Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.962
Поени од реакции
45.198
Prvo od frizurata ne izgleda takov, potoa radikalnite islamisti ne pravat fotki gol, da reklamirat telo,a i oblekata ne mu lici da bide takov, i po facata se gleda deka nema sansi ovoj da bide radikalen islamist.

Po se mi izlgeda deka ova e reklamacija na MVR/drzavata pred samitot na NATO, demek eve i kaj nas ima radiklani Islamisti, koi vojuvale protiv NAto, za potoa posle edno vreme da izleze deka sepak bile nevini, ili po prosto kazano Rastanski Lozja v2.0.

French investigators believe that Merah turned to Salafism in prison and his radicalization increased after two journeys he made to Afghanistan and Pakistan.Some sources have also cited Merah's familial connections to Al Qaeda as factors in his becoming, what they call, a radical jihadis

http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Midi-Pyrénées_shootings

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Требало со Шота да им отидат, зурли и тапани локуми и кафиња. Ах глупи КАУРИ не е АПСЕЊЕТО СПОРЕД РАМКОВЕН! Треба да има и Албанци што апселе иначе не се важи! ПЛЕМЕТО НЕДЕМОКРАТСКО! :mad: :mad: fuck maqedoni

Има албанци во ЕБР 100% сигурен сум.

M

Mario Gómez

Гостин
Не се апсени за џабе секако, они го извршиле убиството, сигурно тоа. МВР не е ФБИ да може да лажира докази, документи, и без сето тоа да излезе во јавност. Сега останува дилемата дали ова се припадници на ОНА и дали намерата им била одмазда за убиството во Гостивар и праќање порака дека пак се формираат.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Има албанци во ЕБР 100% сигурен сум.
Не сам што има албанци во ЕБР туку има УБК и Бирото за јавна безбедност п.с заменикот министер за внтрешни а албанец а исто така и заменикот на УБК исто е албанец а најголем број од вработените албанци во македонските безбедносни сили се истите тие терористи што пукаа на нас 2001.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
Prvo od frizurata ne izgleda takov, potoa radikalnite islamisti ne pravat fotki gol, da reklamirat telo,a i oblekata ne mu lici da bide takov, i po facata se gleda deka nema sansi ovoj da bide radikalen islamist.

Po se mi izlgeda deka ova e reklamacija na MVR/drzavata pred samitot na NATO, demek eve i kaj nas ima radiklani Islamisti, koi vojuvale protiv NAto, za potoa posle edno vreme da izleze deka sepak bile nevini, ili po prosto kazano Rastanski Lozja v2.0.
druze a vie tolku li ste glupi da ne svatite zosto se nareceni radikalni islamisti? znaes li sto ke se sluci ako kazea deka se albanci? po nacinot na ubistvoto i brutalnosta se poistovetuvaat so tie ekstremisti...
pred nekolku strani go objasniv moeto mislenje za Rastanski lozja...zar vie gi osuduvate MVR za rastanski lozja? sto kur baraa tie pakistanci togas vo mk? ako se sekavas togas koga policijata gi predupredi da se predadat tie pukaa vo niv i sto togas trebase da napravi policijata? od kaj znaes sto mozese da se sluci ako tie bea ostaveni da se setaat slobodno i toa na nekolku km od Skopje...vo ostanatite drzavi takvite vednas se egzekutiraat i nikoj nisto ne videl, nikoj nisto ne cul, a kaj nas do Hag stigna toa. i ako tie lica izvrsea nekoj slicen nastan kako ovoj , pak ke plukavte po policijata deka ne reagirala navremeno i gi ostavila slobodno da setaat niz mk..
i na kraj ostavete gi partiskite interesi!!! so vakva politika SDSM nikogas nema da se vrati na vlast!!!

Член од
29 март 2012
Мислења
32
Поени од реакции
16

French investigators believe that Merah turned to Salafism in prison and his radicalization increased after two journeys he made to Afghanistan and Pakistan.Some sources have also cited Merah's familial connections to Al Qaeda as factors in his becoming, what they call, a radical jihadis

http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Midi-Pyrénées_shootings
Super, aj sea sporedi go ovoj so toj drugiot.

