NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
"radi Artest", samo ako ve cue Mike Brown deka vaka glupo razsmilsuvate (i onaka pritisok mu go digaa Bynum i Artest, dovolno e, ke go umrete veke coekov )

ajde be , kolku ste neobjektivni (n) , koja rutina be, 19 poeni na domashen ke gi poserevte tuku taka(y) !!!!!!

TI BE JA GLEDASHE UTAKMICAVA CELA ILI SAMO rezultat i highlights :свиркам: ????!!!!!............vasata rutina na angliski se preveduva surviving..............

namesto da bidete iskreni i kriticni (sto ima tuka loso ! ) i da recete kuti sine edvaj tepavme , koi magarinja mozeshe da bidat LA pred Jack.......i posle covek so vas ke pravel muabet za basket, KONSTRUKTIVEN (ko so miluva da rece vasiot telohranitel na forumov !!! )

I Boston izigraa slabo prvata pa gi oterav, i Memphis magarinja teski (moj post)..........i za niv krtitika......eve i Bulls ne deka Rouz sega im falel, ova ona se IZBRUKAA.............Indiana se maci so Orlando...........................SAMO VASHIOV LAKERS E IDEALEN SEKOGASH.....................PA I SE CUDITE ZOSTO TOLKU LA WORLDWIDE GI PLUKAAT !

ja vo zborot RUTINA kaj LA ovaa partija ja prepoznavam onaa rutina od regularniot del ovaa sezona da prokockaat 10/15 razlika, ekspresno (majstori vo toj segment...........kako sto i beshe vo pogolemiot del nivnite partii ovaa godina ......i toa e FAKT samite si znaete i gi gledavme vo toa svetlo!) i da izgubat na krajot

i jas licno u ovoj duel sum za Denver, megutoa, za razlika od VAS bev mnogu kriticen i revoltiran od Denver, pisav za prvata utakmica deka izigraa sosema pogresno i ne licea na samite sebe (onoj prepoznatliv Denver go NEMASHE), megutoa ovaa partija, iako vo 3-ta cetvrtina mnogu greshki napravija i dozvolija LA da se odlepat, nikogash ne se otkazaa.........skinaa 19 na 5, pa se vratija od 11 na 4 .................mnogu podrug Denver od minatata partija (iako sutot za 3 povtorno im beshe epten slab i tuka pricninata za porazot ........mozat da pucaat daleku podobro ).........

mora da priznaete deka Denver igraa oldicno...........i sosema porazlicno, fastbreak points tipicni za Denver, kontri /tranzicija, vo pogled na skokovite gi nadripaa LA, 6 igraci so dvoricfren broj poeni (timska igra), BANANI NA KILO........mcgee 6 bloka !!!!!.......Faried/Mcgee ubaini, koja pozrtvuvanost kaj Faried !

AKO NE ZAPNE GZ KOBE (prvototo poluvreme ne promashi) , LA za takvoto ne gi biva (nisto novo tuka !!!!!!) i zatoa ne se interesni....SEBICENJEto na bryant u vtoriot ke go platea skapo ( a i banankite na Denver:pos: vrshea rabota ) ! Deka pod koshevite ke ste dominirale DALEKU OD TOA !

aha, i sudiive pa eden kup situacii 2+1 dosudija, sekoj kontakt faul.........Bryant na Brewer ( licna u napad).......abe gluposti...........

EVE VI MONSTER BLOCK (PO MONSTER AMIN, vaka Bryant u kariera retko koj go lepel , pa i Bynum NELI ???!!!!!!!)

a pazi momentov, na Bryant mu zdrvuaat CISTA banana (pocista amin !) i PAk ripa neshto , saka da kaze demek , "e, pa ova ne e banana, imashe faul :pos:"

Ej, i ne mi pocnuvajte prikaskite od tipot "Decko, ti znaesh li koj e KObe", kolku prsteni imal, sliki so tituli......kakov footwork imal............vrtenje u KRUG..............aj.........ima na internetov mnogu poubaa muzika za slushanje od taa !..........
Што тресеш зелени бе?Па едино ти изгледа не си ја гледал утакмицата.Во текот на овие 2 натпревари Денвер ниту еднаш не беше во водство.Лејкерс во двата натпревари па и во овој скоро цел натпревар имаа сигурна предност.

