Обично „продавачите“ на шеринг даваат некој ден пробна линија за шеринг па ти можеш самиот да увидеш дали вреди шерингот или не. Конкретно јас првата година, ставив шеринг од 100 евра кој многу сецкаше, ама данокот на неискуство си го направи своето. Веке втората година, најдов шеринг горе - доле со дупло подобар квалитет во висина од 4000 илјади денари (65 евра), али пред тоа тестирав уште два-три други по два дена.А има некој параметар за да споредуваме шерингот на едни шо нудат до други? Да не им веруваме на жиими мајка не сецка?
Од слушање тоа знам дека за околу 4-5 иљади има квалитетен шеринг. А тие шо се за 50 евра сецкале, ама еве ти искуство кажуваш со од 100 евра шо сецкало. Значи ипак нема параметар освен тест периодот, тоа погоре некој шо спомна риспондинг тајм или сл...?Обично „продавачите“ на шеринг даваат некој ден пробна линија за шеринг па ти можеш самиот да увидеш дали вреди шерингот или не. Конкретно јас првата година, ставив шеринг од 100 евра кој многу сецкаше, ама данокот на неискуство си го направи своето. Веке втората година, најдов шеринг горе - доле со дупло подобар квалитет во висина од 4000 илјади денари (65 евра), али пред тоа тестирав уште два-три други по два дена.
Иначе се оди преку компјутер, инсталираш програмчето TEAMVIEW и ти инсталира дилерот преку него, за 5-10 минути
Да, баш тоа го говорам, пробај тест период и ке се увериш дека цената не игра никаква улога.Од слушање тоа знам дека за околу 4-5 иљади има квалитетен шеринг. А тие шо се за 50 евра сецкале, ама еве ти искуство кажуваш со од 100 евра шо сецкало. Значи ипак нема параметар освен тест периодот, тоа погоре некој шо спомна риспондинг тајм или сл...?
Од кај го зема?Какви 100 еуро за шеринг , јас за 50 земав и до сеа ми нема сецкано , но е без тотал тв нормално ..
Не, сега за сега не ми треба шеринг, само се распрашувам каде е најдобар и наефтин. Иначе го имаш ли овој пакет: http://www.lyngsat.com/packages/dpastra.htmlМу имам скипе и број од дечково може да ти ги дадам ,па се договори со него ...