- Член од
- 11 ноември 2009
- Мислења
- 2.809
- Поени од реакции
- 2.631
Јас пак 1000 % сум убеден дека лаже и сеа шо праиме?Jas prevedov taa sto zborese , i licno ne veruvam deka laze !
Јас пак 1000 % сум убеден дека лаже и сеа шо праиме?Jas prevedov taa sto zborese , i licno ne veruvam deka laze !
А да беше Македонка ќе и веруваше на зборовите дека албанци ја малтретирале во полиција во Тетово ?Jas prevedov taa sto zborese , i licno ne veruvam deka laze !
А ај ти замисли што би се десило ако место Македонци, во државава имаше Грци, е па тогаш немаше да ја пеете оваа песна бе пријателче, затоа што ќе ве решеа по брза постапка, затоа што немаше да ви дозволат да бидете ‘‘заштитен вид‘‘, затоа што со време ќе ви кажеа што значи правна држава и кој е кој.Zamisli koga bi imal Darklady tolku Srbi ili Grci u drzavata sto bise desilo ? Go mislis ti toa pred da pcues sekoj den po Albancite ilie ne ?
Imas primeri niz bivsite jugoslovenski republiki dosta , mislam masovni grobista kako primer , zato razlikuvaj i logiraj malce .
Онаков арсенал само на Call of Duty имам виденоno kako moze nekoj da se narekuva monstrum ili ubiec pred vreme ,go nema ni oruzjeto od koe e pukano a veke gi osudia pred vreme, a plus nema ni sliki od strana na ministerstvoto od tie navodni pistoli i sto uste nasle vo tie kuki, pokazuvaat samo telefoni a veruvam deka sekoja kuka vo Makedonija ima najmalku 5 telefoni i sim kartici..
Сакаат немири, пред самитот на Нато, за да не влеземе, а така би имале поголема шанса за остварување на целта Голема Албанија, само тогаш нема да биде леснo ни за нас ни за васА ај ти замисли што би се десило ако место Македонци, во државава имаше Грци, е па тогаш немаше да ја пеете оваа песна бе пријателче, затоа што ќе ве решеа по брза постапка, затоа што немаше да ви дозволат да бидете ‘‘заштитен вид‘‘, затоа што со време ќе ви кажеа што значи правна држава и кој е кој.
И ајде ти се молам само едно прашање одговори ми, наброј ми 1 држава во која се протестира за осомничени за 5 кратко убиство, пред да биде завршено судењето.
Jas go svakam toa ubistvo http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/4797232.stm kako poveke :site sto ne praat i mislat kako niv im se dusmani , bez obzir dali se Muslimani ili Kristijani .Како го сфати ти убиството на другар ти во Авганистан. Које е твоето мислење, ете јас се обидов да размислам и лично 3 работи ми паднаа на ум,
1. Бог е голем, се е во негови раце, судбината на човекот е запишана в книга и не може да се смени
2. Би ги замразил талибанците
3 Би рекол (со сета почит кон убиениот) па што му требаше да оди таму кога знаеше што се случува и колку е опасно
Значи прифаќање како божје дело, револт и оградување од таквите кои ги убиле (иако се од иста вера) или прифаќање на тоа што се случи само со жалење дека баш на другар ти му се случи
Сакам да ти кажам дека најдобрата другарка ми е турчинка. Твоите ставови дека македонската полиција или влада н.з. сака да исценира меѓуверска? омраза, (со сите оние теории за НАТО каде всушност за членство се бара средени внатрешни односи, а и со соседите, а не убиства и тензии) а не оние што утепаа 5 невини ме навредуваат лично, а и секој би се навредил со IQ над 80. Знам што другарка ми мисле. Многу различно од тебе . Ова ти го кажувам дека се осетив навредено. И не ми мешај ни сини ни портокалови од нив на ова дереџе сме. ПоздравVakov stav imaa i mojite makedonci drugari, ama tie ne se od VMRO, tuku od mladinata na SDSM,. I tie velat deka ova e montaza..
Шест илјади исламски терористи крстосуваат низ Балканот
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=5312841126&id=9&prilog=0&setIzdanie=
МВР ја нагази македонската Ал каеда
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=5312837417&id=9&prilog=0&setIzdanie=22570
Инаку во утрешниот број на Нова Македонија имало обраќање од поглаварот на ИВЗ кои пак повторува дека такви исламски радикали постојат и дека човекот предупредувал многупати.
Два дена по убиството киднал у Белгија фраерот а брат му ништо не знае
Јас у Рамбо 2 коа ојде у АфганистанОнаков арсенал само на Call of Duty имам видено
Nekogas sum bil reprezentativec , nekogas kaj so sum treniral sum bil edinstven Albanec , dovolno dokazuva za moeto licemrje samo za tvoeto nikako da priznaesПред него не обожаваше, сега тој ти заеба работа. Ајде стварно, доста со лицемерие.
да бе замисли дури заборавиле и 100 грама кафе и локум да им однесат, чисто онака оти влегуваат во “домаќинска“ куќа,можеби требало и црвен тепих да им постелат,или не можеби требало да им се јават, нешто во стилот: АЛО дома сте,ние доаѓаме тури го џезвето на ринглата.АЛООООООО ова не е холивудски филм да си играете,ова е МАСАКР и нема збор кој ќе го оправда овој ЗЛОСТОР,и прашања од типот не требало да ја допираат ,не требало во очи да ја гледаат не држат вода.Да беше Македонија нормална држава (како што не е) досега овие веќе ќе беа на вечниот пат, а не во затвор.И зошто не протестиравте кога го убија Бин Ладен и го фрлија како куче во океан зошто и за него не баравте цврсти докази и фер судење,можеби и тој не ги урнал кулите близнакуши ?Кој како сака нека си збори и нека си мисли, но факт е дека Полицијата си ги пречекорила своите овластувања и применила сила ...... со самото тоа што привеле Албанки и што им погледнале во лице и што ги држеле за раце при спроведувањето ........... срам да им е на полицајците ! ПУ ЈАЗ’К !
Pa na Grcija i na Bugarija ne im odgovara Makedonija da ostane stabilna drzava,mnogu ubavo se sekavam pred 2 godini koga grkot Samaras rece deka Grcija ne treba da go resi sporot za imeto so Makeodnija, i taka ova zemja ke se podeli, nie treba uste malku da cekame, a isto mislenje ima i vo Bugarija, i tie dosta se aktivni so razuznavacki nacini.. Za Makedonija po golema zakana e Grcija i Bugarija, nego Srbija,Albanija i Kosovo..Наполно спротивното - недеjте да ги примате во НАТО, еве тиja имат тероризам, еве тиja не са стабилна држава и така натаму...
Некоj многу сака РМ да остане слепо црво на Западен Балкан.