Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.044
1. оставив судот да ги осуди доколку се виновни, за разлика од вас кои уште откако се случија убиствата почнавте да ги убивате Албанците од Македонија.
.
Значи си оставил на судот да ги осуди доколку се виновни, а сега тоа не го правиш туку излегуваш на протести ...
Зашто ? Зашто сега случајот е монтиран, зашто баш сега е монтиран а она со охриѓанецот не било монтирано туку едноставно си чекал судот да го осуди доколку е виновен ? Зашто охриѓанецот бил македонец, нормално, зашто не бил албанец, инаку тешко дека и таму ќе си чекал судот да го осуди доколку ете, бил виновен.

Сваќаш ли сега колку е апсурдно излегувањето на денешниов протест ?
Зашто сега не почека истрагата да продолжи, зашто не почека за да видиш убаво зашто имаше толку приведени во ситуација кога земјава се соочи со терористички чин што не било случај повеќе од 10 години а е прв случај во ситуација кога нема војна.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.027
како и да е овие што се во притвор ке го јадат, принц и останатите албанци кој ги подржуваат убијциве можат слободно да продолжат да дремат по улици, битно е дека убијциве ке си го поминат животот во затвор.

Член од
10 февруари 2010
Мислења
92
Поени од реакции
6
Групата моментално помина во Чаир, околу 200-300 луѓе, тргнаа накај Бутел. Извикуваа смрт за каури.

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Пред пет дена беа уапсени осомничениве, сеуште не им е судено и сеуште не се прогласени за виновни. Оттука не ми е баш јасно за што се протестира.... Ау чекај бе малце.... па сите тие приказни за „осудување на злосторството“ од страна на албанците се колку да се каже. Нема да ме чуди „луѓево“ да почнат да ги воспеваат злосторниците после неколку години.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Овој Принц колку што знам порано беше модератор,па за сеа нз.
Princ Па уште мудрува филозофира.
Зошто ова истово не го кажуваше на почетокот,туку се чекаше да се види дали се Албанци или не.
ЗАСРАМОТА сте,без ронка срам немаш и пишуваш на форумов.
Ронка грижа на совест немаш,ронка срам немаш,куро те боли каури отепаја, не отепаја од вашите животињи!
Овде ми филозофира,а некои млади деца не можат да почиваат во мир!
Ој фејсбук профилине види му ги(или веќе ги знаеш).
СЕКАКО! Тоа не е ништо онака за џековање си ставале сликички.
НЕМАШ РОНКА СРАМ И ГРИЖА НА СОВЕСТ,па и јас што се чудам во зелките ништо немате освен она дивјаштво!

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ахахахаха. Еве го видеото од профилот на Princ
Џеј и сајлент Боб (Princ) и багра смртници што го искажуваат своето мислење (Форумџии).

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Епа ако паметите,кога се организираше протестот на Македонците,сите се потсмеваа,виртуелни борци,бла бла,смешни сте,протести пфф...Само деца отидоа на протестот,постарите каде беа?Овие видете ги,од најстаро до најмладо..

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Епа ако паметите,кога се организираше протестот на Македонците,сите се потсмеваа,виртуелни борци,бла бла,смешни сте,протести пфф...Само деца отидоа на протестот,постарите каде беа?Овие видете ги,од најстаро до најмладо..
Овие беа организирани преку тие радикални оџи и тн. преку џамиите. Какви фаци имаше сигурно мислат дека компјутерот е дело на ѓаволот.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Вас ве мачи што во македонија албанците сакаат да имаат еднакви права како и македонците. А тоа е нормално пошто не се "мала етничка заедница". Било што да се случи на почеток се преправате нешто демек сте хумани, за правда ова она...чим сфативте дека не иде така..веднаш се покажувате што уствари ве мачи. :icon_lol:

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ахахахаха. Еве го видеото од профилот на Princ
Џеј и сајлент Боб (Princ) и багра смртници што го искажуваат своето мислење (Форумџии).
Уште стиснал дека му се допаѓа :facepalm:
Море не троши време, иди убиј нешто.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
Од кај сте толку сигурни дека се виновни? По истите извори и двете групи проценуваме. Некои мислат дека тие се убијците, некои мислат дека тие не се убијците. Фер, нема што. Не знам што толку ве повредува тоа. Значи кога вие што мислите дека се убијците ќе прикажете силни и непобитни докази за тоа, тогаш и ние ќе ви се придружиме, јас прв жими мајка.
Еве излезе муабет дека еден од бегалциве избегал откако дознал дека го барале. Тоа запали црвена сијаличка кај мене. Невин човек не бега. Арно ама, ми треба да го верификувам ова и од другата страна, како што вие под дифолт не верувате на Албански медиуми. Во секој случај, давајте уште докази.
Ај уште еднаш да се цитирам, оти вчера ме игнорираше...
Кажи ми од кај знаев јас дека ќе протестирате откако ќе се фатат убијците уште пред две недели...
Не бе, не вреди да се нервира човек и да коментира на темата... Нареден пат ќе коментирам кога ќе протестирате поради тоа што ќе бидат уапсени албанци за овие убиства. Ќе видиме тогаш со кој точно сочустувате.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
1. оставив судот да ги осуди доколку се виновни, за разлика од вас кои уште откако се случија убиствата почнавте да ги убивате Албанците од Македонија.
2. За случајот со Охриѓанецот не се сеќавам да се има дискутирано на форумов воопшто, но за случајот со жените многу пати го искажав мојот сомнеж дека уапсениот а потоа удавениот во кофа да е вистинскиот сторител.http://forum.kajgana.com/search/12842096/
Не знам дали ќе ти даде резултат, но погледни ја темава и прочитај ги моите коментари. Значи сомнеж искажав.
Mislis deka Bosancite bi izlegle na protesti ako osomnicenite bea Bosanci
Mislis Makedoncite bi izlegle da protestiraat za ''montirani slucai'' kako velite ako Makedonci bile privedeni

Pa nie bi izlegle ne vikam ne...ali samo za da podrzime najlosa mozna kazna za ubijcive ako se dokazat vinovni.

Vie od druga strana ne ni davate da se zavrsi istragata a taa ke se kompletira koga drugite dvajca ke gi fatat....ako izleze deka MVR zgresile so nivnite proceni togas siroko vi pole,protestirajte kolku sakate i toa so polno pravo.

Kajgana Shop

На врв Bottom