Авто огласи (интересни возила за продажба)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=259443
Aj doznaete sto cena e :) Interierot moze ekstra da se sredi.
Го познавав газдата на возилото... нажалост, почина... го продаваше додека беше жив. Сега гледам дека некој од внуците го има земено (до мене блиску живеј) и е во фаза на санација (го стружат покривот, ова она)... шо планират да прат понатаму појма неам.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
За 1500 ова би го зел без двоумење.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
За 1500 ова би го зел без двоумење.
Со една напомена, 99% од GTI верзиите на Пежо 205 се истумбани... ова најверојатно е едно од тие шо е останато здраво (под услов да ја кажува вистината во огласот, дека не е фарбано). Во Битола имаше над 20 модели, сите до едно ги уништија.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Volks Corrado ... реткост да се најде
Знајш шо заприметвам кај огласите...

Сети го ова
se prodava korado 1994 godina ima ozvucene centralno zaklucuvane alarm registrirano moze zamena za pomalo vozilo

Кое е тоа помало возило шо го бара? Фичо? Мерцедес смарт?

Незнам оти луѓето мислат дека има будали на светот... тро да имаш познавање ќе ти стани јасно дека под хауба има мотор од 1.8 (евентуално 2.0) наследен од GTI верзијата на Гољф... кој е прилично жеден за наши услови.
Најчесто кај сите возила со “сличен симптом“ има ваква можност за замена за нешто помало... или во превод нешто шо ќе има нормална потрошувачка на гориво, по можност да не е бензин.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278

Сети го ова
se prodava korado 1994 godina ima ozvucene centralno zaklucuvane alarm registrirano moze zamena za pomalo vozilo

Незнам оти луѓето мислат дека има будали на светот... тро да имаш познавање ќе ти стани јасно дека под хауба има мотор од 1.8 (евентуално 2.0) наследен од GTI верзијата на Гољф... кој е прилично жеден за наши услови.
Најчесто кај сите возила со “сличен симптом“ има ваква можност за замена за нешто помало... или во превод нешто шо ќе има нормална потрошувачка на гориво, по можност да не е бензин.
то корадо и не се прослави многу, брзо престана да се произведува ако не се лажам

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
то корадо и не се прослави многу, брзо престана да се произведува ако не се лажам
Во право си... го промовираја како наследник на Широко, ама некако слабо беше прифатено. Не само кај нас, туку насекаде во светот, не ги даде очекуваните резултати, иако е базирано на Голф 2/3... некаде до 1995 го произведуваа.

Инаку, го има во Германија поприлично, ама поради високата цена, големата потрошувачка на бензин и немањето ТДИ верзија (пред се ко за кај нас) го прај многу редок модел... не толку за подвозје колку за лимарија. А со таква машина, се лета по (и од) пат.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885

Сети го ова

Хахаха најјако е тоа менувам за помало возило знам и јас ги пратам огласиве

Незнам мене широкото и корадото ми се супер модели мн подобро отколку гољфоите

Иначе се 2000 ки мислам 16в со 130тина коња, ме мрзи да барам поточно

Kajgana Shop

На врв Bottom