Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Не би генерализирал, не се сите бошњаци вахабисти и има бошњаци што не ги поддржуваат Албанците. Ама Санџак е средина со огромна концентрација на такви радикални групи, и државата ја има изгубено контролата над тој терен. Таму би прошло твоето тврдење.
Ne potencirav deka site bosnjaci se vahabii i radikalno nastroeni , ima za zal golem del od niv vo sangak a ima i tuka vo Makedonija.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
секој кој од најдолни причини одзема живот на невин, невооружен. Ги има низ цел свет со секакви сурати, боји и презимиња
Пак не ми одговори на прашањето, која е таа јајуш-нација ........... ОК нема везе не ми реплицирај бидејќи одам да плескам една јајушка ! :P

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
„Алсат-М“: Големи полициски сили во Брест

• Објавено: пред 41 минути
  • Прочитано: 1704
  • Печати
Сподели со твоите пријатели!
20

Телевизијата на албански јазик од Скопје „Алсат-М“, доцна попладнево извести оти дознава како големи полициски сили пристигнале и се разместуваат во околината на село Брест на Скопска Црна Гора.
http://www.time.mk/read/NONE/eba532ef8d/index.html

Некој ако има информации, ако може од прва рака да каже...

Она што секогаш најмногу ми боде во очи кога полицијата апси криминалци и убијци се реакциите на локалното население , кои секогаш изјавуват дека се као демек многу ИСПЛАШЕНИ... Се прашувам како може да се плаши некој од полиција а да не го плашат УЧКите кои секој ден му се шетат по селото наоружени до заби.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Хммм....
2 комада исламисти...

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
ШИПОНИ БЕЗ МАСКИ! КУРАЈБЕРИ СО МУДА ДО КОЛЕНА ПУКААТ У ДЕЦА И БЕГААТ!

Kако директни извршители на петкратното убиство се товарат Алил Демири (27), Африм Исмаиловиќ (32) и неговиот брат Агим (33). За помагање се осомничени Фејзи Азири (54) и Рами Сејди (24). Во бегство се Африм Исмаиловиќ и Алил Демири. - извор ДНЕВНИК

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
:tapp:
ШИПОНИ БЕЗ МАСКИ!

цццццццццццццццц ОК знам дека никој не е совршен физички, сите имаме по некоја гадна црта, ама овие бре на сликиве леле па кој татко ги праел и која мајка ги раѓала ............. Дарвин е крив изгледа .............. еволуција блаблабла ! :tapp:

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095

Kако директни извршители на петкратното убиство се товарат Алил Демири (27), Африм Исмаиловиќ (32) и неговиот брат Агим (33). За помагање се осомничени Фејзи Азири (54) и Рами Сејди (24). Во бегство се Африм Исмаиловиќ и Алил Демири. - извор ДНЕВНИК

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Еве ги болесниците. И сега двајца се во Косово во бегство...

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

Ајде инцестни, ве чека доживотен затвор, ама никогаш од таму нема да излезите....секој од вас во затворот прво една убо ќе биде силуван па потоа кој ке загини во кофа вода, кој ке го касни комарец......во најлон ке ве извадат само од таму......

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063

цццццццццццццццц ОК знам дека никој не е совршен физички, сите имаме по некоја гадна црта, ама овие бре на сликиве леле па кој татко ги праел и која мајка ги раѓала ............. Дарвин е крив изгледа .............. еволуција блаблабла ! :tapp:
Посебно тај у сред .. изгледа ко член на Адамс фамилијата да му ебам сурато

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963

Toa se dolzi na genetikata i sklucuvanje na brakovi so bliski krvni srodstva...incestttt

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ајде инцестни, ве чека доживотен затвор, ама никогаш од таму нема да излезите....секој од вас во затворот прво една убо ќе биде силуван па потоа кој ке загини во кофа вода, кој ке го касни комарец......во најлон ке ве извадат само од таму......
Тоа им одговара на нив .. Алах ги чека горе со навлажнети , малолетни девици .. Смртта е поклон за овие .. Мачење треба , после распнување на крст у некоја пољана кај ши гавраните и чавките ќе можат да им ковалт очите полека ..

Kajgana Shop

На врв Bottom