- Член од
- 20 октомври 2005
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 20
Te mislev popameten stvarnoOva e edna obicna finta za pred samitot vo NATO, demek i Makedonija ima ogromni problemi so terorizmot.. Demek primete ne vo NATO, ostajte gi Grcite.
Te mislev popameten stvarnoOva e edna obicna finta za pred samitot vo NATO, demek i Makedonija ima ogromni problemi so terorizmot.. Demek primete ne vo NATO, ostajte gi Grcite.
Го изгледав клипот, но како прво не разумем АљбанскиDevojkata http://www.youtube.com/watch?v=yfVIJPF6o7s&feature=share vika bila pretepena .
A be decki , ne cekaj koga pisuva eden Albanec nesto pa site po nego , ne e dobro toa !Да си извади лекарско не да вика, и оној од претходното видео баш го загледував дали има било каква модринка немаше ништо на него.....
Иначе нешто да те прашам ме интересира делиш исто мислење или генералнокако размислувате со оној за шајката у глава подобро него жена забранета да се допира?
Zamisli koga bi imal Darklady tolku Srbi ili Grci u drzavata sto bise desilo ? Go mislis ti toa pred da pcues sekoj den po Albancite ilie ne ?1,Да мислевте било што арно ќе беше, туку ништо не мислите, чекате некој да ви го изпере мозокот, да ве потпали (ајде на протест, после петочната молитва оџата ќе ви каже како да се однесувате на ‘‘мирниот‘‘протест) и како слеп за стап се фаќате, а ни самите не знаете зошто протестирате.
2, Албанците се СЕКОГАШ жртви, секогаш се жртвени јагниња, кутрите вие за жалење, да не ве знае човек навистина ќе почне да ве жали, а ако размислам поубаво можеби си во право, жртви сте, затоа што дозволувате со вас да манипулира багра, затоа што самите неможете да расудувате, ‘‘лета магарето - лета, лета, ама ниско‘‘,
3, А што треба да им прават на жените? Да ги однесеме на педикир, маникир, спа центар? Можеби таму ќе се чувствуваат поудобно, а тоа што под мантил кријат половина магацин арсенал, тоа не те боли а????
Биле малтретирани, ајдеееееееееееееееееееееее, јас не видов нити еден доказ дека биле малтртирани, ако излезеа со помодрени лица, искршени заби, може ќе ти верував,
Во притвор треба да ги пречекаат со погача за добредојде, тулумба и кафе со локум за да им е попријатен престојот.
4, Да не требаше дома да ви пратат на сите целосен и детален извештај со сите детали и докази со кои располагаат, за да ве уверат? Кој си ти или вие, вас да ви ги презентираат доказите, затоа постојат судови, тоа е местото каде што се презентираат сите докази,
Vakov stav imaa i mojite drugari makedonci, ama tie ne se od VMRO, tuku od mladinata na SDSM,.Te mislev popameten stvarno
Зошто јас немам ваков телефон дома?Kakazinha
no kako moze nekoj da se narekuva monstrum ili ubiec pred vreme ,go nema ni oruzjeto od koe e pukano a veke gi osudia pred vreme, a plus nema ni sliki od strana na ministerstvoto od tie navodni pistoli i sto uste nasle vo tie kuki, pokazuvaat samo telefoni a veruvam deka sekoja kuka vo Makedonija ima najmalku 5 telefoni i sim kartici..
Odi prasaj ja be Piratic , slobodna e , se glea sprema zborovite i kulturna e , i u maica ima NEW YORK napisano , taman teroristkinjaГо изгледав клипот, но како прво не разумем Аљбански
језик ....... а како второ ако ја тепале и малтретирале тогаш нека покаже(црвенило, модринки...), зашто и го кријат лицето и зашто е свртена со грб ............... лажги со опашки, ниту влакно не и фали, само глуми !
A be decki , ne cekaj koga pisuva eden Albanec nesto pa site po nego , ne e dobro toa !
Ja sum eden forumdjija kako ti , znaci moeto mislenje e ramno so NULA , i pak ke ti odgovaram " rekov deka takvite mi ubile drugar u Avganistan " i kako bi ti odgovoril ?
Иако не сум Бугарин, а искрено, и не ми се баш симпатични, ќе си земам слобода да ти одговорам нешто во врска со твоето прашање.Ako moze i jas edno prasanje , mislam imam pravo kako sekoj ?
Sto mislat Bugarite za ova ubistvo ?
Fala .
Jas prevedov taa sto zborese , i licno ne veruvam deka laze !Ima kameri vo prostorite kade sto tvrdi deka e maltretirana. Sto ke bide ako laze?
Како го сфати ти убиството на другар ти во Авганистан. Које е твоето мислење, ете јас се обидов да размислам и лично 3 работи ми паднаа на ум," rekov deka takvite mi ubile drugar u Avganistan " i kako bi ti odgovoril ?
Не можам да зборувам от име на сите бугари, но според мене тоа си е чиста нарачка от надвор. Пред верски празник, млади луге, во момент кога има проблеми и големи очекуваниja от Чикаго и уште многу други... Некои луге се jaвиха преди МВР да знае што станува, албанците беха намешани многу преди некоj да знае што се дешавало...Ako moze i jas edno prasanje , mislam imam pravo kako sekoj ?
Sto mislat Bugarite za ova ubistvo ?
Fala .
Пред него не обожаваше, сега тој ти заеба работа. Ајде стварно, доста со лицемерие.pred nego ve smetav Bogami kako moi