Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
А јас пак ќе си прашам :)

I am an Albanian from FYROM and i completely agree that macedonians are hybrids ! And macedonia was an ancied kingdoms name which was in Greece ! Alexander the Great was greek ! And macedonians are FAKE !!! I approve this message :)) your rule sir !
AliliPrince 1 year ago 78

Да не грешам душа, ама да не е ова истиот Prince кој на youtube им се упикува, т.е. бацува г.з на Грците? ;-) 78 лајкови заработил од браќата Грци кои ги третираат Албанците во Грција пониско од кучиња? Или пак таков однос и можеби подсвесно им се допаѓа? ;-) You rule sir!!! ;-) Греови, да ги жалиш, гордост да се немало, почит кон сограѓаните да се немало. You rule sir!!! ;-) А и ве рулаат добро Грците, и натака г.з да им бацувате на youtube бидејќи немате можност тоа да им го правите во живо како вашите браќа Албанци во Грција што мораат да бацуваат. You rule sir !!! :)
Не му замерувај. Општото ниво на образование им е максимум средна школа, за да го следат трендот факултет си отворија сопствен универзитет во Тетово, каде што обични инвалиди земаат дипломи.
Јас не му замерувам, така слушнал некаде, така напишал, се кладам дека поима нема од историја и такви ствари, тоа е научна фантастика за него.

п.с. Не ги третираат само Грците пониско од кучиња, откако почна главниот бран на исселување и одење на печалба на запад, Албанците се граѓани од најнизок ред во Европа, исто ко црнците во Америка. Затоа кога ќе се вратат назад во Македонија се однесуваат како да се излезени од кафез. Со ова самите Македонски албанци се согласуваат. Тоа е сурова реалност...

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
За утре закажан протест за поддршка на осомничените убијци

Интернет порталот на албански јазик Порталб за утре најави мирни протести под наслов „Стоп на монтираните случаи“.​
Порталот пренесува иницијатива промовирана на социјалната мрежа Фејсбук во која се бара државата да прекине со случаи во кои Албанците се наводни невини жртви.

Во најавите се повикуваат и сите граѓани на Македонија да ги поддржат уапсените, кои од МВР се обвинети за верски тероризам. Меѓу оние кои што повикуваат на протести за поддршка на обвинетите за тероризам и убиство на петтемина кај Смиљковското езеро има и вработени во државни институции, еден од нив работи во Антикорупциската комисија.

Протестот зад кој најверојатно стојат неколку верски групации, треба да се одржи по петочната молитва при што демонстрантите ќе маршираат од Јахја Паша џамијата до Основниот суд Скопје еден.

Јахја паша џамијата во јавноста е позната како еден од трите верски објекти кои неколку години не се под контрола на исламската верска заедница, а во неа своја молитва одржувале дел од уапсените за велигденскиот масакр. Протестот не е најавен во министерството за внатрешни работи. /www.kanal5.com.mk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Што е работава што ги кажуваат браката како Исмаиловиќ,а на фб профилот едниот од нив си е потпишан Исмаили ?? Дали тоа пробуваат да ги сокријат убијците дека се АЛБАНЦИ ??
не ширете за презимињава, да не одат на уште еден протест заради откривање на идентитет.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Кои монтирани случаеви бре абортирани едни ?!

Надевам се дека МВР и владата ќеправземат акции , у спротивно народот мислам дека е редно време да стане !!

М

Мартин`

Гостин
Ако ги фатат убијците и се Албанци - монтиран случај е, а важно истите имаат нелегални оружје колку сакаш ..
Ако не ги фатат убијците - даваме подршка и ние сакаме што побрзо да ги фатат убијците

:tapp:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.210
Шокантно: Детективските способности на албанското население пораснаа за 60%!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
гледам се жалела сестра му на тој, била малтрерирана од ЕБР. Абе како не ја оставиле без вилици па никад да не се пожали. Него цел ден бев аут, сеа доаѓам, прееск а накај два ипол на Партизанска поминаа два хермелина и три дефендера од центар накај лептокарија правец. Да не имало нешто?

