Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.205
- Поени од реакции
- 34.441
Ацид друзе дај тргај го овој PRINC од модератор не се трпи веке + брише и постови
На сите ни врие крвта, мене најповеќе ама ти кажувам воздржи се од навреди бидејќи лесно може да си добиеш бан. Модератор кога вреѓа се прелева дискусијата во анархија и тогаш веќе нема механизми на ваква тема, односно ги има сите може да бидете банирани. Ова како совет ви го пишувам.Ти да се воздржиш кога ќе ти убијат 5 деца и ќе протестираат 10,000 албанци да ги пуштат БЕЗ СУДЕЊЕ (како и за другите што ги пуштија 2001: Вејце, Карпалак, Мавровски работници)
Овие ликови што викаат „смирување„ ми се најгаден тип на ќовек, НАЈГАДЕН. Како НИЕ да сме тие што направиле нешто погрешно.
...заврши со мал инцидент....
Се лепотани на сликите ..
Ај прошетај на плоштад жити се и така сеа тоа хит местенце ви е.Види моме, поентата е дека Бугарите спровоцираа Комитите и они уместо кон албанците удриха бугарскиа посланик. Па кажи не е ли то добро, се пак су се добро сударили бугари и албанци са Монстерите на Македониа? Или нешто грешам...
Какви фаци лелеееее како бре вакви се родија. Отров за сите овие, убијци монструозни
Брат те разбирам, но не смее и на ова да се вика смирувањеНа сите ни врие крвта, мене најповеќе ама ти кажувам воздржи се од навреди бидејќи лесно може да си добиеш бан. Модератор кога вреѓа се прелева дискусијата во анархија и тогаш веќе нема механизми на ваква тема, односно ги има сите може да бидете банирани. Ова како совет ви го пишувам.
и што ке видиш, не си видел стока од планина,
Какви одговорности ?А у кој сегмент немаат еднакви права?
И јас си се борам да успеам во животот и тие исто така.
Исто живееме, под еднакви услови, во истата држава, со истите проблеми.
Не е проблемот во правата, туку во одговорноста. Одредена група (не зборам за сите) сакаат еднакви права, но НЕ и еднакви одговорности.
Така да можеш само магла да продаваш.
Од денес во Македонија официјално има поддржувачи на радикалниот ислам. Па дури и политичка партија што ја поддржува таквата политика и го поддржа протестот.знамето на исламот или на џихад?