NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
шо убаво му ја залепи ЛеБрон на Мело. чиста банана, каков фаул :facepalm:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Џејмс ги отвори ко булка у пролет во последнава четвртина, метла ќе е оваа, премногу пародичен тим се Њујорк сезонава, со таквиот однос не ни заслужуваа место во плејофот иако на хартија имаат тим за висок дострел, штета што сами си го сјебаа цел оној потенцијал кој го поседуваат, ајде, наредна зенoт ќе ги оправи. :D

Дај Бостон нека прават прогрес даље, једини ги гледам од истоков ко кадар за да се парира на Мајами и да внесат неизвесност во таа конференција, Чикаго после она со Роуз не верувам дека ќе успеат иако јас лично не ги отпишувам, Индијана од друга страна енигма ми се, оставам еден мал простор да изненадат.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
13 пораз по ред на Никси во плејоф. Денес мораа да искористат слаб ден на Мајами.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ајде доста е со стримови пуштајте спорт клуб :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
Иначе за време на утакмицата на Бош дете му се родило или пред утакмицата нешто така...

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Никојпат нема да станат мајами шампиони со таков однос... Се секавате лани против далас, кога го имитират Дирк, и помислија дека без да играт сами ќе им дојде титулата... Денес Мело доби 3 (три) шамари по лице и никому ништо... Џејм на правата утакмица со фаул од блок доби 2 слободни и напад, денес го нема? Се бунат за секоја топка и прават притисок на судија небаре е Македонска лига...! Рекацијата на Џејмс кога го блокирасе Мело (што беше чиста банана) и му досудија фаул е чиста техничка. Не ја барам вината никаде, факт е дека се подобри Мајами и 100% сами си се виновни Никси за денешниот пораз.

П.С. Да не ме сватите погрешно ги ценам и Џејмс и Вејд и цела екипа на Мајами ама искрено така не се станува шампион, треба да бидеш спортист до крај.

П.П.С. Кога го гледам Мајами и Џејмс се секавам на една изјава на легендата Џордан.... "Ми иде да плачам кога гледам што се му судат на Џејмс"
--- надополнето: 4 мај 2012 во 04:02 ---
Тоа ми беше зборот... ТЕХНИЧКАТА НА НОВИЦКИ!!!!
--- надополнето: 4 мај 2012 во 04:04 ---
Иначе за време на утакмицата на Бош дете му се родило или пред утакмицата нешто така...
Пред утакмицата... се вратил во Мајами, и повторно назат за утакмица.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
си користи човекот, шо сте се фатиле за него. си можи
--- надополнето: 4 мај 2012 во 04:15 ---
аууффф можеше да попие исклучување Карлајл. со право се бунеше, ама не требаше на тај начин

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Картер :cuc:како во старите добри времиња

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Ви реков Оклахома-Далас не оди во поќе од 5...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Толку од далас за оваа година едноствно играат мизерна уткмица бес никаква идеа у нападот бес никаква изградена акција не можеш да победиш тим каков што е оклахома

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Не ги сфаќам спортклуб што е фасцинацијата со лејкерс ? Место вечер да ја даваат бостон-атланта овие се глупираат пак со лејкерс, кај што почнува бостон во по нормално време па уште и поинтересен натпревар а овие ќе пренесуваат лејкерс... :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom