Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.752
Немаш психички способности да разбереш дека да те фатат со нелегално оружје - фатен си со нелегално оружје. Ќе одговараш за тоа.
Јас не знам вие што барате, ама мене ме интересира страшно многу да се фатат сторителите и помагачите на егзекуцијата кај Смиљковско езеро.
Е сега, имате проблем да разберете дека тоа што нашле 2 пиштоли и 1 калашњиков во 20 куќи не значи дека ги фатиле убијците. Појасно, амин.
Не значи ниту дека во Гостивар тој беше виновен, па вие протестиравте. Не знаевте ништо, освен дека се убиени Албанци, па го искршивте пола Гостивар.
Дури не можам ни да сочувствувам, што утре да дојдат и да почнат да ве убиваат, ќе останам ладнокрвна веројатно.
Само знај, Принц, нема вечно да трае. Америте нема да ви го дадат тоа што го сакате.
А високо летате, верувам знаеш како викаат за тие што високо летаат....

Верник си. Како таков, треба да имаш морал. Ама немаш.
Срами се пред сам себе, погледни се во огледало и кажи си дека си во право.
Не верувам дека можеш.
--- надополнето: 3 мај 2012 во 19:49 ---
Демек вие сте подобри од нас, не сте племе како нас, неедуцирани, никакви во тоа фаците. У тој стил. Ама слабо.
И да ти кажам, сме.
Не сме подобри од многу народи, ама од вас, ехееее...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.211
Демек вие сте подобри од нас, не сте племе како нас, неедуцирани, никакви во тоа фаците. У тој стил. Ама слабо.
Па ни вие не сте сите племе. Конкретно нас ни сметаат тие шо убиваат, тепаат по автобуси, главна мета невини недолжни случајни луѓе. е ТИЕ се племе од било која националност, вероисповест, џедај или темната страна. Па преброи кај има повеќе племиња.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Од вас 150.00 пати подобри, ве раневме со леб 1999, 2001 војна направивте, 2012 убивте 5 луѓе за џабе од вашата УЧК.....Господине Соучеснику на убиството.......

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ме интересира само како тоа се повикува на презумпција на невиност, на пример во Гостиварскиот случај, кога рандом граѓани беа осудувани по автобуси, уште пред судот да почне да заседава.
двојни аршини, нешто на кое ни е заснована државава овие десетина години... :)

R

Rigel Kent

Гостин
Ај оние неедуцираните ќе одат на протест , толку имаат во мозокот, ама кажи ми ти што ќе правиш таму ? Тоа ќе значи дека свесно таму присутен и го поддржуваш тоа,зар не ти е срам да се погледнеш себеси после тоа и пријателите?

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Немаш психички способности да разбереш дека да те фатат со нелегално оружје - фатен си со нелегално оружје. Ќе одговараш за тоа.
Јас не знам вие што барате, ама мене ме интересира страшно многу да се фатат сторителите и помагачите на егзекуцијата кај Смиљковско езеро.
Е сега, имате проблем да разберете дека тоа што нашле 2 пиштоли и 1 калашњиков во 20 куќи не значи дека ги фатиле убијците. Појасно, амин.
Те барал Диоген

оти ти си онојВИСТИНСКИОТ !!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
ahhaha koj na kogo vika :)
pa kaj vas nema nitu eden ubavo sreden covek bre,site ste kako smackani vo facite
i veruvam kako sto kaza purplepuma ke vi dojde krajot koga togas :)

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Ех сега биди доблесен и признај, имаше ли некаква реакција после убиството освен вербални? Ние сега за сега го канализираме бесот? А вие ко што гледам ... бесни сте и на апсења од МВР во кое има по рамковен и Албанци. Или можда кај вас шупелките на овчарите полесно поминуваат, одколку кај нас. Дај те молам Принц. Неможеш да споредиш, толку ниско паднавте што успеавте и таквите што ги земавте да ви помогнат во времето кога требаше да ви се помогне, сега изгледа ви го врзаа синџирчето и ве водат во бездната.

Дозволувате да ве проповедаат џбутои кои доаѓаат од места кај што ако си игра девојчето со децата од друго село ја осудуваат на силување. ОК, оди на протест твоја работа е тоа лична. Само врати се назад едно 30 години и види против што се боревте и види што станавте.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Од вас 150.00 пати подобри, ве раневме со леб 1999, 2001 војна направивте, 2012 убивте 5 луѓе за џабе од вашата УЧК.....Господине Соучеснику на убиството.......
само да те дополнам дека исто и ги храневме со социјалното примање, разно разни детски додатоци, бесплатно ги лечевме додека нивните мажи во странство работеа за да спечалат за оружје кое го искористија против нас.
факт е дека муслиманите се нелојални на државата

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Како тоа овие уапсениве се невини, а двајца од нив се бараат со потерница од интерпол. Ако се невини што бегаат. Да не протестирате и поради распишаната потерница ?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Toчно така, тие се обвинети, обвинителството ќе изнесе докази дека се замешани во убиство, тероризам, нелегално оружје, обвинетите ќе изнесат докази дека не е така и судот ќе донесе одлука дали се или не виновни.
Судењето будно ќе го следи и Америка и ЕУ затоа што случајот е мошне осетлив. Сите докази ќе бидат достапни на јавноста. Јас немам никаков проблем на еден таков законски процес.
Секој кој има информации и докази дека тие не се убијци или дека знае кој се вистинските убијци - може да помогне во случајот со изјава, доказ и слично

Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
Читам веќе подолго време и чудно ми е зошто воопшто и реплицирате на ликови како Дарданија и Принцов ...

Некои и се изненадени што Принц конечно го покажал своето вистинско лице после толкав период на глумење лудило, желба за соживот итн.

Сите знаеме какви се 99% од Албанците и на што се способни. Она што мене ме загрижува е што во последниве 20 години се што добиле го добиле затоа што ние го овозможуваме тоа, и единствениот проблем на се што ни се случува на нас и државата сме ние самите.

Очигледно е дека како народ мора да се промениме во многу погледи ако сакаме оваа држава да опстои каква што е. Точно знаеме како настаните ќе се одвиваат во иднина во врска со Албанците доколку ние не промениме нешто (повеќето од моите пријатели не ги доживуваат овие настани како реалност, ниту пак чувствуваат некоја потреба да одат на протести за било што)

Така да и следен пат кога ќе бидат убиени млади македонци, не ја барајте вината во Дардан, Принц или Артан Груби затоа што пред се ние сме си криви, јас, пријателите, комшиите итн.

Еве и се зачленив на форумов од време на време да споделам по некое мислење, пред се поради некои членови кои знаат да развијат навистина добра дискусија со мислења кои имаат вредност

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Како тоа овие уапсениве се невини, а двајца од нив се бараат со потерница од интерпол. Ако се невини што бегаат. Да не протестирате и поради распишаната потерница ?
На халкидики се тргнати за на одмор,ни самите не знаат изгледа дека ги бараат.
Нели невини се? o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom