Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
o_O Го изгледав клипот, но како прво не разумем Аљбански
језик ....... а како второ ако ја тепале и малтретирале тогаш нека покаже(црвенило, модринки...), зашто и го кријат лицето и зашто е свртена со грб ............... лажги со опашки, ниту влакно не и фали, само глуми ! :tapp:

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Да си извади лекарско не да вика, и оној од претходното видео баш го загледував дали има било каква модринка немаше ништо на него.....

Иначе нешто да те прашам ме интересира делиш исто мислење или генералнокако размислувате со оној за шајката у глава подобро него жена забранета да се допира?
A be decki , ne cekaj koga pisuva eden Albanec nesto pa site po nego , ne e dobro toa !
Ja sum eden forumdjija kako ti , znaci moeto mislenje e ramno so NULA , i pak ke ti odgovaram " rekov deka takvite mi ubile drugar u Avganistan " i kako bi ti odgovoril ?

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
1,Да мислевте било што арно ќе беше, туку ништо не мислите, чекате некој да ви го изпере мозокот, да ве потпали (ајде на протест, после петочната молитва оџата ќе ви каже како да се однесувате на ‘‘мирниот‘‘протест) и како слеп за стап се фаќате, а ни самите не знаете зошто протестирате.
2, Албанците се СЕКОГАШ жртви, секогаш се жртвени јагниња, кутрите вие за жалење, да не ве знае човек навистина ќе почне да ве жали, а ако размислам поубаво можеби си во право, жртви сте, затоа што дозволувате со вас да манипулира багра, затоа што самите неможете да расудувате, ‘‘лета магарето - лета, лета, ама ниско‘‘,
3, А што треба да им прават на жените? Да ги однесеме на педикир, маникир, спа центар? Можеби таму ќе се чувствуваат поудобно, а тоа што под мантил кријат половина магацин арсенал, тоа не те боли а????
Биле малтретирани, ајдеееееееееееееееееееееее, јас не видов нити еден доказ дека биле малтртирани, ако излезеа со помодрени лица, искршени заби, може ќе ти верував,
Во притвор треба да ги пречекаат со погача за добредојде, тулумба и кафе со локум за да им е попријатен престојот.:facepalm:
4, Да не требаше дома да ви пратат на сите целосен и детален извештај со сите детали и докази со кои располагаат, за да ве уверат? Кој си ти или вие, вас да ви ги презентираат доказите, затоа постојат судови, тоа е местото каде што се презентираат сите докази,
Zamisli koga bi imal Darklady tolku Srbi ili Grci u drzavata sto bise desilo ? Go mislis ti toa pred da pcues sekoj den po Albancite ilie ne ?
Imas primeri niz bivsite jugoslovenski republiki dosta , mislam masovni grobista kako primer , zato razlikuvaj i logiraj malce .

Член од
20 април 2012
Мислења
49
Поени од реакции
104
Kakazinha

no kako moze nekoj da se narekuva monstrum ili ubiec pred vreme ,go nema ni oruzjeto od koe e pukano a veke gi osudia pred vreme, a plus nema ni sliki od strana na ministerstvoto od tie navodni pistoli i sto uste nasle vo tie kuki, pokazuvaat samo telefoni a veruvam deka sekoja kuka vo Makedonija ima najmalku 5 telefoni i sim kartici..
Зошто јас немам ваков телефон дома?:(

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
o_O Го изгледав клипот, но како прво не разумем Аљбански
језик ....... а како второ ако ја тепале и малтретирале тогаш нека покаже(црвенило, модринки...), зашто и го кријат лицето и зашто е свртена со грб ............... лажги со опашки, ниту влакно не и фали, само глуми ! :tapp:
Odi prasaj ja be Piratic , slobodna e , se glea sprema zborovite i kulturna e , i u maica ima NEW YORK napisano , taman teroristkinja :)

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
A be decki , ne cekaj koga pisuva eden Albanec nesto pa site po nego , ne e dobro toa !
Ja sum eden forumdjija kako ti , znaci moeto mislenje e ramno so NULA , i pak ke ti odgovaram " rekov deka takvite mi ubile drugar u Avganistan " i kako bi ti odgovoril ?

Не па сакам да знам одприлика пошо денеска многу модерни болести посети на гениколог проблеми со дојки доктор ѓи прегледува, ме интересираше дали во такви ситуации е пу пу неважи тоа од прилика, па ми беше во контекст дека верата христијанска/муслиманска на некој начин не соодветствува со новите времиња а камо ли фанатично да се толкува.па и за прељубите со каменување и што уште нема....

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ako moze i jas edno prasanje , mislam imam pravo kako sekoj ?
Sto mislat Bugarite za ova ubistvo ?
Fala .
Иако не сум Бугарин, а искрено, и не ми се баш симпатични, ќе си земам слобода да ти одговорам нешто во врска со твоето прашање.
Бугарите не би требало да мислат ништо, бидејќи не би требало да ги интересира тоа нив.
Арно ама, имаат они еден дефект, едни недосонувани санстефански сништа, па пола Балкан, а најмногу Македонија ја сметаат онака романтично нивна, населението за бугарско, и си посакуваат Голена Бугарија, слично како Вие Голема Албанија. Знаеш... оној проектот за големи балкански држави, кои сите без исклучок, потајно си го посакуваат.
Е, сега, Бугарите како што гледаш, велат дека некој сака даја прикаже Македонија како место кое има тероризам, ова она... се со цел уназадување на државата во оние ЕУ НАТО аспирации.
И, секако, тие би ги обвиниле на прво место Србите, а после нив Вас.
А всушност, и тие спаѓаат во онаа група на која би и одговарала нестабилна Македонија, а, Богами, и на драго срце би лапнале уште нешто територија.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
" rekov deka takvite mi ubile drugar u Avganistan " i kako bi ti odgovoril ?
Како го сфати ти убиството на другар ти во Авганистан. Које е твоето мислење, ете јас се обидов да размислам и лично 3 работи ми паднаа на ум,
1. Бог е голем, се е во негови раце, судбината на човекот е запишана в книга и не може да се смени
2. Би ги замразил талибанците
3 Би рекол (со сета почит кон убиениот) па што му требаше да оди таму кога знаеше што се случува и колку е опасно
Значи прифаќање како божје дело, револт и оградување од таквите кои ги убиле (иако се од иста вера) или прифаќање на тоа што се случи само со жалење дека баш на другар ти му се случи

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Ako moze i jas edno prasanje , mislam imam pravo kako sekoj ?
Sto mislat Bugarite za ova ubistvo ?
Fala .
Не можам да зборувам от име на сите бугари, но според мене тоа си е чиста нарачка от надвор. Пред верски празник, млади луге, во момент кога има проблеми и големи очекуваниja от Чикаго и уште многу други... Некои луге се jaвиха преди МВР да знае што станува, албанците беха намешани многу преди некоj да знае што се дешавало...
Цел: Создаване на поголемо напрежение во заедниците во РМ и користене на тоа напрежение.
Имало е информации,дека се очекуват разни работи во регионот - справка - еве нови трупи от Германиja и Австриja стасаха на Косово.
Мистериозно се поjaви некаква нова "албанска" армиjа,коja дава ултиматоми. Интересно е местото от кое се декларира дека е.
Целата работа е многу сомнителна и многу мириса на надворешни работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom