Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Карактеристично за убициве е тоа што сите се у глаите ко зељки и ко јајца и конуси(коунхед) ............... јајуши .......... а Албанците грото имаат шпиц фаци ................ ххххммммм ?! Нешто овде не ваља, поправете ме ако грешам ! :X3:

кој е „зељкаст“ а кој е пошпиц во “фаците“

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Кој е тој кој на овој човек му дал титула доктор. Земи ја Цеца и идете и три лепе материне сподобо една .:facepalm:

П.С Кои се адвокати на монструмиве ?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Kako be ne se ogradil , citaj gi postovite ponazad .. Uste ednaska "STO MENE KE ME POVRZI SO OVOJ "http://www.facebook.com/profile.php?id=100001521577353 , tolku kolku sto tebe ke te povrzi so nekoj kristijan od Kongo .
Абе може нема со тој да те поврзе ама со овој „босанецов“ што пукал на пример:
http://www.facebook.com/agim.ismaili.3
Јазикот, националните обележја и окупацијата што сме ви ја извршиле те поврзуваат.
Генти, имаме проблем. Ова не смее да се повтори. Може е типот декларативен радикален исламист, ама на неговиот профил гледам и Албански националист, линкови од ултиматумот на АНА. Ова, мораш да признаеш е од вашиот двор. Злосторството е на национална основа. Веќе помина спречувањето, се префрпаме на лечење сега, ако може да се излечи воопшто. А за тоа треба да се потрудите, да го изметете дворот, и да го промените менталниот склоп на сваќањето на работите. Почнете така што ќе се запрашате што ви требаа оние тепачки во автобус и разно-разни глупости, при што самите се доведовте до ваква ситуација.
Искрено после све што се случуваше последните 11 години, не верувам дека сте ја научиле лекцијата, но сепак надежта последна умира.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Имате линк до некоја web страна на која се објавени имињата на уапсените и сл нешто?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495

кој е „зељкаст“ а кој е пошпиц во “фаците“
Да но јас мислев на Косовес Албанците, а не на Албанците од Шќиприја ! капитос :ROFLMAO:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ne , ali nekako ne vie do vistinata tuku poveke kako da gi krivime Albancite , nekako primetuvam deka mora da bide taka , i pored toa sto go vidov na linkovite od " аллександар " koj gi pusti , ama bas nisto ne gleam sto moze niv da gi povrzuva so nacijata .
линковите кои ги наведов во постот се само ПРИЈАТЕЛИ на еден од директните инволвирани убијци. бонус како за тебе да ти стане појасна сликата - повеќето од нив се со долги бради ( на шшто ти укажува тоа ) фанови се на неообични исламистички страници и слично.

ваквите како нив несомнено не се споредуваат со обичните албанци кои се прави муслимани. да не ме сватиш погрешно не ги споредувам со албанците - далеку од тоа ептен се различни. единствено што е заедночко кај нив и кај вас албанците е националноста - и тие и овие се албанци што НЕ укажува на тоа дека сите се исти... ме сваќаш што кажувам или да ти пообјаснам уште поубаво?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Да но јас мислев на Косовес Албанците, а не на Албанците од Шќиприја ! капитос :ROFLMAO:
Напиши убо тогаш шо мислиш а јас да не постирам друга слика, клај место косовскиот премиер - ликот на али ахмети. Па кој е позељкаст а кој пошпиц

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
Па мислам очигледно е од 5:05 на видеото за кој станува збор, да збориме реално, не се ни вахабисти ни бошњаци ни што ми ти знам што.......типични шипој, можно учесници 2001ва во учк??
мое мислење тоа е :)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
А1 is back... Зошто ич не ми е жал што останаа без работа.

Експертите се сомневаат во ефикасноста на МВР

Исламски радикализам или смислено сценарио за дестабилизација на државата?
Експертите гласни во своите размислувања - каде затаија институциите на системот при откривањето на сторителите?
Според професорот Владимир Пивоваров, некогашен прв човек на военото разузнавање, крајно време е државата да се фати во спрега со радикалниот исламизам кој според него веќе 2 децении е сериозна закана за Македонија.
Сепак, се сомнева дека полицијата има капацитет да се справи до последните случувања.
Прво, поради отстранувањето на голем број професионалци од нејзините редови.
Второ, поради отворањето на досиејата по конфликтот и со лустрацијата, што според Пивоваров, доведе до губење на многу доверливи информации кои сега можеа да помогнат во расветлување на случајот.
Дали се фатени вистинските убијци се сомнева и аналитичарот Рамадан Рамадани.
Тој вели дека штури се објаснувањата на надлежните дека станува збор за терористичка група, бидејќи убиството дошло без никаква најава или претходно поставено барање, со што, според него се коси теоријата за радикален исламизам.
Истовремено, додава аналитичирарот, нити еден албанскиот политички фактор нема интерес за дестабилизација на состојбата во Македонија, бидејќи од тоа веќе никој нема политички профит. Затоа, бара тој, мора да се фатат вистинските сторители.
Истовремено, предупредуваат експертите, надлежните мора да внимаваат во своите изјави за да не се изедначи екстремниот радикализам од една страна, со исламската религија од друга страна.
Така, велат аналитичарите, само ќе се засили чувството на страв и небезбедност кое изминатиов месец владее кај граѓаните.
Во операцијата „Монструм“ беа уапсени 20 лица како можни сторители на убиството во Смиљковци. Кај нив беше пронајдено поголемо количество оружје и книги со радикално-исламистичка содржина.
Јасмина Јакимова

http://imap.webaux.com/a1on/makedonija/ekspertite-za-monstrum.html
--- надополнето: 2 мај 2012 во 22:59 ---
Имате линк до некоја web страна на која се објавени имињата на уапсените и сл нешто?
На sitel.com.mk мислам ги имаш.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Напиши убо тогаш шо мислиш а јас да не постирам друга слика, клај место косовскиот премиер - ликот на али ахмети. Па кој е позељкаст а кој пошпиц
Добро де јас мислев генерално мнозински дел како нација, а ти ми вадиш некакви изузетни исклучоци, да му се сневиди и да му ибам стопанката да му ибам .. на некој јајуш ! :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Па мислам очигледно е од 5:05 на видеото за кој станува збор, да збориме реално, не се ни вахабисти ни бошњаци ни што ми ти знам што.......типични шипој, можно учесници 2001ва во учк??
мое мислење тоа е :)
Во УЧК во 2001 имаше бошњаци-вахабии. Тоа што се бошњаци не исклучува нивна активност во УЧК.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.641
Поени од реакции
35.183
Кој е тој кој на овој човек му дал титула доктор. Земи ја Цеца и идете и три лепе материне сподобо една .:facepalm:

П.С Кои се адвокати на монструмиве ?
Сега пред малку на вестите на канал 5 беше адвокат кој застапувал 2 жени и еден од првообвинетите, жените дале исказ пред истражниот судија, тоа првообвинетото створење се бранел со молчење затоа што бил психички изморен:tapp:, не го прочитав името на адвокатот, ама по зборувањето е Албанец, (ситно човече со наочарчиња:icon_mrgr:)

Kajgana Shop

На врв Bottom