Ovoj "fancuzinot", veke bil poznat za farncuskite vlasti, osven toa bil i niven spiun. Daj poveke citaj za radiklanite islamisti, i sam ke svatis koja e razlikata.

Decata gi ubile profisionalni ubijci na nekoi random mehanicari, frizeri i zeni...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Колку што талибанците ги урнаа кулите близначки во Њујорк, толку овие долгобради бербери, тезгаџии и зидари ги убија момчињата. Покрај олку експерти што се секирам и јас за Македонија?

Што е најбитно тие можат да препознаат Анти-Вмровец. Другото не е битно. Цела држава нека умре!!!
Друже ако имаш информации слободно јави се таму кај што треба... гледам дека си добро запознаен со случувањата од целиот свет.

М

Мартин`

Гостин

Ovoj "fancuzinot", veke bil poznat za farncuskite vlasti, osven toa bil i niven spiun. Daj poveke citaj za radiklanite islamisti, i sam ke svatis koja e razlikata.

Decata gi ubile profisionalni ubijci na nekoi random mehanicari, frizeri i zeni...
Што има да се спореди бе ? и вој и тие болни умови. И немој со овие инсајдерски информации дека Мерах бил шпиун на нивната влада таму, изгледа они сами убиваа деца и предходно војници/полицајци.. дај не биди смешен. И да баш оние по-професионалбни убијци не се експонираат толку, не се сигурно невработени туку се кријат позади такви ситни бизниси ..

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Друже ако имаш информации слободно јави се таму кај што треба... гледам дека си добро запознаен со случувањата од целиот свет.
Обама чека ваков советник. Не знам што бара вака паметен стручњак по наши простори, ќе си го уништи талентот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Едно прашање до тие шо тврдат дека овоа е наместено од МВР: Дома со замотан целофан околу главата ли седете ?
Многу интересно како да ние не живееме во МКД 22 години и незнаеме како полицијата забоштува истрага. Јас прв пат видов одлична акција и желба да се фатат копилињата. Кога веќе го добивме тоа од нашата полиција која патем е мешан состав и ниеден не им избега да процури инфо дека одат да апсат, се бара нова теорија. Али секогаш ние сме кривите и така овие невини гомна се неоправдано уапсени. Крв да просерат на испрашување, тие кобилите што им помагале децата свои така да си ги најдат на некое езеро извитоперени. И така со гаранција ги имаат преку пет, едно да не им остане.
Како може да си човек и да ти е жал за овие гниди не ми е јасно, подли створења деца убија без потреба и без вина.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Колку што талибанците ги урнаа кулите близначки во Њујорк, толку овие долгобради бербери, тезгаџии и зидари ги убија момчињата. Покрај олку експерти што се секирам и јас за Македонија?

Што е најбитно тие можат да препознаат Анти-Вмровец. Другото не е битно. Цела држава нека умре!!!
Јас веќе ни за светот не се секирам, не па за Македонија. Со ваков експерт како тебе, сосема непотребно е. Ти ги знаеш сите светски завери. :cuc:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
А ти да цркнеш и да ни направеш услуга ?

Мислам постов му е :s

Инаку и јас мислам т.е докажаа Француски,Германски и Шпански експерти дека кулите во САД си ги срушија самите Амери. Никакви талибанци...

M

Mario Gómez

Гостин
Ја незнам им се чудам на овие исламскиве терористи и ванаби војната што ја водат против западот, како да не научија досега дека за еден убиен американец и евреин губат цели села, десеткратно им враќаат. Не ја гледам целта да си следбеник на тоа движење, секако губиш.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.962
Поени од реакции
45.198

Е која е разликата де, ти се фати за изгледот, и овој според истиот не делува на радикален исламист, значи го терам муабетот според вашиот начин на размислување, овој не делува на радикален исламист според вашите логики а е радикален исламист, т.е. бил радикален исламист, до јаја.

Kajgana Shop

На врв Bottom