Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Bratot го отупе со заебанцииве. Иначе on-topic малку ми е нејасно за 10 души 48 часовен притвор а осомничени за тероризам...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Попљукај со време све тоа...да не биде после „што сум дигал рака“.

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
@ Братот

Не знам само што толку се правиш паметен...

"Според МВР се работи за група од Скопје, следбеници на радикалниот ислам, а дел од нив биле на боиштата во Авганистан и Пакистан и се бореле на страната на Талибаните."

Или не, ова нема врска така? Знаеш ли ти колку имаше во учк од тие талибаните? И обратно.

Член од
15 април 2012
Мислења
35
Поени од реакции
35
Nema da ima vojna od tipot ti sto ja mislis, po ulici tepanje so oruzje palenje kuci etnicki cistenja... Veke sme vo vojna protiv ovie mracni sili od koga stapnavme na Iransko i Avganistansko tlo, decko nie sme vo vojna protiv islamskite fanatici, koj na svojte zeni im secat delovi od teloto ako poglednat na drugo mesto ete so takvi si imame rabota. Vo Evropa vklucitelno i vo Makedonija ova ne moze da projde, imase i obid vo Bosna pa celi sela gi iscistija za edna nok. S e razbira NATO stoj pozadi vakvite akcii, a nie defakto sme vo NATO koj vodi vojna protiv islamskiot fanatizam. Vo Makedonija i regionot gi ima vakvi mnogu bidejki ja koristat siromastijata kaj muslimanskoto naselenie i gi zaveduvat prvin so pomos najcesto vo pari a podocna so ideologija za ubivanje i omraza na se sto ne e fanaticno islamizirano, stradat i muslimanite stradat i hristijanite od vakvi ideologii. Zata bato ova treba od koren da se cisti zaso ke si imame problemi ne samo nie Makedoncite tuku i site narodi i religii kaj koj se infiltrirani ovie.........
Ete nesto vakvo sakav da kazam pogore vo tekstot, samo ovde e podobro objasneto kade lezi zajakot http://www.netpress.com.mk/mk/vest.asp?id=102665&kategorija=5

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Меѓу дваесетината приведени во акцијата бил и извесен Фејзи Азири кој имал под концесија земјиште околу Смиљковското езеро.

Е сега ако памтам добро концесионерот на езерото (Македонец) уште првиот ден се жалеше дека постојано добивал закани (веројатно од овој со земјиштето?) поради тоа што ја добил концесијата на езерото. Малку чудно за да биде случајност?

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
@ Братот

"Според МВР се работи за група од Скопје, следбеници на радикалниот ислам, а дел од нив биле на боиштата во Авганистан и Пакистан и се бореле на страната на Талибаните."

Или не, ова нема врска така? Знаеш ли ти колку имаше во учк од тие талибаните? И обратно.

Па такви и се бореа во комбинација со Косовари овие "нашиве" им изиграваа простипутки по подрумите.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
@ Братот

Трте мрте, тоа е според МВР...

Ај види според досегашните факти и приложени докази како е...

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Меѓу дваесетината приведени во акцијата бил и извесен Фејзи Азири кој имал под концесија земјиште околу Смиљковското езеро.

Е сега ако памтам добро концесионерот на езерото (Македонец) уште првиот ден се жалеше дека постојано добивал закани (веројатно од овој со земјиштето?) поради тоа што ја добил концесијата на езерото. Малку чудно за да биде случајност?

Немој така да пишуваш за сограѓанинот како тоа он се заканувал, он со убаво со петарди сакал само да ги исплаши гавраните кои биле околу езерото........

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
do nekade si vo pravo
ama nemozime besot da go zadrzime vo sebe pa nekako na ovoj nacin go isfrluvame besot :)
Гордана Јанкуловска кажа дека цел им било да сеат страв, не да пробудат бес кај населението.
Не разбирам, кој греши, Јанкуловска или радикалните исламисти?

Или ај да не ми бришат постови и караат, вака би поставил прашање, некако не сум баш во тек или погрешно перцепирам.
Која радикална исламска организација стои позади овој терористички чин и која е пораката? Да ги повлечеме трупите од Авганистан, Ирак и кај и да се? Да се оддалечиме од НАТО? Да не ги тепаме учениците муслимани по улица? некоја друга порака може има, ама не е јасна како што до сега оставаа ваквите радикални групи.
Кога се веќе исламски радикални групи кои се против западната цивилизација, дали некој член од НАТО испрати честитка со службите за добро завршена работа, дали имаат свои екипи кои го проверуваат овој разгранок на терористичка организација а е директно нивна закана? По мене многу несериозно од МВР, Груевски мора да покаже доблест и да направи голема чистка почнувајќи од министреката.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
@ Братот

Не знам трте_мрте, што може јас повеќе и подобро да знам кога ме убиваш у поим со вакви официјално официјални цитати од официјално официјални институции како МВР.

Немам друг избор освен да прифатам тоа што изјавиле, да ја искористам оваа прилика, најголем впечаток ми остави делот од изјавата на Јанкуловска кога неколку пати рече: Тие се следбеници на радикалниот ислам, кој е опасен и за христијанските и за муслиманските верници.

Еден поздрав на нашата министерка, свака и част, нема заебавање со држава!

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Трте мрте, тоа е според МВР...

Ај види според досегашните факти и приложени докази како е...

Па ја не би рекол ако им ги ѕирна профилите на ф.б јасно е дека се радикални исламисти. Не гледам кај моите пријатели муслимани видеа кај што се клањаат по џамии кај овие имаше десетици видеа. Ко да тој нема друга работа на ф.б.....

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Не знам трте_мрте, што може јас повеќе и подобро да знам кога ме убиваш у поим со вакви официјално официјални цитати од официјално официјални институции како МВР.

Немам друг избор освен да прифатам тоа што изјавиле, да ја искористам оваа прилика, најголем впечаток ми остави делот од изјавата на Јанкуловска кога неколку пати рече: Тие се следбеници на радикалниот ислам, кој е опасен и за христијанските и за муслиманските верници.

Еден поздрав на нашата министерка, свака и част, нема заебавање со држава!
Од останатите вести, магдоносот позитивно влијаел на крвиот притисок кај луѓето. Крајниот заклучок е дека магдонос е здраво да се јаде. Здраво магдоноос.

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
@ Трн во око

А кој ги приложува фактите и доказите? Комшија ти? Или МВР?

@ pink freud

Единствена чистка што мора да се направи е да се исчистат сите радикални муслимани од земјава, и оние кои им помагаат !

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Па ја не би рекол ако им ги ѕирна профилите на ф.б јасно е дека се радикални исламисти. Не гледам кај моите пријатели муслимани видеа кај што се клањаат по џамии кај овие имаше десетици видеа. Ко да тој нема друга работа на ф.б.....
Ах...дај ми го твојот фб профил и јас ќе те направам радикален за нешто...

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
@ Братот

Колку талибани се родени и живеат во Чаир, Арачиново, Шутка, Отље(како и да е)....

Kajgana Shop

На врв Bottom