Член од
3 мај 2012
Мислења
61
Поени од реакции
127
НЕ!! ПРОТЕСТИ НЕ САМО ПРЕД АМЕРИКАНСКА АМБАСАДА!! МАЛКУ Е !!! И ПРЕД ГЕРМАНСКА АМБАСАДА ИСТО !!! ДО КОГА БРЌА АЛБАНЦИ ЌЕ НИ ГО СПРЕЧУВААТ ПРАВОТО СЛОБОДНО ДА УБИВАМЕ !!! ДО КОГА !!! НЕ СЕ ТРПИ ОВА ВЕЌЕ !! УБИВАШ 4 ДЕЦА А ОНИ ТЕБЕ У ЗАТВОР???? ПА КАЈ ГО ИМА ТОА. НИ АМЕРИКА НЕ Е ТОА ШТО БЕШЕ. А НИ ГЕРМАНИЈА НА ЖАЛОСТ!!! АМА ЌЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ДА ИМ СЕ ОТВОРАТ ОЧИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ КОИ ПРЕСТАНАА ДА ИМААТ РАЗБИРАЊЕ ЗА НАШИТЕ ЧОВЕКО(УБИСТВЕНИ)ВИ ПРАВА !!! ДА НЕ МОЖЕШ ДЕТЕ ДА ОТЕПАШ КОГА ЌЕ ТИ СЕ ПРИСАКА, КАКО ВО АВГАНИСТАН НА ПРИМЕР. НЕ СЕ ТРПИ ВЕЌЕ. НА ПРОТЕСТ И ДО БЕЛАТА КУЌА АКО ТРЕБА !!!

http://www.rferl.org/content/kosovo_albanian_on_trial_in_germany_for_shooting_us_airmen/24313465.html

Kosovo Albanian man has confessed to shooting dead two U.S. airmen and wounding two others at Frankfurt airport in March.

The man, 21-year-old Arid Uka, told a German court on August 31 that he was inspired by Islamic extremist propaganda on the Internet.

He confessed to shooting U.S. airmen at point-blank range as they prepared to board a bus at Frankfurt airport, saying he wanted revenge for U.S. operations in Afghanistan.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313
Ме интересира само како тоа се повикува на презумпција на невиност, на пример во Гостиварскиот случај, кога рандом граѓани беа осудувани по автобуси, уште пред судот да почне да заседава.

P

Princ

Гостин
Ако ги фатат убијците и се Албанци - монтиран случај е, а важно истите имаат нелегални оружје колку сакаш ..
Ако не ги фатат убијците - даваме подршка и ние сакаме што побрзо да ги фатат убијците

:tapp:
Немаш психички способности да разбереш дека да те фатат со нелегално оружје - фатен си со нелегално оружје. Ќе одговараш за тоа.
Јас не знам вие што барате, ама мене ме интересира страшно многу да се фатат сторителите и помагачите на егзекуцијата кај Смиљковско езеро.
Е сега, имате проблем да разберете дека тоа што нашле 2 пиштоли и 1 калашњиков во 20 куќи не значи дека ги фатиле убијците. Појасно, амин.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Hint за сите албанци вклучувајќи го и Принц - на вашите фејсбук профили не ставајте слики од чеченски и авганистански борци, под перница не чувајте кашикара, а во шпајз калаш и куршуми за црна стрела, така се намалуваат шансите да ви монтираат случај!

P

Princ

Гостин
Ме интересира само како тоа се повикува на презумпција на невиност, на пример во Гостиварскиот случај, кога рандом граѓани беа осудувани по автобуси, уште пред судот да почне да заседава.
Демек вие сте подобри од нас, не сте племе како нас, неедуцирани, никакви во тоа фаците. У тој стил. Ама слабо.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Немаш психички способности дека да те фатат со нелегално оружје - фатен си со нелегално оружје. Ќе одговараш за тоа.
Јас не знам вие што барате, ама мене ме интересира страшно многу да се фатат сторителите и помагачите на егзекуцијата кај Смиљковско езеро.
Е сега, имате проблем да разберете дека тоа што нашле 2 пиштоли и 1 калашњиков во 20 куќи не значи дека ги фатиле убијците. Појасно, амин.
Ти ли ги најде па викаш дека се најдени само толку? Сигурно си слушнал од некој еј на онаа и најдоа 1 пиштол а ја притворија ја прикажаа нецензурирана на тв. За сите ли знаеш кој што има дома? :eek:
A тоа што има днк докази од опелот и сл работи да не ги набројувам тоа значи ли дека не се најдени убијците?

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Немаш психички способности да разбереш дека да те фатат со нелегално оружје - фатен си со нелегално оружје. Ќе одговараш за тоа.

Како мислиш дека ќе се фатат? Со тоа што сестрата изјавила "знаела" за братот дека не е он убиецот и тоа за тебе е доволен доказ?

Kajgana Shop

На врв Bottom