Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Добре, дека беше бугарската делегациа, да има негде да си изкарат бесовете Комитите, супер е се то. Аз искрено се радвам дека ги опет провоцирахме и не отидааа да се тепат со албаниве;)

http://www.focus-news.net/?id=n1649560

Чекај чекај, Princ, го оправдуваш протестов? Одговор со да или не барам, ништо повеќе.

Веќе 3 дена го оправдува , и мислам дека бил лично на него.

Па кога не дозволувавте да се образоваат, што очекуваш? Ваш производ е ова, на Македонците. Ама ќе се смени тоа, веќе се менува.
Дојди со мене дискутирај, нема да забележиш дека сум Албанец. Башка и убав сум.

У темница сите се убави :cool:

Па кога не дозволувавте да се образоваат, што очекуваш? Ваш производ е ова, на Македонците. Ама ќе се смени тоа, веќе се менува.
Мајка ти ли вика дека си најубав :D

Исто и Македонциве, мислат константно ќе им упалуваат трикови стари 50 години, од времето на СФРЈ.
Море торко среќа сте имале што Тито ви бил наклонет, дали знаеш дека низ цела Југославија е кратено од плати за Косово да се развива, па тој СФРЈ на чело со Тито не дозволи да ве истребат уште од втора светска, а никој не смееше на Косово да спомне нешто за независност. Една година по смрта на Тито избувнаа немири на Косово па прашај постарите што се случувало тогаш.

И пак ќе прашам кај се цурите на протестов :vozbud: ?

God ruin America.

Мило ми е што се плашат од терористи и си имаат проблеми со нив. Наместо да ја разбијат исламската логистика на Балканот, така што ќе им помогнат на нашиве/Босанциве/Србиве да ги прочешлаат сите инфектирани области, тие ги толерираат. На потегот Слупчане-Кондово-Врапчиште има тони и тони оружје.
Која добра превентива би било да се прочешла буквално се во овој реон. Џабе, без амин од САД можеш само да замачкаш очи, а не темелно да дезинфицираш.

:pos:

Кој не им дозволува да се образуваат !? Имате два универзитета у Тетово на кој се учи на Албански јазик. За средни и основни училишта да не зборувам... Не ти е срам да пишеш вакво нешто !?

и да, чекам одговор на тоа каков трик Македонците користат од времето на СФРЈ!?

Религијата на мирот
protest%20albanci%2012.jpg

protest%20albanci%2013.jpg

Нели гледате како спинер е Принц треска глупости како нашите протестирале и дава слика од денешниов протест, а потоа испаѓа дека извикувале погрдни пароли и нападнале полиција ? плус му даваат слики од “мирниот“ протестот во Гостивар каде што стрикно беа кршени стакла на Македонски дуќани, кафичи, нотари итн и Принц магично нема одговор на таа реплика ..

Ко што реков на дволичноста им нема крај, ако имаат поинакво мислење од другите ш..... одма ќе ги прогласат за предавници така да сосема разбирлив ми е нивниов став на форумов.. такви правила им има племето.

Добре, дека беше бугарската делегациа, да има негде да си изкарат бесовете Комитите, супер е се то. Аз искрено се радвам дека ги опет провоцирахме и не отидааа да се тепат со албаниве;)

Ај видете таму па јавете ми преку тасета ..

Никој не те разбира, тука се пишува на МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

„Али е четник, Груевски е терорист!“

„Али е четник, Груевски е терорист„ и „Ќе се видиме во шума, беа главните пароли што неколку илјади Албанци ги извикуваа на денешните протести пред зградите на Владата и растури.
Ајде бееее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom