"
radi Artest", samo ako ve cue Mike Brown deka vaka glupo razsmilsuvate (i onaka pritisok mu go digaa Bynum i Artest, dovolno e, ke go umrete veke coekov )
ajde be , kolku ste
neobjektivni
, koja rutina be, 19 poeni na domashen ke gi poserevte tuku taka

!!!!!!
TI BE JA GLEDASHE UTAKMICAVA CELA ILI SAMO rezultat i highlights

????!!!!!............vasata rutina na angliski se preveduva
surviving..............
namesto da bidete iskreni i kriticni (sto ima tuka loso ! ) i da recete kuti sine edvaj tepavme , koi magarinja mozeshe da bidat LA pred Jack.......i posle covek so vas ke pravel muabet za basket, KONSTRUKTIVEN (ko so miluva da rece vasiot telohranitel na forumov !!! )
I Boston izigraa slabo prvata pa gi oterav, i Memphis magarinja teski (moj post)..........i za niv krtitika......eve i Bulls ne deka Rouz sega im falel, ova ona se IZBRUKAA.............Indiana se maci so Orlando...........................SAMO VASHIOV LAKERS E IDEALEN SEKOGASH.....................PA I SE CUDITE ZOSTO TOLKU LA WORLDWIDE GI PLUKAAT !
ja vo zborot RUTINA kaj LA ovaa partija ja prepoznavam onaa rutina od regularniot del ovaa sezona da prokockaat 10/15 razlika, ekspresno (majstori vo toj segment...........kako sto i beshe vo pogolemiot del nivnite partii ovaa godina ......i toa e FAKT samite si znaete i gi gledavme vo toa svetlo!) i da izgubat na krajot
i jas licno u ovoj duel sum za Denver, megutoa, za razlika od VAS bev mnogu kriticen i revoltiran od Denver, pisav za prvata utakmica deka izigraa sosema pogresno i ne licea na samite sebe (onoj prepoznatliv Denver go NEMASHE), megutoa ovaa partija, iako vo 3-ta cetvrtina mnogu greshki napravija i dozvolija LA da se odlepat, nikogash ne se otkazaa.........skinaa 19 na 5, pa se vratija od 11 na 4 .................mnogu podrug Denver od minatata partija (iako sutot za 3 povtorno im beshe epten slab i tuka pricninata za porazot ........mozat da pucaat daleku podobro ).........
mora da priznaete deka Denver igraa oldicno...........i sosema porazlicno, fastbreak points tipicni za Denver, kontri /tranzicija, vo pogled na skokovite gi nadripaa LA, 6 igraci so dvoricfren broj poeni (timska igra), BANANI NA KILO........mcgee 6 bloka !!!!!.......Faried/Mcgee ubaini, koja pozrtvuvanost kaj Faried !
AKO NE ZAPNE GZ KOBE (prvototo poluvreme ne promashi) , LA za takvoto ne gi biva (nisto novo tuka !!!!!!) i zatoa ne se interesni....SEBICENJEto na bryant u vtoriot ke go platea skapo ( a i banankite na Denver

vrshea rabota ) ! Deka pod koshevite ke ste dominirale DALEKU OD TOA !
aha, i sudiive pa eden kup situacii 2+1 dosudija, sekoj kontakt faul.........Bryant na Brewer ( licna u napad).......abe gluposti...........
EVE VI MONSTER BLOCK (PO MONSTER AMIN, vaka Bryant u kariera retko koj go lepel , pa i Bynum NELI ???!!!!!!!)
a pazi momentov, na Bryant mu zdrvuaat CISTA banana (pocista amin !) i PAk ripa neshto , saka da kaze demek , "e, pa ova ne e banana, imashe faul

"
Ej, i ne mi pocnuvajte prikaskite od tipot "
Decko, ti znaesh li koj e KObe", kolku prsteni imal, sliki so tituli......kakov footwork imal............vrtenje u KRUG..............aj.........ima na internetov mnogu poubaa muzika za slushanje od taa !..........