Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не баш за неа. Грешно се изразив. Пробав да инсталирам GoogleEarth и ми вика missing user32.dll file. Побарав на сајтот на GoogleEarth што тоа занчи и пишуваше дека тоа значи дека картичката не е тестирана од Микрософт прад датумот кога е произведена и дека тој фајл може да се симне.Не е DX фајлот, него е системски фајл, појма неам од кај си сврзал дечкото дека е баш за MSI gForce 8600GT.... Ако му фали, тоа може да значи само една работа :tv:
Може ли некој да ми препорача некој Графичка околу 200 евра?
Дали ке може некој да ми каже поопширно за разликата помегу 7600 GST и 7900GS....2те се на 256 мб со DDR3...и цени ако има некој да понуди...
Благодарам однапред...
razlikata vo dvete graficki e samo vo toa sto 7900 ima pogolem protok na podatoci koj najmnogu se odrazuva vo igranje igri. Normalno 7900 ima poveke vertex i pixel shaders. No dokloku ne znaes i 7600 i 7900 imaat ist graficki procesor koj kaj 7600 e malku osiromasen vo nekoi funkcii. No dokloku sakas da zimas za igranje moj predlog e nekoja karticka na nVidia os serijata 8xxx koi podrzuvaat dx10. No samo so dd3 nikako so dd2 memorija
А кога ке стигнат кај нас 8800 гт или овие на Ати HD 3850/70
Кај го читаш тоа 512? На кутијата имаш дека ти е 512 или пишува 256 па во виндоусот ти ја јавува како 512?Ми стигна денес графичката .... нарачав 256- ка ми пуштија 512-ка ама не ми се сллоши мене
Цената беше 4 долари разлика од 256-ка за 512-ка
Сокет 4 ми е плочата морав агп да земам ама мислам дека е добра грагичкава
G-Force 7300 GT 512 DDR II
![]()
210 малопродажна е? Весело многу ако е така.