Верувам во...

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Знам!

Пиво на вообичаеното место!...:D

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Nemam takvi problemi...povekje ..izmi ima, pointeresen razgovor se vodi....moze i hepta da go viknesh....ili vie tandem odite?;)
Абе јас да си кажам, да не испадне после пак дека имаме комплекс на следење. :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Nemam takvi problemi...povekje ..izmi ima, pointeresen razgovor se vodi....moze i hepta da go viknesh....ili vie tandem odite?;)
За Хепта да го запознаеш треба уште леб и сол да јадеш... (без навреда) Ако ти сме доволни ние - обичните смртници, бујрум повели, ќе те известиме кога каде и со кои форумџии.. ок?

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Абе јас да си кажам, да не испадне после пак дека имаме комплекс на следење. :)
Veruvam deka ke go nadminite toj problem....;)
a takva e i temata.....veruvam vo...
--- надополнето: 2 мај 2012 во 20:28 ---
За Хепта да го запознаеш треба уште леб и сол да јадеш... (без навреда) Ако ти сме доволни ние - обичните смртници, бујрум повели, ќе те известиме кога каде и со кои форумџии.. ок?
Jas nikade ne rekov deka sakam nekoj da zapoznaam...samo mi se dopagjashe ideata za pivoto....
A na hepta slobodno mu kazi deka trebe da izede ushta dosta furni leb...za da dojde do vistinata..;)

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Jas nikade ne rekov deka sakam nekoj da zapoznaam...samo mi se dopagjashe ideata za pivoto....
A na hepta slobodno mu kazi deka trebe da izede ushta dosta furni leb...za da dojde do vistinata..;)
А ти демек дојде до вистината?
Дај леба ти просветли не да ја знаеме и ние.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Нема јас што да му кажам твое мислење... Јас моето си го кажав, ако сакаш ти нешто да му кажеш повели. Немој да се срамиш... :P
а за пивцето ќе ги запознаш Мики1, Атеист, мене, Дибек, Мики1976 ... и сви остали коих сам заборавила...

N

Nessa Alcarin

Гостин
Pa tamo ti e ipsi...neka ve prosvetli toj so telemata malku...
На ваквите собиранки имаме христијани,атеисти, пантеисти, телемити, еволуционисти, друид и т.н. Но во ниеден момент не се наметнуваат мислења и тези, туку се дискутира и дебатира. Нема просветлувања и верувај никој не си заминал од таквата забава со туѓи убедувања. :love:

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
На ваквите собиранки имаме христијани,атеисти, пантеисти, телемити, еволуционисти, друид и т.н. Но во ниеден момент не се наметнуваат мислења и тези, туку се дискутира и дебатира. Нема просветлувања и верувај никој не си заминал од таквата забава со туѓи убедувања. :love:
Ne sumljam vo toa...... neka vi e dobra zabavata

Kajgana Shop

На врв Bottom