Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ти да се воздржиш кога ќе ти убијат 5 деца и ќе протестираат 10,000 албанци да ги пуштат БЕЗ СУДЕЊЕ (како и за другите што ги пуштија 2001: Вејце, Карпалак, Мавровски работници)
Овие ликови што викаат „смирување„ ми се најгаден тип на ќовек, НАЈГАДЕН. Како НИЕ да сме тие што направиле нешто погрешно.
На сите ни врие крвта, мене најповеќе ама ти кажувам воздржи се од навреди бидејќи лесно може да си добиеш бан. Модератор кога вреѓа се прелева дискусијата во анархија и тогаш веќе нема механизми на ваква тема, односно ги има сите може да бидете банирани. Ова како совет ви го пишувам.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Види моме, поентата е дека Бугарите спровоцираа Комитите и они уместо кон албанците удриха бугарскиа посланик. Па кажи не е ли то добро, се пак су се добро сударили бугари и албанци са Монстерите на Македониа? Или нешто грешам...
Ај прошетај на плоштад жити се и така сеа тоа хит местенце ви е.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.686
Поени од реакции
21.162

Најчесто користено знаме од страна на џихадистите е она црното , пред кое најчесто се колат и обезглавуваат невини цивили ширум светот во чест на Алах !!!

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
На сите ни врие крвта, мене најповеќе ама ти кажувам воздржи се од навреди бидејќи лесно може да си добиеш бан. Модератор кога вреѓа се прелева дискусијата во анархија и тогаш веќе нема механизми на ваква тема, односно ги има сите може да бидете банирани. Ова како совет ви го пишувам.
Брат те разбирам, но не смее и на ова да се вика смирување
Ако е модератор, треба на клоци да го тргнат, уште протестира за да ги ослободат убијците.. и ние треба мирно, а тој да ти пишува што сака и да брише, да си игра со луѓево, ко да сме во градинка: ти смееш да кажеш ова, ти ова, ти она
Нема мирно, притисок треба од сите корисници на форумов, ај упм веќе

M

Mr.InF3ction

Гостин
А у кој сегмент немаат еднакви права?
И јас си се борам да успеам во животот и тие исто така.
Исто живееме, под еднакви услови, во истата држава, со истите проблеми.
Не е проблемот во правата, туку во одговорноста. Одредена група (не зборам за сите) сакаат еднакви права, но НЕ и еднакви одговорности.
Така да можеш само магла да продаваш.
Какви одговорности ?
И тоа болдираното..некако е многу абстрактно..нешто како ти се обидуваш магла да продаваш.
Нешто во стил добро ние сме сите одговорни ама кај вас има неколку што не се одговорни и ете..само тоа не курчи....уште само тие да беа одговорни ( одговорни-немам појма за што зборуваш ) и ќе живеевме сите заедно, среќни, без омраза.
..yeah right.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.264
Поени од реакции
26.132
знамето на исламот или на џихад?
Од денес во Македонија официјално има поддржувачи на радикалниот ислам. Па дури и политичка партија што ја поддржува таквата политика и го поддржа протестот.

Kajgana Shop

На врв Bottom