Верувам во...

• Креатор на темата Креатор на темата Michelle Aline
  • Време на започнување Време на започнување
Знам!

Пиво на вообичаеното место!...:D

Nemam takvi problemi...povekje ..izmi ima, pointeresen razgovor se vodi....moze i hepta da go viknesh....ili vie tandem odite?;)
За Хепта да го запознаеш треба уште леб и сол да јадеш... (без навреда) Ако ти сме доволни ние - обичните смртници, бујрум повели, ќе те известиме кога каде и со кои форумџии.. ок?

Абе јас да си кажам, да не испадне после пак дека имаме комплекс на следење. :)
Veruvam deka ke go nadminite toj problem....;)
a takva e i temata.....veruvam vo...
--- надополнето: 2 мај 2012 во 20:28 ---
За Хепта да го запознаеш треба уште леб и сол да јадеш... (без навреда) Ако ти сме доволни ние - обичните смртници, бујрум повели, ќе те известиме кога каде и со кои форумџии.. ок?
Jas nikade ne rekov deka sakam nekoj da zapoznaam...samo mi se dopagjashe ideata za pivoto....
A na hepta slobodno mu kazi deka trebe da izede ushta dosta furni leb...za da dojde do vistinata..;)

Jas nikade ne rekov deka sakam nekoj da zapoznaam...samo mi se dopagjashe ideata za pivoto....
A na hepta slobodno mu kazi deka trebe da izede ushta dosta furni leb...za da dojde do vistinata..;)
А ти демек дојде до вистината?
Дај леба ти просветли не да ја знаеме и ние.

Нема јас што да му кажам твое мислење... Јас моето си го кажав, ако сакаш ти нешто да му кажеш повели. Немој да се срамиш... :P
а за пивцето ќе ги запознаш Мики1, Атеист, мене, Дибек, Мики1976 ... и сви остали коих сам заборавила...

Pa tamo ti e ipsi...neka ve prosvetli toj so telemata malku...
На ваквите собиранки имаме христијани,атеисти, пантеисти, телемити, еволуционисти, друид и т.н. Но во ниеден момент не се наметнуваат мислења и тези, туку се дискутира и дебатира. Нема просветлувања и верувај никој не си заминал од таквата забава со туѓи убедувања. :love:

На ваквите собиранки имаме христијани,атеисти, пантеисти, телемити, еволуционисти, друид и т.н. Но во ниеден момент не се наметнуваат мислења и тези, туку се дискутира и дебатира. Нема просветлувања и верувај никој не си заминал од таквата забава со туѓи убедувања. :love:
Ne sumljam vo toa...... neka vi e dobra zabavata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom