратко:
ГороГоро пиша дека нема да го смени мислењето за Албанците заради неколку ѓубриња. Јас му кажав дека не се 2000, туку се повеќе и треба да го смени мислењето за нив

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Девојко извини ако те навредив нешто ама ова како што гледам не се случува во мојот град, а претпоставувам дека се случува во твојот, кога загинаа Прилепчани во 2001 сегде каде што имаше нешто албанско гореше и ние не чекавме провокација од никого па најмалку од некои форумџии за да запалиме џамија, дуќани, станови...овие ако не ги вратиш впланина од кај што дошле тие вас со сила ќе ве натераат да одите впланина е сега ако тоа не ви пречи ваша работа...
Само мртов ш*птар е добар албанец!!!
Не е во твојот град, ама е во твојата држава.
У ск неможе како што може у Прилеп, нели виде минатиот протест и претходно на кале што се случуваше...
Потребна е јака организација, спонтано ништо не правиме.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Девојко извини ако те навредив нешто ама ова како што гледам не се случува во мојот град, а претпоставувам дека се случува во твојот, кога загинаа Прилепчани во 2001 сегде каде што имаше нешто албанско гореше и ние не чекавме провокација од никого па најмалку од некои форумџии за да запалиме џамија, дуќани, станови...овие ако не ги вратиш впланина од кај што дошле тие вас со сила ќе ве натераат да одите впланина е сега ако тоа не ви пречи ваша работа...
Не си ме навредил мене бре човеку. Почнавте одма со поделби: Скопјаништа, Охриѓани, Прилепчани...
Наместо здружно да си дадеме поддршка едни на други, одма бре со поделби.
Јас дечко НАЈПРВО СУМ МАКЕДОНКА, а потоа Скопјанка, жена, ваква-онаква!
Е додека тоа не го сфатите, МАКЕДОНИЈА ќе тапка во место.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Фотографииве не се направени, ниту во Бејрут, ниту во Тунис, ниту кај Ахмадинеџад во Техеран. Скопје 2012 година!

Фотографии од протестот во Скопје. Велат, сликата кажува 1000 зборови. Па, еве неколку слики!

Фотографиите се преземени од Дневник/Маја Златевска!

Би сакал Американскиот ВОЛ да излезе сега и да даде изјава! Мршојадци!

B

Beck's

Гостин
Зарем?
А претходно си делевме слатки на улица а ? Соживот имаше,си игравме фудбал албанчина против македончина.... онака ферски .... дупната топка заедно ја плаќаја итн инт..?
U Tetovo kade sto Albancite se mnozinstvo si delime slatki, lani se sobravme od forumot i igravme zaedno onaka ferski. Slobodno neka potvrdat Makedoncite od forumot. Toa omrazeno Tetovo stana poim za sozivot

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.925
Поени од реакции
73.341
Ех матер му ебам, гледам еден бил на протестиве плус член бил на Шверцери, а баш јас го спасив кога сакаа да го тепаат во автобус заедно со неговите другарчиња, пошто мислев дека е фудбалер на екипата кај која одевме на гостување.
Јајцава ќе си ги изедам :icon_mrgr:
А од тогаш само ме буља во автобус како мисир мавровски, има мамето да му го ебам следен пат (n)

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
U Tetovo kade sto Albancite se mnozinstvo si delime slatki, lani se sobravme od forumot i igravme zaedno onaka ferski. Slobodno neka potvrdat Makedoncite od forumot. Toa omrazeno Tetovo stana poim za sozivot
Може е така, стварно незнам, ама кога ќе треба да се иде на некој протест или па кога на некој терориста ќе му текне да ти го убие комшијата што како мали сте играле фудбал ти нема да приговараш така?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Еве од Бејрут

Нема разлика...Скопје е Бејрут......Не едалеку денот кога странски војници ке идат овде во Мировна мисија да вршат овде, како што е во Авганистан, Ирак....и онака МВР не може да се справи со нередов....

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
овоа е у корист на МК со џихад знамињата . Цел свет се бори против терори , сеа со овоа ќени дадат и зелено светло да удриме против овие мрши !! IMHO.

T

templar55

Гостин
[quote="Beck's, post: 4973377, member: 28231"]U Tetovo kade sto Albancite se mnozinstvo si delime slatki, lani se sobravme od forumot i igravme zaedno onaka ferski. Slobodno neka potvrdat Makedoncite od forumot. Toa omrazeno Tetovo stana poim za sozivot[/quote]

сте заборавиле во слатките да ставите цијанид... уствари што знаете вие за цијанид.

Kajgana Shop

На врв Bottom