Верувам во...

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Ipsi..ne znaev deka sakash da igrash pokvareno...znaev deka si pokvaren ama do tolku....
Si izvadil delovi od moi citati koi ne ja dolovuvat vistinata.
Znaesh dobro deka koga zborev za toa deka imaa komplreks na sledenje mislev na tebe i na hepta , a ne na nekoi hristijanski sekti i deka vie dvajcata provocirate kade stignete,po site temi,
i deka se smejam na vashite gluposti.
Koga ke porasnesh?
--- надополнето: 27 април 2012 во 22:50 ---
Се извинувам, но јас сепак Верувам Во... капацитетноста на "Личноста".Поздрав!:)
Kapacitet na koj? ....Na ipsi i hepta?
Podobro da veruvash vo neshto drugo......

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Ipsi..ne znaev deka sakash da igrash pokvareno...znaev deka si pokvaren ama do tolku....
Si izvadil delovi od moi citati koi ne ja dolovuvat vistinata.
Znaesh dobro deka koga zborev za toa deka imaa komplreks na sledenje mislev na tebe i na hepta , a ne na nekoi hristijanski sekti i deka vie dvajcata provocirate kade stignete,po site temi,
i deka se smejam na vashite gluposti.
Koga ke porasnesh?
--- надополнето: 27 април 2012 во 22:50 ---

Kapacitet na koj? ....Na ipsi i hepta?
Podobro da veruvash vo neshto drugo......
574563_305552239518825_126894987384552_701680_121080087_n.jpg

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Или знаеш или не знаеш, доколку веруваш во нешто тоа значи дека се сомневаш во неговата реалност, слепиот човек може само да верува дека постои светлина, но само здравиот човек ја знае и ја искусува истата.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
После читањето на темава и големиот број на различни верувања на форумџиите, не може да не заклучиме дека Република Македонија Е секуларна држава и Е демократска држава!
Оние лошите што велат дека нема секуларизам и демократија само лажат и сакат да и наштетат на државата! :vozbud:
Не е фер :(

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Поздрав друже, те нема нешто одамна, добар ли си?
Може да ти поставам едно прашање? Претпоставувам не си пробал дрога досега, од каде знаеш дека е лоша ако не си пробал?
Жив сум, фала на Бога.

Може.

Од кај знајш дека не сум пробал? Еве, све сум пробал, од марихуана, преку хашиш, па кокаин, па хероин, па ЛСД.....Ма све што ми падне под рука, и право да Ти кажам, со то, од „даун„ идам у „хај„ па преоѓам на „кул„....

И да Ти кажам, онака искуствено, то дрогите штетно делуеле на умот човекот....Паша зоти, ееееејјј!...

И ај сеа, прашај ме, од кај знам!....:D

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Жив сум, фала на Бога.

Може.

Од кај знајш дека не сум пробал? Еве, све сум пробал, од марихуана, преку хашиш, па кокаин, па хероин, па ЛСД.....Ма све што ми падне под рука, и право да Ти кажам, со то, од „даун„ идам у „хај„ па преоѓам на „кул„....

И да Ти кажам, онака искуствено, то дрогите штетно делуеле на умот човекот....Паша зоти, ееееејјј!...

И ај сеа, прашај ме, од кај знам!....:D
Ич не те дружам више, со наркомани јок, не пијам пиво

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Е ми, како ќе провериш дали е нешто вистинито, ако не го испробаш на самиот себе...Како пивото, на пример.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Е ми, како ќе провериш дали е нешто вистинито, ако не го испробаш на самиот себе...Како пивото, на пример.
Баш така де, како што ти имаш побано и кумунизам, атеизам, будизам, хиндуизам, исламизам, и сите други изми затоа и знаеш, браос.

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Ех, што се велит скромност...

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Хммм, па еве, тековно се во мода најразновидни „...изми„ од протестантско „подријекло„; а вала, модерни са и далекуисточните религии и мудрости овосветовни, а ја кутрио, су се фатил за некоја си таму вера, стара 2 ‘илјадарки па не се пуштам од неа...

Е па, ништо од ветро...

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Хммм, па еве, тековно се во мода најразновидни „...изми„ од протестантско „подријекло„; а вала, модерни са и далекуисточните религии и мудрости овосветовни, а ја кутрио, су се фатил за некоја си таму вера, стара 2 ‘илјадарки па не се пуштам од неа...

Е па, ништо од ветро...
да ветеро Мики, ветеро.... не си се фатил ти за некоја си таму...... пред 2 илјадарки, туку ...си знаеш ти кога

Kajgana Shop

На врв Bottom