Критика бараш ?Единствена ми е дека мора да се сопрат нивните поени во транзиција кои меѓудругото им се најсилна алка , а во овој натпревар за мое изненадување имаа и многу поени од втора шанса .Во другото ама баш за ништо не може ниту еден навивач на ЛА да се пожали.

И нели гледаш дека ти си оној кој е најискомплексиран на форумов и ги правиш сите караници и после како пиче некое се жалиш .

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
Што тресеш зелени бе?Па едино ти изгледа не си ја гледал утакмицата.Во текот на овие 2 натпревари Денвер ниту еднаш не беше во водство.Лејкерс во двата натпревари па и во овој скоро цел натпревар имаа сигурна предност.

Критика бараш ?Единствена ми е дека мора да се сопрат нивните поени во транзиција кои меѓудругото им се најсилна алка , а во овој натпревар за мое изненадување имаа и многу поени од втора шанса .Во другото ама баш за ништо не може ниту еден навивач на ЛА да се пожали.

И нели гледаш дека ти си оној кој е најискомплексиран на форумов и ги правиш сите караници и после како пиче некое се жалиш .
jas sum :icon_mrgr: be .........BOSTON me razbirash !!

za karanicive sami si se fakate ko muvi na :гомце:, e ovoj tvoj post potvrduva po kojznae koj pat !

pa sto ako ne bile u vodstvo :pos: DOBRA TEORIJA!!!!!

abe Monster Dunk odi glej si fudbal......... !!!!!!!!

da ne VI E moderatorov vas Tuka , da vi go stiti grbot na forumov i da me banira zatoa sto ne mu odgovara i NEMU da cita za LA kritika , toa e drugo...................toa go ima samo na makedonski "FORUM".......a i se silite samo radi NEGO !!!!!!!!!!

ti najde da zboruvash koj bil PICE i site od LA samo placete so opcijata "prijavi" ko mali deca :pos:

ODI MAVAJTE SI LIKE-OVI.............nikoj ne vi brani !!

L

Löwe

Гостин

Мирна ни беше глата во другата тема, сега овде кој ќе го трпи..

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
jas sum :icon_mrgr: be .........BOSTON me razbirash !!

za karanicive sami si se fakate ko muvi na :гомце:, e ovoj tvoj post potvrduva po kojznae koj pat !

pa sto ako ne bile u vodstvo :pos: DOBRA TEORIJA!!!!!

abe Monster Dunk odi glej si fudbal......... !!!!!!!!

da ne VI E moderatorov vas Tuka , da vi go stiti grbot na forumov i da me banira zatoa sto ne mu odgovara i NEMU da cita za LA kritika , toa e drugo...................toa go ima samo na makedonski "FORUM".......a i se silite samo radi NEGO !!!!!!!!!!

ti najde da zboruvash koj bil PICE i site od LA samo placete so opcijata "prijavi" ko mali deca :pos:

ODI MAVAJTE SI LIKE-OVI.............nikoj ne vi brani !!
Многу циничен одбивен дискурс.На почетокот интересен беше ама заебега ептен.Тебе место 'Испрати мислење' ти стои 'Изеди го*на'.:icon_lol:

И пак глупости тропаш.96 минути да бидеш во водство е доволен показател за доминација.Ама ти немаш факти и пробуваш да се извадиш на простиот начин.:facepalm:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
Многу циничен одбивен дискурс.На почетокот интересен беше ама заебега ептен.Тебе место 'Испрати мислење' ти стои 'Изеди го*на'.:icon_lol:

И пак глупости тропаш.96 минути да бидеш во водство е доволен показател за доминација.Ама ти немаш факти и пробуваш да се извадиш на простиот начин.:facepalm:
sepak MI GI CITATE POSTOVITE so uzvianje (y):pos: , SUM INTERESEN ZNACI..........

