Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
@ Трн во око

А кој ги приложува фактите и доказите? Комшија ти? Или МВР?
Абе не сум доручкуван, па уште сум така...приглуп. Пошто или е поради тоа што не сум доручкуван или навистина доказните материјали и ведата што ги доставија МВР не е во сооднос на тоа што го зборат.

А можеби и е. Уствари не знам....Ај бе да го заборавиме муабетов, пошто и онака за помалку од недела дена ќе се заборави и од државата и од медиумите...и од вас.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Ах...дај ми го твојот фб профил и јас ќе те направам радикален за нешто...
Е ај сега оди биди им адвокат втор во судот......:) Реално нормални верници не би го направиле ова, сепак се радикални исламисти.

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
@ pink freud

Единствена чистка што мора да се направи е да се исчистат сите радикални муслимани од земјава, и оние кои им помагаат !
Па тоа веќе и го прават, нели?

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Ако вие само летајте си у вашите теории на заговор и заблуди, ама ќе ве прашам кога ќе летате во воздух заради тие што сега викате дека МВР си игра курац и ги измислува. Само вие јадете си магдонос и уживајте, се ќе биде во ред, така? На крајот се е лага, не вреди да се замараме нели? >>> да дополнам: ова е официјалната македонска мантра.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Е ај сега оди биди им адвокат втор во судот......:) Реално нормални верници не би го направиле ова, сепак се радикални исламисти.

И незнам ти кај живееш но МВР има повеќе од докази дека такви лица хараат низ Македонија,потврда на тоа имаш побарај го видеото од поглаварот од Исламската верска заедница каде што се жали дека со оружје им окупираат џамии. Тие што се? Кај си видел ти попови со оружје да окупираат цркви? Реков и пак ќе кажам тие покрај што се УЧКици се и радикални исламисти. Незнам зашто би требал да ѓи одвојам овие две работи кога во случајов убиството е извршено на најголемиот Христијански празник!

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251
Најдов на википедија дека Бошњаците зборуваат на босански јазик, кој е речиси идентичен со српско-хрватскиот. Епа ме интересира ако овој Агим Исмаили или Агим Исмаиловиќ е Бошњак тогаш зошто сите постови и линкови на профилот на фб му се на албански јазик?
http://www.facebook.com/agim.ismaili.3

Еви ви линк од википедија за Бошњаците.
http://mk.wikipedia.org/wiki/Бошњаци
Тоа со презимето што беше објавено како бошњачко мислам дека е фора на МВР за да се тргне притисокот од албанците, но народот не е глуп има фејсбук и се се дознава, така да не верувајте на хајпот и дезинформациите што ги вадат, албанци се и тоа добро го знаат и медиумите и полицијата, само лажат

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Клип од пред 2 години со чуден наслов Labunista - Shqiperia 2012
Nie ne sme zainteresirane za palenje crkvi iako toa beshe mnogu aktivno vo 2001god posto vo mnogu sela se zapalija crkvite,
izgleda go zaboravi toa so aracinovo ?
Kade se maqedoncite sto bea tamu ;)
Uste malku i ke vidite sto vi se priprema ...
MuslimLAB in reply to dinogvggvg 1 year ago

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.646
Тоа со презимето што беше објавено како бошњачко мислам дека е фора на МВР за да се тргне притисокот од албанците, но народот не е глуп има фејсбук и се се дознава, така да не верувајте на хајпот и дезинформациите што ги вадат, албанци се и тоа добро го знаат и медиумите и полицијата, само лажат
Аман бе, доста со глупости, аматери се од МВР ќе кажуваат лажни информации... Па обичен новинар со малце познавање од компјутери може да открие таква превара. Тоа сигурно им е вистинското презиме, што толку ви е тешко да поверувате дека албанец може да се презива на -иќ.

H

HITCH

Гостин
Имајте го в предвид најбитниот факт дека Албанците во изминативе 100 години го чувале мирот на Балканов, односно биле клуч за стабилност.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
И незнам ти кај живееш но МВР има повеќе од докази дека такви лица хараат низ Македонија,потврда на тоа имаш побарај го видеото од поглаварот од Исламската верска заедница каде што се жали дека со оружје им окупираат џамии. Тие што се? Кај си видел ти попови со оружје да окупираат цркви? Реков и пак ќе кажам тие покрај што се УЧКици се и радикални исламисти. Незнам зашто би требал да ќи одвојам овие две работи кога во случајов убиството е извршено на најголемиот Христијански празник!
И добро, само едно прашање, пред да ви ја оставам темава во владеење, зошто МВР чекаше до сега за да ги уапси кога ги имаше сите информации дека постојат вакви луѓе?

Религијата е само една димензија која треба да се има во предвид нивниот бекграунд.
Но, зошто овие радикаливе не ги колат Албанците католици?

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Затоа што целава гомнарија има истовремено и етничка и верска позадина. Па сеа ти собери два и два.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
:X3:

Замисли каков ли автентичен исламски радикал ќе беше тој без ФБ профил?

Сигурен сум дека некои од неговите „Пријатели“ исто се радикални исламисти, пошто они ти се баш хардкор социјал нетворкинг заедница со потреба да апдејтува статуси и става јутјуб видеа.

Еј дечки, има ли некој Твитер акаунт од овие монструмиве, можеби одма после убиството твитнале за истото... а што викате?

Ијааа.... алоо аллоооо МВР ај проверете и радикални исламистички Твитер профили!!!!!!!„(!!!!„„!!!!!

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
И добро, само едно прашање, пред да ви ја оставам темава во владеење, зошто МВР чекаше до сега за да ги уапси кога ги имаше сите информации дека постојат вакви луѓе?

Религијата е само една димензија која треба да се има во предвид нивниот бекграунд.

Па сега ќе ти кажам како би се осекал ти да си еден таков Арнаут што твојот народ во случај Албанците католици би те осудиле веднаш после таков чин, а и богами би ја загубиле поддршката од нив за такво делување на Балканот. Така да не се они глупи до толку битна па и суштинска им е поддршката на "браќата" по "крв". А ти кажувам знам и дека не се мирисаат многу многу. Албанија е католичка држава.

Затоа и го исмеваа Тачи за џамиите у сред Албанија нарекувајки ѓи џамиите ракети.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Затоа што мора да се обезбедат материјални докази за да има основа за поднесување на кривична пријава. Не може МВР некого да апси затоа што шетал низ Чаршија а носи долга брада и се облекува во мантија или чаршави како и да им се вика таа облека.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Па сега ќе ти кажам како би се осекал ти да си еден таков Арнаут што твојот народ во случај Албанците католици би те осудиле веднаш после таков чин, а и богами би ја загубиле поддршката од нив за такво делување на Балканот. Така да не се они глупи до толку битна па и суштинска им е поддршката на "браќата" по "крв". А ти кажувам знам и дека не се мирисаат многу многу. Албанија е католичка држава.
:pos:

Извини тогаш, за момент помислив дека збориме за радикални исламисти...
--- надополнето: 3 мај 2012 во 11:24 ---
Затоа што мора да се обезбедат материјални докази за да има основа за поднесување на кривична пријава. Не може МВР некого да апси затоа што шетал низ Чаршија а носи долга брада и се облекува во мантија или чаршави како и да им се вика таа облека.
Кај ми беше мене паметот, јас бев убеден дека може.

Kajgana Shop

На врв Bottom