Па истиот ш... албанец ги банира, но каде се другите администратори да речат „СТОП„ и да речат „КРАЈ со вакво однесување„ ?Иначе дечкото шо ги постира овие постови е баниран оти пишувал офф топици ..
Па истиот ш... албанец ги банира, но каде се другите администратори да речат „СТОП„ и да речат „КРАЈ со вакво однесување„ ?Иначе дечкото шо ги постира овие постови е баниран оти пишувал офф топици ..
прво си ја симнете етикетата после ке ви ставиме лајк, сега за сега сите сте истиJas sum musliman ama potpolno gi poddrzuvam makedoncite vo ova.Mnogu od albancive ne se luge,i veruvajte ne se vaka samo vo Makedonija,tuku i vo stranstvo.
Ne samo sto se gnasat sebesi tuku go gnasat i Islamot,nosejki znaminja vo protest sto nema nikakva verska vrska a ne znaat ni sto znaci Jihad.
Toчно е тоа. Имам и јас многу пријатели муслимани и сите се оградуваат од Албанците. Сите си ја тераат работата, никој не се замара со радикализирање на ислам и слично. Плус и не се грди во фаците како Албанците.Jas sum musliman ama potpolno gi poddrzuvam makedoncite vo ova.Mnogu od albancive ne se luge,i veruvajte ne se vaka samo vo Makedonija,tuku i vo stranstvo.
Ne samo sto se gnasat sebesi tuku go gnasat i Islamot,nosejki znaminja vo protest sto nema nikakva verska vrska a ne znaat ni sto znaci Jihad.
Абе не е се така како што изгледа ало... не е протестот за инцесоидите. Протестот е за да покажат колку се и што се и дека се закана за оваа земја. Ако до толку не ја сфати пораката браво.Ете, помина и протестот. Мачкина кашлица. И што сега? Што фајде од протестот? На крајот пак судот е тој што треба да си ја заврши работата. Исто ке беше и ако немаше протест. Џабе се креваат само буки и се ствараат нервози.
Почекај, кај да е од A1 (новиот сајт де) ќе објават сликиСега да сум Македонски новинар утре тоа би бил главен наслов на весниците и пак нека се осврнат на изјавата на поглаварот на ИВЗ кој кажува за постоење на радикални исламисти, со слики до знамето и како кршат станици и превртуваат контејнери низ Скопје! Би им залепил протестите од Струга со истиве знамиња и Гостиварските протести. И би пуштил по регионалните и сведските медиуми. Ова се е следствено едно со друго....
Па не сакам јас да си го променам мислењето за сите Албанци во Македонија поради неколку ѓубриња. Тие што се радикализирани се малку, 2,000 беа максимум од цела МК собрани. Колку што им беше на времето и ОВК (максимум, на почетокот беа сто двесте) која и тогаш не беше подржана од мнозинството Албанци тогаш. Друга работа што некои големи сили сакаа конфликтот да не се заврши со нечија победа (наша секако).До тука те читав само. Иначе како мозокот? Земаш редовно апчиња ?
Кога женати и децата ќе ти ги масакрираат, и ќе протестираат 10.000 (десет илјади) албанци да ги ослободат убијците, ќе дискутираме пак. Ајде поздрав сега.Поздрави ги во партија, кажи им нека почне МВР да реагира како што е ред, за сите исто, не само за Македонците. Ајде, нели за што постои буквата М во ВМРО?Па не сакам јас да си го променам мислењето за сите Албанци во Македонија поради неколку ѓубриња. Тие што се радикализирани се малку, 2,000 беа максимум од цела МК собрани. Колку што им беше на времето и ОВК (максимум, на почетокот беа сто двесте) која и тогаш не беше подржана од мнозинството Албанци тогаш. Друга работа што некои големи сили сакаа конфликтот да не се заврши со нечија победа (наша секако).
Сега е друго време, има мир, сите си бркаат своја работа, и Македонци и Албанци, си имаат сите партии во власт и опозиција, а исламистите се друг проблем, и регионален и светски. И ко што реков, ке го окркаат стапот секаде, и кај нас и во Европа и во US.
Поздрав.
Ете, помина и протестот. Мачкина кашлица. И што сега? Што фајде од протестот? На крајот пак судот е тој што треба да си ја заврши работата. Исто ке беше и ако немаше протест. Џабе се креваат само буки и се ствараат нервози.
20 години требаше да поминат, за да излезат од зад маската. Конечно излегоа. И сега, колку само лицемерно изгледаат ставовите дека поради Македонците тие морале да седат надвор од ЕУ и НАТО.Фотографииве не се направени, ниту во Бејрут, ниту во Тунис, ниту кај Ахмадинеџад во Техеран. Скопје 2012 година!
Фотографии од протестот во Скопје. Велат, сликата кажува 1000 зборови. Па, еве неколку слики!
Фотографиите се преземени од Дневник/Маја Златевска!
Дојди и спортистави се, ќе те уапсат како гомно, ќе те осуди цела нацијаЕ бе Скопјаништа прво згрешивте што ги оставивте да ви се накотат ова шиптариштава таму, сега пак грешите што ги оставате вакви протести да прават.
Му препорачувам на то шиптариштата да дојдат малце во Прилеп да протестираат!!!