......A I stom mi REPLICIRATE...............kazuva kolku sum vo pravo so moite postovi za LA........e tehsko e da go progoltate.....ve kine................ZNAM !

NEEEEEEEXT ...............

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
лол бате, ај океј, искажувај си ги фрустрациите кои ги имаш, али барем употребувај го смалјиво :pos: правилно.

Оти вака ко што го употребуваш за безвеза, ми иде на поговорката „на празно се смеат само будалите“...

ја како фан на ЛАЛ, воопшто не ги хејтам Бостон, иако се први ривали, немам никаква доза на мржња кон нив, али кога ќе се појават некои вакви фанови ко тебе и ЏониТрен што постојано тресат едно исто и се нападни wannabe smartass boys... почнува да ми се ствара некоја одбивност кон Селтикс...

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
лол бате, ај океј, искажувај си ги фрустрациите кои ги имаш, али барем употребувај го смалјиво :pos: правилно.

Оти вака ко што го употребуваш за безвеза, ми иде на поговорката „на празно се смеат само будалите“...

ја како фан на ЛАЛ, воопшто не ги хејтам Бостон, иако се први ривали, немам никаква доза на мржња кон нив, али кога ќе се појават некои вакви фанови ко тебе и ЏониТрен што постојано тресат едно исто и се нападни wannabe smartass boys... почнува да ми се ствара некоја одбивност кон Селтикс...
хејтај си ги Бостон, кој те сопира :icon_lol:

ти освен фејспалм изгледа незнаеш ништо друго да пишиш

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79

TIPOV IMA NESHTO DA VI KAZE (NA KRAJOT E NAJBITNOTO )!

PA JAS SUM CVEKE ZA MIRISANJE BE ZA OVOJ :pos:

OVOJ TREBA DA BIDE PRETSEDATEL NA SAD........CAR (y)

If i ever meet man that made this video, i ll buy him a lunch!!!!

OVA E NESHTO KO MAKEDONSKI NARODNI PRIKAZNI :vozbud: !!!!!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958

TIPOV IMA NESHTO DA VI KAZE (NA KRAJOT E NAJBITNOTO )!

PA JAS SUM CVEKE ZA MIRISANJE BE ZA OVOJ :pos:

OVOJ TREBA DA BIDE PRETSEDATEL NA SAD........CAR (y)

If i ever meet man that made this video, i ll buy him a lunch!!!!

OVA E NESHTO KO MAKEDONSKI NARODNI PRIKAZNI :vozbud: !!!!!
Брат стварно те читам и глем секој пост ти е за лејкерс у негативна конотација секако ја не знам што комплекси та набиле па толку ги хејташ или немаш што да кажеш па само да се пише нешто

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
A што заслужуваат постовите на другарти? За :cuc: случајно да не треба?
Друже :cuc: за рефератите што ги пишуваш, ама те замолувам за во иднина пишувај на кирилица поуба да те разбираме :)
http://forum.kajgana.com/threads/nba-Сезона-2011-2012.52919/page-143 post # 2132

ajde neka vidat site koj licemer si............ednash vaka drugpat taka............

jas bev tvojot IDOL na forumov Petarce, se do momentot koga go napisav prviot los zbor za KOBE koga ti ke me zakoleshe :pos: !!!!!!!!!

I NE GI LAZI LUGJETO TUKA DEKA SO JOHNNY TRAN SME BILE DRUGARI, KOGA DVAJCATA NE SE POZNAVAME vo realniov svet...........................ZA RAZLIKA OD VIE od LA KOI NAPAGATE VO GLUTNICA NA FORUMOV prepusteni sme da se branime SAMI .................20 na 1 STE !

DOSTA E ZA VECERVA...................VECER IMA DRUGI UTAKMICI , NE LAKERS NITI BOSTON........dosta seir !!!!!!!!

me izmorivte be fanovi na LA..............site apcinja gi ispiv od nervozi :pos:

ajde Spurs Utah ........

Kajgana Shop

На врв Bottom