Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Не може бе ЦРНЕЦ да ти шутира пенал во последна минута. Нека идат у пичку материну. Ме боли кур за расизам. Глуп циган, нека цркне утре.
Да даде господ да го изгубат првенството.
Вака изнервиран 100 години не сум бил.
АААААААА!!!!!!!!!!!!!!

:pos: ни го турија денес на сите , комунистите рекле на времето да се празнува на 1 Мај , ние "работиме" , пари ќе праиме . :pos:

Не може бе ЦРНЕЦ да ти шутира пенал во последна минута. Нека идат у пичку материну. Ме боли кур за расизам. Глуп циган, нека цркне утре.
Да даде господ да го изгубат првенството.
Вака изнервиран 100 години не сум бил.
АААААААА!!!!!!!!!!!!!!

Исто другар...прекинот го деконцентрира :/

И кој курац се тепаше ЦРНЕЦОТ од Евиан. Па не играте финале ЛШ, глупи едни. Нека се распадне вештачкиот тим одма.

Мразам глупи црнци од Афрички села!!!!

Ах бе монпеље све да ви ебем па ја и уште трчам да стигнем да уплатим:facepalm:

Ах бе монпеље све да ви ебем па ја и уште трчам да стигнем да уплатим:facepalm:

Ја со скршен скочен зглоб се влече до кладилницата .. за да некој памукоберач да промаше пенал у 98 ...
--- надополнето: 1 мај 2012 во 23:24 ---
тоа помина туку овие од лацио нешто ке ги суспендирале за тепачката од кога тоа од утрешниов натпревар или не ???

Коеф за Лацио не вреде @ 1.60 , со оглед на тоа дека имат еден тон повреди , па сеа и суспензии .. Ја би Сиена x2 @ 2.00

Ја со скршен скочен зглоб се влече до кладилницата .. за да некој памукоберач да промаше пенал у 98 ...
--- надополнето: 1 мај 2012 во 23:24 ---

Коеф за Лацио не вреде @ 1.60 , со оглед на тоа дека имат еден тон повреди , па сеа и суспензии .. Ја би Сиена x2 @ 2.00
А пази викам не ја играм нешто мутна ми е и пак ја пишав ее тешка будала сум и сеа утре псж чисти 1 би требало да биде

За утре го осеќам lucky charm-от :D

PSG 1
Fiorentina 1
Inter 2
Brest 1

Lyon 1 (1.55)
PSG 1 (1.70)
Genova 1 (1.80)
Juventus 1 (1.30) Super tip
PSV 1 (1.20)
Valencia 1 (1.55)
Atl.Madrid 1 (1.55)
Udineze 2 (1.70)

Реално сите би требало да искочат пошо сите се борат кој за титула, кој за ЛШ, кој за опстанок... фаворите како Милан, Барса, Реал ќе избегнам утре бидејки ке има 3-4 местенки за кладилници и ваљда ќе бидат некој од фаворитите. Реално и Челзи треба да е 1 и Лил 2 и Интер ама и тие ќе ги отпишам. Од другиве со повисок коефициент мислам дека Оксер ќе е 2 со убав 3.10/3.20 и може да се проба сингл на ситно.

Утре одам на се што имам Јувентус X, редно време е да кикснат и да не им тргне на некоја утакмица.. ран гол на Лече ќе има!

Panathinaikos 1
Lyon 1
PSG 1
Chelsea 1
Juve 1
8-koeficient

za utre Totenhem golema 2 i baska ubav koef 1.80, Hari vekje nema da si gi kocka sansite za liga na sampioni bidejki so sigurnost nema da bide selektor na Anglija na evropsko pa ke se obide da atakuva na 3/4 mesto ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom